Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Den största påverkansoperationen i Sverige är socialdemokratisk smutskastning

av | 16 jun, 2021 | Den politiska hjärntvätten

Lästid: 3 minuter

Det är bara drygt ett år kvar till valet 2022 och jag har fått anledning att friska upp minnet genom att kika lite på vilka kampanjer och organiserade påverkansoperationer som socialdemokraterna sjösatte för att försäkra sig om att de skulle få ett stort antal röster i valet 2018. Det med anledning av att det redan nu bubblar och pyser i diverse sossevänliga trollfabriker och statligt finansierade organ som alla febrilt arbetar för att skapa narrativet av att sossarna är det enda partiet som kan ta Sverige ur de svårigheter vårt land befinner sig i. Helt utan att nämna att det är just socialdemokratisk politik som tagit oss hit. På sociala medierna är informationskriget i full gång, där politikerna tar hjälp av sina nyttiga idioter, skribenter och opinionsbildare på stora medieplattformar och inom public service, för att försäkra sig om att de ska få förstöra Sverige i fyra år till.

När människor varnat för utvecklingen har regimtrogen media snabbt ryckt ut för att smutskasta och misstänkliggöra kritikerna. På så sätt har man hindrat konstruktiv debatt och möjliggjort för den dysfunktionella politiken att fortsätta.

Tongivande i detta har de stora mediehusen varit. Samt politiker vars floskler aldrig ifrågasatts, trots att de byggde och bygger på uppenbara lögner.

Med hjälp av vackra ord som ”humanism” och ”medmänsklighet” har man drivit på för att Sverige ska bli allt trasigare, mer våldsamt och mindre tryggt. Man har slösat skattemedel likt berusade galningar, bara för att nu skrika om att skatterna behöver höjas.

Jag kommer att med jämna mellanrum publicera påminnelser om regeringens destruktiva vanstyre av Sverige. Så att ingen ska kunna säga, när det i september 2022 blir dags att gå till valurnorna, att man inte såg det komma.

Socialdemokraternas sätt att använda ordet ”humanism” är inget annat än ett hån.

Ett hån mot ett fint land, som de fullständigt förstört.

 

Här är min text från den 29 juli 2018:

Den rödgröna regeringen har sjösatt en egen påverkanskampanj inför valet – med Özz Nujen som dragplåster

 


*****

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 0733289122

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Under våren 2020 kommer jag ut med två nya böcker på mitt bokförlag Palm Publishing.

Första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – köper du här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

Debattboken ”Flykten från folkhemmet” – köp den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer