Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Etablerade, förljugna medier förlorar lika mycket som etablerade, förljugna politiker

av | 31 maj, 2018 | Politik

Lästid: 4 minuter

Min artikel om duellen mellan Stefan Löfven och Jimmie Åkesson igår var den mest delade på Facebook, och därmed vann jag min egen duell mot mainstream-media. Det är så det funkar idag. De etablerade, förljugna medierna förlorar lika mycket som de etablerade, förljugna politikerna. För de har en sak gemensamt: De struntar i folket. Sina läsare. Sina väljare. Jag undrar om politikerna ens fattar hur förbannade människor är över vad de gjort med Sverige. Och om mainstream-medierna begriper hur få som litar på vad de skriver. Inte ens ett #metoo för oss systemkritiker kan rädda upp deras förtroendekris.

Valet kommer att avgöras på Facebook, heter det. Och det skulle inte förvåna mig. För de digitala mötesplatserna är vår samtids torg, där människorna finns. De är där vi numera samlas, skvallrar, glädjer oss och sörjer. Det är också där vi delar med oss av vad som oroar oss och vad som får oss att ilskna till. Det är på sociala medier vi idag kan se hur vanliga medborgare allt mer förlorar förtroende för de traditionella kanalerna där vi tidigare inhämtat information. Och det är vi, medborgarjournalisterna, som får folks förtroende. Det är våra texter som blir lästa och delade. Min artikel om duellen här på Katerina Magasin skåpade ut både Expressen och Aftonbladet.

Den största enskilda anledningen till att folk allt mer tappar förtroende för mainstreammedia stavas rapportering om invandringen i Sverige, och att mainstream-medierna har en dold vänsteragenda de inte är ärliga kring. Public service till exempel gör inte ens någon hemlighet av att de är socialdemokraternas megafon! Dagligen sviker man sitt uppdrag om mångfald. Mainstream-medierna har ljugit sig blå i en sådan omfattning att gemene man inte längre litar på vad som står inte bara i frågor om migration och flyktingar, utan även om vård, polis, skola, myndigheter, omvärld… Lögnerna som slagits i befolkningen i fråga om just migrationen står dock i en klass för sig, och är så många och av sådan dignitet att motstycke saknas i svensk presshistoria.

I synnerhet handlar det om hur landets i princip samtliga instanser påverkas av en massinvandring, om kostnader för medborgarna, samt om invandrares kriminalitet. Genom att man haft en panisk rädsla för att spä på en förmodad rasism – trots att Sverige är ett av världens minst rasistiska länder – har man istället desinformerat till den milda grad att effekten blivit en djup och allvarlig misstro, ja, en förtroendekris (med räta). ”Inga signalement är också ett signalement” har det hetat och detta i sig är tragiskt, då man per automatik börjat utgå från att i princip varje våldtäkt begåtts av en invandrare… då en svensk man som begår ett övergrepp hängs han däremot gärna ut med både namn och bild. Till exempel har vi herrarna i #metoo, däribland Lasse Kronér, som på grund av några gränslösa sms fått löpa gatlopp i medierna som om han gruppvåldtagit en hel lågstadieskola på egen hand. Nu är han friad – men hans liv är helt förstört. På samma sätt är det för många av oss som påtalat Sveriges problem. Sanningen är nu allmänt accepterad, men våra anseenden i etablissemanget är ändå krossade.

De etablerade medierna har, precis som de ansvarslösa politikerna, en stor skuld i att Sverige befinner sig i en krissituation ur vilken ingen verkar hitta en utväg. Det är för att man vägrat diskutera problem sakligt, det är för att man demoniserat, förföljt och tystat de kritiker som velat ha en seriös debatt. Vi har förlorat så många år! Forskare, ekonomer och experter har varnat för att utvecklingen går åt fel håll. Man har pekat på terror, utanförskap, kvinnoförtryck, klanvälde, hedersvåld… men de västerextrema aktivisterna av vilka det vimlar i svenska myndigheter och offentlighet har ansett sig ha tolkningsföreträde och därför sett till att karaktärsmörda alla som sagt emot.

När kommer ett #metoo för systemkritikerna? Istället för att granska makten åt medborgarna har den vänstervridna journalistkåren jagat och förföljt medborgarna åt makten, vilket inte direkt får folket, det vill säga mediernas läsare och tittare, särskilt gynnsamt tillvända.

Så ja, valet kommer att avgöras i sociala medier. Av oss som vågar tala klarspråk, och som inte hymlar om Sveriges problem. Av oss som faktiskt bryr oss om människorna i Sverige, och som vågar säga sanningen trots att det kostar på. Medborgarjournalistiken växer fram för att vi vägrar acceptera mainsream-mediernas aktivistiska lögner. Valet kommer lika mycket att handla om medieetablissemangets övergrepp mot Sveriges medborgare. Inte bara politikerna måste bort – även en stor del av den förljugna journalistkåren.

Att se Löfven i Aktuellt var som att se en missbrukare förneka alkoholproblem

********

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl. Du som vill får otroligt gärna stötta mig, den fria debatten och oberoende journalistisk.

Swish: 0733289122 

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). 

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min nya bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer