Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Så lever vi ut våra sexfantasier

av | 27 apr, 2017 | Sex

Lästid: 5 minuter

Ska man eller inte? Leva ut sina sexuella fantasier. För somliga är svaret ett tvärt nej. Medan andra överlägger med sig själva och landar i att de faktiskt vill ge sig ut på en resa i sin egen sexualitet. Även om fantasierna anses som stötande eller är tabubelagda. Här berättar Per, Janina, Siri och Ragnar om hur de lever ut just sina sexuella fantasier.

Per, 49:

”Jag har alltid drömt om att vara undergiven och passa upp på en kvinna”

– Jag har alltid längtat efter att vara en dominant kvinnas slav. Att hon ska få köra med mig och ge mig order, och det behöver inte bara vara sexuella sådana, även om jag gärna tillfredsställer en kvinna sexuellt, både med tungan, händerna och med resten av min kropp. Men främst vill jag göra allt praktiskt för henne. Städa hennes smutsiga badrum, vika hennes kläder, betala hennes räkningar. Gå och handla åt henne. Jag vill vara en lydig slav som utför alla hennes önskemål. Hennes belåtenhet är min belöning.

– Jag har ett välavlönat jobb men saknar en sträng härskarinna som utnyttjar mig på det sätt jag längtar efter.

– På sistone har jag annonserat ut mig själv på diverse kontaktsajter, och det har faktiskt lett till att jag träffat några kvinnor jag fått passa upp på. Jag har ingen aning om var denna min längtan kommer från, och jag är inte så intresserad av att analysera den heller. Jag vet bara att jag är en utmärkt slav som njuter högt av att bli körd med.

– Jag lever ut min längtan så snart tillfälle bjuds. Tyvärr är det tunnsått md riktigt dominanta kvinnor, sådana som vill inlemma mig i deras liv. Jag tror att kvinnor längtar efter en relation och vet inte riktigt hur de ska hantera mig. Jag kan absolut tänka mig att gå in i ett förhållande, men mitt krav är att hon ska låta mig göra allt det tunga, smutsiga och slitiga. Jag vill gärna ta hand om disken och att skura golv och tvätta. Hennes underkläder kommer jag att vika med största omsorg.

Siri, 39:

”Äntligen fick jag besöka en swingersklubb”

– Min fantasi är kanske inte så originell, men för mig har det varit väldigt laddat eftersom jag är uppväxt och uppfostrad i en frikyrklig miljö där sex utom äktenskapet betraktas som en synd. Jag har brutit med min ursprungsfamilj eftersom jag inte delar dessa värderingar, men trots detta har det varit ett starkt motstånd inom mig att våga bejaka det jag längtar efter. Jag läste allt jag kunde komma över om swingersklubbar och min nyfikenhet växte. Min pojkvän sedan sju år var till en början ganska ointresserad men jag fick hans lust att pröva på att växa. Han var mest orolig för att han skulle bli svartsjuk, eller att han inte skulle få stånd. Trots att han inte har samma bakgrund som jag var han ändå väldigt skeptisk eftersom han tycker att sexualitet är något intimt man inte ska dela med vem som helst.

– Till slut bestämde vi oss för att ge det en chans. Kanske var det för att jag verkligen stod på mig att jag ville pröva! Jag vill inte dö nyfiken. Men jag var orolig och nervös och tusen olika tankar for igenom mitt huvud. Tänk om det blev hemskt? Tänk om jag ångrade mig? Tänk om min kille blev seriöst intresserad av någon som var snyggare och sexigare än jag? Klubben vi skulle till var dock till för par, vilket kändes tryggt. Först kände jag mig obekväm med att man måste bli medlem men sen tänkte jag att det var bra, att det var för vår säkerhets och trygghets skull.

– Kvällen när vi skulle besöka klubben hade kommit. Jag var så himla nervös! Var tvungen att röka en cigarett och dricka ett glas vin för att lugna ner mig. Det hjälpte inte mycket… Dresscoden var sexigt, så jag tog på mig nätstrumpor och svarta underkläder, en väldigt vågad behå som visade mer av bysten än den dolde… Min kille skulle ha svarta byxor och bar överkropp. Vi fnissade lite när vi satt i taxin. Jag undrade om det märktes vart vi skulle, det kanske stod skrivet i hela ansiktet?

– Det som var skönt var att alla på klubben var så otroligt artiga och snälla och fick oss som nybörjade att känna oss välkomna och väl till mods. Kanske hade jag föreställt mig en tuffare attityd… men så var det inte alls. Värdarna var verkligen omhändertagande och snart kände vi oss lugnare.

– Det var jättekonstigt att gå omkring bland par som hade sex inför allas blickar… men jag blev vansinnigt upphetsad. Min kille tog mig på rumpan och vi började hångla intill ett annat par. Då sträckte kvinnan ut sin hand och drog mig till sig. Snart kysstes vi. De var första gången jag kysste en annan kvinna och det var jättehärligt! Sedan började hon smeka mig och jag mötte min killes blick. Han nickade lätt, det var ok.

– Jag fick mitt livs sexuella upplevelse! Det slutade med att jag hade sex med både denna tjej och hennes partner, och min kille låg med tjejen. Det var så häftigt att se honom ta henne bakifrån. Jag blev inte svartsjuk, jag kysste henne samtidigt som min kille hade sex med henne och det var det bästa jag gjort i hela mitt liv. Själva sexet kanske inte var så bra rent kvalitetsmässigt, men helheten var enormt spännande och tändande!

– Efteråt var jag helt vimmelkantig av alla intryck… Och så himla glad att vi vågade. Detta ska definitivt göras om.

Ragnar, 26:

”Jag är ett fullblod”

– Mitt intresse för hästar började tidigt, men när jag var yngre red jag bara. Jag är osäker på att min förtjusning i hästar var av det sexuella slaget. Kanske var det så, men som ung pojke var jag inte särskilt sexuell av mig. Att jag själv skulle vara ett objekt och häst och se det som ett starkt sexuellt uttryck har kommit till mig på senare år. Det började med att jag drömde om hästar. Men inte på samma sätt som jag ibland brukar göra, att det är jag och hästarna i någon praktiskt situation eller att jag är på väg till stallet. I de nya drömmarna var hästarna vilda, vackra, och gjorde mig starkt upphetsad. De bjöd in mig i sin gemenskap och ville att jag skulle bli en av dem. Jag hör hur det låter, som att jag är knäpp i huvudet, men jag gissar att den här typen av drömmar inte ska uttalas högt. Jag började googla på hästar och erotik och hittade sidor där människor klär ut sig och där allt som har med ridning och dressyr är en sexuell fetisch. Jag kände att jag hade kommit rätt. Har sedan dess hittat ett nätverk av likasinnade, alla har inte samma fetisch som jag men vi förstår varandra ändå eftersom det handlar om ett slags utanförskap där de utan fetischer inte förstår vår längtan.

– Jag har också träffat en partner som känner till min längtan och med vilken jag kan leva fullt ut. Jag kan vara häst för en hel kväll eller till och med helg. På sommaren åker vi ut till en äng där jag kan få galoppera fritt och känna mig precis så vild, fri och vacker som hästarna i mina drömmar.

– Om jag någonsin tröttnar? Det är som om du frågar mig om jag tröttnar på att vara mig själv. Det gör man ju såklart till och från, men man är ändå den man är, det egna jaget går inte att komma ifrån. Den delen av mig som är häst kommer alltid finnas där, även om jag förmodligen kommer ge den olika mycket utrymme beroende på var i livet jag befinner mig.

Lev ut eller inte? Experterna är oeniga.

Det finns experter som hävdar att man absolut inte bör leva ut sina sexuella fantasier, eftersom fantasier bör förbli just det: drömmar. Medan andra menar att sexualiteten är en stark drivkraft och så länge man är vuxen, agerar utifrån sin partners samtycke och inte skadar någon är alla former okej och att man tvärtom bör bejaka sin längtan för att bli mer harmonisk som individ.

Det finns troligen inget enkelt svar på frågan, inte heller en lösning som passar alla. Men vad gäller till exempel fantasier med våldsinslag så rekommenderas ofta att dessa får förbli just fantasier – eftersom man enbart har kontroll på skeendet så länge man enväldigt styr sin fantasi. Släpper man in andra går kontrollen förlorad, och kanske ville man innerst inne inte leva ut fantasin utan enbart ha den som tankeutflykt. Därmed spelar det inte heller roll hur noga man tänker igenom sin fantasi och dess genomförande – eftersom verkligheten aldrig blir som drömmen.

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

2 Kommentarer

  1. Ulf Claesson

    Jag tror att en hälsosam balans mellan att bejaka fantasier, och att låta dem förbli fantasier, är att rekommendera för de allra flesta, särskilt fantasier av mer aggressiv natur, eller som kretsar starkt kring dominans och underkastelse. Dock tror jag att fantasier kring att älska med fler än en, eller lättare former av disciplinlekar, med fördel kan utforskas. OM alla inblandade är med på det. Förstås.

    Svara
  2. Ulf Claesson

    Kan dessutom tillägga, att t.ex fantasier om dominans och underkastelse INTE med automatik utgår ifrån att mannen är dominant och kvinnan undergiven (även om det finns skäl att misstänka att det är en medfödd preferens) då även män kan tilltalas oerhört av dominanta/aggressiva kvinnor. Kan vara värt att notera. Och utforska.

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *