Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Hur mycket asylvåld tål Sverige?

av | 28 jun, 2019 | Migrationspolitik

Lästid: 8 minuter

Enligt uppgift lät mannen samlad och lugn när han ringde 112. Han sa, ”Jag har dödat min lärare”. Offret är en 69-årig dam i värmländska Kil, som enagagerat sig för de ensamkommande bland annat genom föreningen Integration Värmland (som tidigare hette Yalla, Värmland), där hon var en av ledamöterna. För en tid sedan var hon aktiv för att ”stoppa en deportation” till Afghanistan. Damen hade den ensamkommande mannen, nu misstänkt mördare, boende hos sig i sitt radhus. Han hade nyligen fått avslag på sin asylansökan. Det är svårt att hålla ifrån sig tankarna om asylvåld och asylmord som de senaste åren skakat Sverige. Ansvaret ligger givetvis hos politikerna, som genom tanklösa beslut låter potentiella mördare, narkotikamissbrukare och våldsmän härja fritt i det svenska samhället, samtidigt som man slösar enorma summor av våra skattemedel på dessa individer, något som nu leder till att ett stort antal kommuner går med miljonförluster. Hur mycket asylslöseri, asylvåld, sexuella övergrepp, droginförsel och annat lidande tål det tidigare välfungerande landet Sverige?

Den gamla damen i Kil har varit politiskt aktiv i Miljöpartiet och kandiderade för partiet i ett tidigare val till kommunfullmäktige. Hon nämns i en nyhetsartikel från i höstas, där man skriver om en afghan som får möjlighet att stanna i Sverige tack vare den så kallade gymnasielagen. Där framgår det att afghanen har fått bo hos kvinnan sedan ett knappt år tillbaka. Hon är glad att han och de andra ”killarna” får en ny chans att stanna i Sverige. Hon var också ledamot i föreningen Integration Kil (tidigare hette den Yalla, Värmland) som skulle främja integration och mångkultur i Sverige.

I alternativmedier hörs då och då röster om att de tusentals män i oklar ålder som fått skydd och möjlighet att stanna i Sverige trots uteblivna asylskäl borde visa större tacksamhet mot det samhälle som så generöst tagit emot dem. Dessvärre visar åtskilliga fall att tacksamhet och ödmjukhet inte är dessa individers starka sida. Det här senaste mordet är ett flagrant exempel och därför måste frågan resas gång på gång. Hur mycket liknande asylvåld som det nu i Kil,  tål Sverige? Hur mycket är en så kallad humanitär stormakt villig att betala i sina egna medborgares liv och hälsa? Varför skyddar man inte den egna befolkningen från existenser som uppenbarligen är beredda att till och med mörda den vars hand föder dem?

Nej, man vill inte att det ska vara sant, det faktum att svenska politiker utsätter Sveriges befolkning för avsevärda risker genom att låta män vars våldskapital tycks obegränsat infiltrera det svenska samhället. Ändå har åren sedan den stora migrantvågen hösten 2015 präglat landet med våld som kommit ihop med dessa unga män, varav majoriteten, enligt medicinska åldersbedömningar, ljugit om sin ålder, och samtidigt kostat både i pengar, resurser samt grava integrationsproblem. Snart sagt var och varannan tidigare sömnig och fredlig byhåla drabbas av den så kallade ”mångkulturen” där hedersvåld, beslöjade barn, könsstympning, rån av barn och gamla bara är några av ingredienserna. Kil? Filipstad? Årjäng? Säffle? Värnamo? Ronneby? Lycksele? Välj…

En av städerna där förändringen märkts tydligt är Uppsala. Ett exempel: Under 2015 polisanmäldes sju fall av sexuella ofredanden mot barn på Fyrishov. Enligt Fyrishov var gärningsmännen nyanlända tonårspojkar, vilket också polisen bekräftade. Fler alarmerande rapporter kom. Jag skrev om Uppsala våren 2017. De centrala delarna av den tidigare lugna universitetsstaden har påverkats negativt av grupper av unga afghaner som driver runt, ofredar tjejer, skapar oro och ägnar sig åt droger och kriminalitet förknippat med narkotika, däribland butiksstölder och personrån. Jag vet att Uppsalapolisen arbetat hårt för att stävja detta, men det är långtifrån lugnt i Uppsala idag. I synnerhet för unga tjejer är staden en jobbig plats att vistas på, eftersom de fortsätter att ofredas sexuellt främst av ointegrerade utländska män. Så sent som 9 mars 2019 rapporterar Expressen: Centrala Uppsala beskrivs som ett riskområde för flickor som ofredas sexuellt av gäng med unga män och pojkar, ofta nyanlända… polis på fältet bekräftar uppgifterna om gäng som trakasserar unga kvinnor.

Precis som andra europeiska länder som tagit emot ett stort antal migranter från Afrika och Mellanöstern, har Sverige drabbats av en lång räcka våldsbrott som en konsekvens av detta. Enligt flera av varandra oberoende källor har brott utförda av migranter gått under ”kod 291” då polis samt myndigheter fruktat att dessa brott skulle väcka människors rasism. Ramaskri blev det i februari 2017 då den erfarna Örebropolisen Peter Springare bekräftade den importerade kriminaliteten (ett ställningstagande för vilket han givetvis rasistanklagades av mainstreammedier och fega polischefer). Effekten av tystnadskulturen har dock blivit den motsatta, då mediers mörkande istället lett till ökad misstänksamhet och ibland paranoia och även de tragiska konsekvenserna att även skötsamma nyanlända kan bli bemötta med skepsis, på det sätt som sker då etablissemanget väljer att föra medborgare bakom ljuset. ”Inga signalement är signalement nog” har det hetat och debatten har stundtals gått het när man valt att utelämna signalement på utländska våldtäktsmän, rånare och mördare, alternativt valt att pixla dessa till oigenkänlighet – samtidigt som man gärna hänger ut etniskt svenska förövare med namn, bild och ibland överdriven mängd detaljer även om det rör sig om relativt harmlösa brott jämfört med vad till exempel en barnvåldtäktsman åstadommer… För att vad? Visa att även svenskar begår brott? Ja, det gör de, givetvis, men det betyder inte att ett land bara därför har möjlighet att dessutom härbärgera ett obegränsat antal kriminella från andra länder. Resultatet av svensk migrationspolitik är ett ansträngt rättsväsende, en poliskår som går på knäna, överfulla häkten, fängelser och förvar, och en befolkning som utsätts för allt större risker då kringdrivande män till exempel rekryteras av kriminella gäng… Trots att man säkert hade de bästa intentioner initialt ledde mörkläggningen till protester och logiskt även till ökad främlingsfientlighet och hat, något samhällsapparaten med dem som orsakat haveriet i spetsen nu försöker att stävja och bestraffa genom att jaga, åtala, bötfälla och även fängsla misshagliga röster i sociala medier. Vad leder då detta till? Naturligtvis ännu mer misstro, polarisering och rent hat, nu inte bara mot kriminella invandrare utan också mot de politiker som vägrar ta ansvar för det kaos de skapat och de inskränkningar i yttrandefriheten de nu försöker göra, för att tysta kritiken och ilskan.

Det är en dyster och upprörande läsning, när man försöker sammanställa ett axplock av det asylvåld som Sverige drabbats av som följd av ansvarslös massinvandring. Här är några av brotten, som bör läggas de styrande politikerna till last, återigen, då det är deras beslut som direkt lett till brottsoffrens lidande. De här individerna hade troligen varit i livet och haft hälsan om det inte vore för svensk migrationspolitik, möjliggjord och påhejad av maktlismande vänsterliberala aktivister som belamrar mainstreammedia och skattefinansierad public service.

Augusti 2015: IKEA-morden. I augusti 2015 blev 55-åriga Carola och hennes 27-årige son Emil brutalt knivmördades på IKEA-varuhuset i Västerås av den då 36-årige illegale invandraren Abraham Ukbagabir från Eritrea. Motivet var att Abraham ville hämnas på svenskarna för att han fått ett avvisningsbeslut från Migrationsverket tillbaka till Italien där han redan fått ett tillfälligt uppehållstillstånd. Offren valdes ut slumpmässigt.

7 april 2017: Terrordådet på Drottninggatan i Stockholm. Det grövsta terrorbrottet i Sverige, utfört av uzbeken Rakhmat Akilov, då 6 personer mördades genom att Akilov körde över dem med lastbil. Akilov dröjde sig kvar illegalt i Sverige efter att han i december 2016 fått avslag på sin asylansökan. Vid en fungerande politik hade han utvisats. Då hade till exempel Ebba Åkerlund fått ha sommarlov som andra svenska barn.

Maj 2017: Ensamkommande afghan knivhögg svensk tonåring i Staffanstorp. Enligt uppgifter till Samhällsnytt gick afghanen innan mordförsöket runt i samhället och skrek att han ville knivhugga någon. Pojken fick flera knivhugg och blev allvarligt skadad.

Augusti 2017: ”Ensamkommande” afghanen Muhammad Hussaini som uppgett falsk ålder attackerar polismannen Ted Eriksson på Medborgarplatsen i Stockholm och hugger honom i nacken med en kniv.

Februari 2018: 21-årig kvinna mördad av asylsökande man från Syrien i Vetlanda. Hennes syster skadas svårt men överlever.

2017: Sexdömd afghan ges uppehållstillstånd trots att han dömts för sexövergrepp på minderårig på konfirmationsläger.

UPPGIFTER: Afghanledaren Arif Moradi gripen för våld mot tjänsteman

2017: 89-åriga Helga knivmördas av ensamkommande 21-årig afghan i ett soprum i Norsjö

Afghan får straffrabatt efter mordet på 89-åriga Helga

2018: Afghan ofredar 14-åring…

Terroriserade 14-årig flicka efter att hon gjort slut – nu döms afghanen

2019: En enligt egen uppgift 17-årig yngling från Afghanistan begärdes på torsdagen häktad vid Attunda tingsrätt på sannolika skäl misstänkt för grov våldtäkt mot barn efter att ha våldtagit två minderåriga flickor. Våldtäkterna uppges ha skett på det HVB-hem där den unge mannen bor.

’Ensamkommande flyktingbarn’ begärd häktad misstänkt för flera grova våldtäkter mot barn

https://www.friatider.se/mamma-v-grade-anm-la-flyktingbarn-som-sexangrep-hennes-12-riga-dotter

April 2019: En 17-årig afghan har häktats misstänkt för att ha våldtagit ett barn någonstans i Upplands-Bro i april.

Afghan häktad för barnvåldtäkt

2019: Mord i Västerbotten: En man i 20-årsåldern misstänks för mord bara tio dagar innan han skulle utvisas från Sverige. Mannen ska ha mördat en gäst på en fest på en adress i Västerbotten.

Gruppvåldtäkter på pojkar, ny kriminalitet Sverige inte tidigare haft ­– under drygt ett år har 15 ensamkommande män/pojkar från Afghanistan dömts för gruppvåldtäkter på andra pojkar i Sverige.

https://www.aftonbladet.se/nyheter/krim/a/KJbMG/hovratten-domda-for-gruppvaldtakt-ska-aven-utvisas

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/svt-granskar-overgrepp-bland-ensamkommande

Jag har själv tidigare skrivit om en ung tjejs upplevelse av att ha velat hjälpa integrationen på traven och vilka konsekvenserna blev:

https://katerinamagasin.se/jag-skulle-hjalpa-honom-lara-sig-svenska-och-da-tog-han-ett-hart-grepp-om-mina-brost/

Jag länkar även till Merit Wager, som i åratal varnat för konsekvenser av gränslös svensk migrationspolitik. Här kan du bland annat läsa om vad flera anställda på Migrationsverket berättar, oberoende av varandra, gällande de vuxna afghanerna som genom intensiv lobbying och opinionsbildning fått den absurda ”gymnasieamnestin” specialsydd åt sig:

http://meritwager.nu/allmant/en-migga-flera-miggor-snatteri-och-ringa-narkotikabrott-inget-hinder-for-afghaner-for-att-fa-tillstand-att-stanna-och-studera-i-sverige-enligt-gymnasielagen/

och så detta:

http://meritwager.nu/allmant/ledarskribent-jag-tror-inte-att-de-9000-som-nu-formodligen-far-stanna-hade-fatt-stanna-om-det-inte-var-sa-att-vi-hade-opinionsbildat-for-deras-ratt-att-stanna/

I Sverige är mainstreammedierna måna om att rapportera om vilka enorma trauman president Donald Trump utsätter sina medborgare för. Statliga SVT anstränger sig verkligen för att hjärntvätta svenskarna att tro att Trump är djävulen själv. Mindre benägen är man att rapportera om de europeiska länder, som i likhet med Sverige tagit emot ett stort antal afrikanska och arabiska migranter som sedan ”tackar” sitt mottagarland genom att begå brott. (Jag tar inte ens upp alla de terrorister som kommit med flyktingströmmarna, något som avfärdades som ”högerextrem myt” av vänsterliberala flyktingaktivister som sedan tvingats erkänna sig överbevisade.)

Två fall i det av massimmigration ansatta Merkel-Tyskland har särskilt etsat sig fast i minet, båda påminner om den nu mördade flyktingaktivisten i Kil och därför tar jag med dem här:

December 2016: Ensamkommande afghansk migrant våldtar och dödar 19-årig flicka som arbetat på flyktingcenter.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-3998478/Teenage-Afghan-immigrant-arrested-Germany-murder-medical-student.html

Och: En afghansk migrant har arresterats i Tyskland misstänkt för att ha skurit halsen av en 85-årig man som erbjudit honom husrum mot att han fungerade som personlig assistent och utförde en del arbeten kring huset. Det var mannens dotter, som arbetar med att hjälpa migranter, som rekommenderade pappan att anlita asylsökaren. Arrangemanget slutade emellertid i tragedi. Natten mot lördagen beslöt den unge afghanske migranten enligt åklagaren att mörda den 85-årige mannen när denne låg och sov. Detta genom att skära halsen av mannen med en stor kniv. Efter mordet stal asylsökaren offrets bil och flydde från platsen.

https://samnytt.se/85-arig-man-gav-asylsokare-med-avslag-jobb-och-husrum-fick-halsen-avskuren/

Frågan är hur mycket asylantvåld som behövs för att ett samhälle ska säga stopp? Uppenbart är dessa fall inte tillräckliga då etablissemangspartierna beslutat att Sverige ska ha fortsatt rekordhög migration trots att landet inte mäktar med den nuvarande situationen. Nej, alla flyktingar begår givetvis inte brott, vi är ju i Sverige och därför behövs en sådan disclaimer läggas till. Men det går inte att komma ifrån att massinvandring av män med oklara identiteter skapar både social oro, otrygghet, och i värsta fall sexuella övergrepp och ond, bråd död. Ett onödigt lidande tillfogas medborgarna i landet Sverige. Situationen har varit ohållbar i flera år – frågan är vem som tänker börja ta ansvar för att vända den negativa trenden? Etablissemangspartierna har tydligt visat att den politik de för innebär fortsatt dysfunktionell utveckling för landet.

 

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig påinfo@katerinamagasin.se– dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min nya bok heter ”Bilden av Verkligheten” och finns nu att köpa här:

https://www.vulkanmedia.se/bilden-av-verkligheten/

Min bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund heter ”Budbärarinnan” och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer