Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Eva Burman har aktivt bidragit till att Eskilstuna blivit ett rövhål – nu är det så dags att vakna

av | 3 jun, 2023 | Mainstreammediernas lögner

Lästid: 5 minuter

Chefredaktören Eva Burman på Eskilstunakuriren ondgör sig över att hennes stad Eskilstuna blivit ”ett rövhål”. Retoriken för tankarna till Trumps ”shithole countries” vilket är en adekvat beskrivning av skithålsländer, rövhål, helvetessamhällen där våld dominerar, övergrepp är lag och kvinnor står lägst i kurs. Skithålsländer styrs av den kultur som Sverige i miljoner kravlöst låtit flöda in och bre ut sig, varpå skithålsutanförskapsområden uppstått – något som förljugna medier förnekat och skyddat gärningsmännen medan man spottat svenska folket i ansiktet och stillatigande sett på medan knarket fått flöda och kvinnorna våldtagits. Jag funderar på om Eva Burman så här 2023 inser sin egen del i att hela Sverige snart är ett enda jättelikt, dysfunktionellt rövhål, där sharia styr, kvinnor kastas från balkonger, dispyter löses med mord och djur plågas till döds under mest vidriga omständigheter så som brukligt är i skithålsländer? Medan gamla fina värderingar får stryka på foten för lättkränkta låtsasmän som skär halsarna av varandra och olyckliga förbipasserande som råkar befinna sig ”på fel plats vid fel tidpunkt”?

Nej du Eva, jag glömmer inte hur du så sent som 2018 vägrat publicera en islamistkritisk text i din egen tidning. Inte heller att din egen tidning suttit med Morgan Johansson för att strypa yttrandefriheten, något jag uppmärksammade då, du kanske aldrig läste vad jag skrev då men här kan du friska upp minnet genom att läsa en artikel jag skrev då.

Relativiserandet, förminskandet av mångkulturens avigsidor och demoniserandet av systemkritiker som velat ha en vettig och saklig debatt går som en röd tråd genom Eskilstunakurirens journalistiska gärning. Sen ska vi inte heller glömma hur mycket du hatar SD, som är det enda stora partiet som velat åtgärda den destruktiva samhällsutvecklingen du nu beklagar dig över.

Faktiskt är det sådana som du Eva som tillåtit Sverige bli ett rövhål. Ni är många rövhål inom medierna som gynnat massförstörelsen av Sverige som ett fungerande samhälle. Utlänningarna som i miljoner släppts in gör det de tror på och är lojala sin tro. Du som svensk däremot har genom din agendasättande journalistik starkt bidragit till Sveriges tragiska vandring mot avgrunden.

 

Eva Burman var valåret 2018 aktiv i nätgruppen #jagärhär som systematiskt finkammade sociala medier efter kritiska röster – och som gjorde skrikandet om ”rasism” så snart man invände mot mångkulturellt vansinne till sin affärsidé. Att massanmälningar fungerar som ett sätt att få konton stängda av Facebook bekräftades av henne själv. Det var viktigt att vara politisk aktivist snarare än objektiv journalist och Burman berättar öppet hur hon engagerat sig för flyktingar 2015 och hur intensivt hon kämpar mot ”rasism”.

På sin redaktion på Eskilstunakuriren härbärgerar Burman en av Sveriges värsta islamistvurmare, den politiska aktivisten Alex Voronov hjälpligt förklädd till journalist.

Voronovs vurmar islamisering och har inga problem med att  Sverige förvandlas till ett skithålsland. Han arbetar sedan 2002 som ledarskribent och har under åren avancerat till politisk redaktör på såväl Eskilstuna-Kuriren/Strengnäs Tidning som Katrineholms-Kuriren.

Alex Voronov är totalt faktaresistens och en desinformatör i Arnstad och Lindbergs klass och gör ingen hemlighet av sin vurm för rövhålskulturer som Eva Burman nu gnäller över. Herr Voronov har varit med och gjort Eskilstuna-Kuriren till Sveriges första öppet islamistiska tidning och han fortsätter på samma svenskfientliga linje.

Politisk redaktör vill slänga ut svenskar ur Sverige…

 

En annan tidigare medarbetare på Eskilstunakuriren är Mathias Ståhle som numera arbetar på Svenska Dagbladet.

Under sin tid på Ekuriren upprätthöll han duktigt Eva Burmans politiskt korrekta agenda i sin roll som aktivist som kämpat hårt för att relativisera och förminska betydelsen av etnicitet och kultur hos våldtäktsmän, bland annat i ett uppmärksammat fall från 2018 där Ståhle säger så här:

”Alltså, jag tror inte så mycket på den här förklaringsmodellen att kultur eller att det påverkar och styr att man går över den tröskeln och begår den här typen av brott. Däremot så tror jag att de omständigheter man lever under för tillfället till exempel på en flyktingförläggning som är en mycket speciell miljö, det påverkar hur man beter sig.”

Ja, hela ”liberala” Eskilstunakuriren har varit ett enda långt alibi för att rövhålskulturernas representanter ska få härja fritt i Sverige. Men plötsligt har chefredaktören Eva Burman fått ett Jimmie-moment.

 

Ledsen hörni men jag känner ingen sympati för Burman och hennes kollegor i mainstreammedierna. Burman som nu offentligt våndas över att Eskilstuna blivit en farlig ort full med aggressiva utlänningar som lamslår tillvaron. De här hycklande, ohederliga, förljugna och godhetssignalerande nyttiga idioterna får fan skylla sig själva. De tillåts dessutom alltid komma undan sitt ansvar.

Jag tycker det är bra att de vaknar, men priset vi andra får betala för deras landsförräderi är högt. Och nu när de själva drabbas, vad tror de ska hända? Jag undrar om Eva Burman är beredd på att vidta de åtgärder som krävs för att hennes rövhålsstad Eskilstuna ska tillfriskna? Eller kommer hon fortsätta att ondgöra sig över SD och mantra sina floskler om demokrati och alla människors lika värde? Ja Eva, vad tror du måste hända för att det ska bli ordning på Sverige?

*******

Katerina Magasin har haft en rad tekniska problem och blivit utsatt för såväl sabotage som andra typer av attacker. Jag hoppas sidan ska kunna fungera som vanligt igen.

Vill du stötta mitt författarskap får du gärna beställa min senaste satirbok, mejla på katjanouch@gmail.com och märk mejlet ”Sveriges lilla röda”, skicka din adress och vem boken ska dedikeras till så skickar jag betalningsuppgifter för att bekräfta din beställning!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 1236749063

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). Bankgiro: 5630-6376

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE8150000000052311121146, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer