Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Det var ett tag sen jag bloggade

av | 11 maj, 2017 | Blogg

Lästid: < 1 minut

Det var ett tag sen jag bloggade, så det är dags att börja igen. Faktiskt är det ganska skönt att skriva av sig tankar, reflektioner, funderingar och känslor. Skrivande är terapeutiskt. För mig är det en röd tråd genom livet. Skrivandet är glädje och tröst och en vän att hålla i handen när det stormar. Det har stormat rätt mycket, men kanske är det så att vissa människor söker sig till turbulensen? För att man är född en blåsig natt eller dag då det yr snö och viner kallt runt knuten. Kanske när åskan går och blixten slår ner. Jag vet inte hur vädret var när jag föddes, men det var slutet av februari, mitt i Prag, och därmed bistert. Det enda jag vet är att jag sällan valt några enkla vägar.

Vi börjar så.

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

3 Kommentarer

 1. Malin

  Jag kommer med intresse och glädje följa dig här, som i verkliga livet! Kram

  Svara
 2. maria

  Tack så mycket för dagens artikel ang. SVT.Din analys betr. politik i Sverige och politiken i f d kommunistländer är lysande. Svenska tidningar är som Sovjets ”Pravda” dvs lögn.
  Om man har familj då måste man nog emigrera eftersom Sverige går mot sin undergång.
  Vi som är föräldrar och far/mor föräldrar har ett stort ansvar för våra barn och barnbarn .
  Det verkar så att de flesta svenskar fattar inte vad som väntar dem och tror i sin naivitet att
  inget farligt kan hända i detta land. Skolorna indoktrinerar nu från början barnen att det är ”synd” om ”flyktingar” och att man måste ”hjälpa” dem. I vissa skolor har man ett ämne som heter ”värdegrund” och som påminner om politisk indoktrinering i sovjetiska skolor.
  Likaså Fridolins förslag att flytta barn från de någorlunda bra skolor till de värsta skolor där de flesta elever och lärare är muslimer och vice versa. Enl. Fridolin skall STATEN bestämma inte föräldrarna.
  Hälsningar
  Maria

  Svara
 3. Robert

  Det finns hopp.
  När sånna människor som du Katerina vågar tala om vad som vanliga människor kännar.
  Mvh
  Robert

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *