Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Matti och Katti avsnitt 129 om Tuffe Uffe, Folkilskan, Greta och vaccinskador samt om hur ras blivit en snackis

av | 12 apr, 2024 | SwebbTV

Lästid: < 1 minut

I veckans avsnitt av Matti och Katti diskuterar vi flera aktuella ämnen. Från och med 1 januari är det olagligt att elda ris och trädgårdsavfall på egen tomt, allt ska nu återvinnas. Dessutom fortsätter de politiska stridigheterna i Moderaterna över Ulf Kristerssons nya translag.

Politiska rörelser och kontroverser

Sara Skyttedals nya parti, nu omdöpt till Folkilskan, är i fokus, med rykten om att Jan Emanuel är inblandad. Samtidigt hamnar Glenn Hysén i blåsväder för att ha gjort reklam för Alternativ för Sverige.

Sociala och kulturella debatter

Diskussioner om rasism mot svenskar har fått nytt liv efter en artikel av Paulina Neuding i Svenska Dagbladet. Hanif Bali bidrar också till debatten med kontroversiella uttalanden i en intervju.

Kriminalitet och säkerhet

Europol har nyligen kartlagt Europas farligaste kriminella nätverk, där Sverige sticker ut. Lokala initiativ som Borlänges satsning på klassisk musik för trygghet vid resecentrum belyses också.

Hälsodebatter och Eurovision i Malmö

Diskussioner om covidvaccinskador fortsätter, med Lulu Carter i spetsen för ett nytt upprop. Elsa Widding har också skrivit om en ökning av en aggressiv cancerform i länder med hög vaccinationsgrad. Vi kikar lite på Malmö där Eurovision 2024 verkar kunna orsaka riktigt kaos.

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *