Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Lars Lindström, du borde be alla gruppvåldtagna och mördade svenskar om ursäkt för vansinnet sådana som du skapat

av | 19 nov, 2018 | Debatt

Lästid: 6 minuter

Ja, jag förstår ju att Expressen och Lars Lindström jagar klick i en tid då förtroendet för mainstream-medierna sviktar, då de far med osanning och desinformation och går maktens ärenden samtidigt som de sviker den lilla människan. Men det går inte att låta bli att inspireras av Lindströms senaste drapa, där han ber om ursäkt för både mig och Alexander Bard. Lovvärt initiativ, verkligen, men jag saknar vissa vitala delar i denna litania. Jag har därför skrivit ett förslag på en kompletterad ursäktskavalkad till Lars, en mer nödvändig sådan. Nog finns det saker att be om ursäkt för, sveket mot det svenska folket, alla gamla som byggt landet och nu svälter, alla sjuka som dör i väntan på operation, alla skattebetalare som utnyttjas. Lars borde framför allt be alla gruppvåldtagna barn och alla mördade svenskar om ursäkt, snarare än att leka dramaqueen och kärringgråta över människor som kämpar för det sunda förnuftet i en tid då det svenska etablissemanget förlorat förståndet.

Lars du kan börja med att be Ebba Åkerlund, 11, och hennes mamma och pappa om ursäkt, du kan be om ursäkt för att Sverige inte utvisade Rakhmat Akilov när man borde och därför kunde han begå terrordåd som kostade Ebba livet.

 

Jeanette Åkerlund: ”Min dotter Ebba dödades i terrorattacken i Stockholm”

 

Lars be Ebbas pappa om ursäkt, för att han tar fast den man som vandaliserar Ebbas grav, en man som borde ha utvisats, men som är kvar och skändar gravar på Adolf Fredriks kyrkogård, polisen är inte förmögen att utvisa honom, Lars, be om ursäkt. Lars, tänk om ditt barn dödats av en terrorist men inte fick vila i fred ens efter den hemska döden? Lars, hur kan du inte gråta och ha ångest över detta. Hur kan du gå omkring där på redaktionen i Marieberg, dricka ditt kaffe och må bra när sånt här pågår?

Ebbas pappa tog grav-vandalen på bar gärning

 

Lars, du måste också be de andra mördade i terrorattacken på Drottninggatan den 7 april 2017 om ursäkt, deras familjer och anhöriga som mist sina kära, du kan be dem som skadats om ursäkt också. Du kan be Stockholm om ursäkt för detta, för alla nya stenlejon och avstängda gator som är en konsekvens av otryggheten.

Lars, du bör förstås också be Zarah om ursäkt. Zarahs syster Amanda mördades med hundratals knivhugg i februari i år och Zarah skadades svårt. Zarah har försökt ta sitt liv pga ångest detta trauma orsakat henne, hon lider, hennes liv är förstört. Lars, be denna söndertrasade familj om ursäkt för att Vetlanda kommun placerat en uppenbart störd man från Syrien som granne till Amanda, vilket blev hennes död. Lars, Amanda spelade musik och för det miste hon livet på ett monstruöst sätt, Lars, ska du inte be om ursäkt för detta?

 

Zandras syster Amanda mördades bestialiskt i februari: ”Samhället sviker mig som är kvar”

Lars, du borde också be 89-åriga Helga om ursäkt, som i oktober 2017 knivmördades av en 21-årig afghan i ett soprum i Norsjö. Helgas brott, att gå ut med soporna? Lars, hur kan du sova om nätterna när gamla damer mördas av de människor Sverige urskillningslöst släppt in, utan att kontrllera vilka de är, och vad de vill här? Lars, hallå, jag vet inte om en miljon ursäkter räcker?

 

Afghan får straffrabatt efter mordet på 89-åriga Helga

Lars, den 10 augusti 2018 var det tre år sedan Emil och Carola knivmördades inne på IKEA i Västerås. Tre år sedan en bror miste en bror och en familj en mamma och ett älskat syskon. Tre år sedan två liv släcktes brutalt. På övervakningsbilder från varuhuset kan man se hur Abraham Ukbagabir förser sig med en stor kökskniv på husgerådsavdelningen som han sedan oprovocerat använder för att mörda Carola och Emil, offer som han väljer ut helt slumpmässigt. Lars, hur kan detta ha fått ske, du måste be om ursäkt för detta. En man som inte skulle varit här. Om han inte varit här hade Carola och Emil levt idag. Lars, en ursäkt är nödvändig.

 

 

Tre år sedan Carola och Emil knivmördades på IKEA i Västerås

Lars, en annan bra sak vore om du kunde be alla gruppvåldtagna kvinnor, flickor och pojkar i Sverige om ursäkt för att de drabbats av detta vidriga. Gruppvåldtäkter med flera gärningsmän som överfaller och förnedrar sina offer så som nu sker frekvent i Sverige, är en företeelse som i prinvip varit obefintlig i Sverige förr, men som nu är så pass vanlig att den knappt ges utrymme på nyhetsplats längre. Be den 11-åriga flickan om ursäkt som våldtogs både analt och oralt av två män, två män som nu går fria och hånar sitt offer. Be den 25-åriga kvinnan om ursäkt som förra helgen gruppvåldtogs av tre afrikaner på Medborgarplatsen i centrala Stockholm. Lars, kan du föreställa dig hur en gruppvåldtäkt känns? kan du föreställa dig hur du blir fasthållen av flera starka män som kränker dig sexuellt, som skadar dig fysiskt för livet? Herregud Lars BE OM URSÄKT för alla förstörda liv och för kroppar som för alltid bär spår av denna smärta i sig.

Och du Lars, passa också på att be polisen Ted Eriksson om ursäkt, för att han blev knivhuggen i nacken på samma Medborgarplatsen som gruppvåldtäkten, fast ett år tidigare. Ted Eriksson är besviken och upprörd över att mannen har kunnat ljuga sig till ett mildare straff. ”En vuxen man ska inte behandlas som ett barn”, säger han. Ja Lars, be Sverige om ursäkt för att såna som du tillåter detta skådespel pågå, där vuxna män behandlas som barn och ges de fördelar som barn ska ha, på riktiga barns bekostnad.

Lars du kan be landet Sverige om ursäkt, för att Storbritannien ökar terrorvarning för Sverige? Be om ursäkt för att andra länder varnar för att terrordåd kan begås här. 785 jihadister går omkring fritt på gatorna, det är något att be folket om ursäkt för, hur kunde det gå till att dessa släppts in, hur kan de gå fria? Hur kan samhället inte ha koll på dessa? Be oss om ursäkt för att vi lever i otrygghet, för att vi är oroliga. En av mina söner säger att han tänker på terror varje dag, be honom om ursäkt Lars, för att du stulit hans sinnesro med ditt ansvarslösa agerande som opinionsbildare som aktivt motarbetat dem som vill ta ansvar för landet med dina idiotiska texter där du skuldbelägger sunt förnuft och moral.

Lars du kan be folket om ursäkt för att det bara finns 300 förvarsplatser totalt i hela Sverige, så att kriminella släpps ut och kan fortsätta begå dåd. Du kan be om ursäkt för öppna gränser vilket gör att stoldligor kommer hit och rånar folk i deras egna hem.

Fler rånas i sina hem: ”Ett jättestort problem”

 

Lars, säg förlåt för detta, säg förlåt för att barnfamiljer bakbinds och rånas i sina hem mitt i natten, säg förlåt för att lägenheter bombas och bilar och hästsadlar stjäls! Du kan be om ursäkt för att fängelserna är överfulla så att kriminella inte kan buras in.

Och Lars, när jag ändå uppmanar dig att verkligen gå ner på dina bara knän och be innerligt om ursäkt, här några fler som behöver ditt förlåt: 10.000 hemlösa svenskar. Cancerpatienter som dör i vårdköerna. Pensionärer som lever på svältgränsen. De sjuka som mist sin LSS. Vårdpersonal som hotas av kriminella gäng. Poliser som hotas och misshandlas. Djur som torteras och dödas, alla dessa katter med avklippta öron, hundar som förgiftas, fåglar som stympas! Herregud, mitt hjärta gråter för dessa arma varelser, hur kan du vara lugn i sinnet Lars? Hur? Och sen, alla dessa människor som demoniseras, SD-väljare, minst 1,1 miljoner, som du spyr ditt hat över i krönika efter krönika. Du borde be dem om ursäkt. Du borde rabbla ursäkter till dem så länge du lever, Lars.

Dessa är bara några få av de ursäkter du behöver leverera. Men till sist behöver du också be mig om ursäkt, för ditt haveri till text där du smutskastar både mig och Alexander Bard – några av de få som vågra och orkar stå upp mot vansinnet, skapat av människor som du.

FOTO: ALLAS

 

*******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl. Du som vill får otroligt gärna stötta mig, den fria debatten och oberoende journalistisk.

Swish: 0733289122 

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). 

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Min senaste bok heter ”Budbärarinnan” och är den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund.

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer