Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Wolodarski och förljugna medier bär stor del i skulden till Sveriges förändring till det sämre

av | 14 jan, 2020 | Det nya Sverige

Lästid: 6 minuter

”De små vidrigheterna kommer förändra Sverige” skriver Dagens Nyheters världsfrånvända chefredaktör Peter Wolodarski bakom betalvägg och syftar på någon idiotisk tweet, helt utan att begripa att nej, det är inte de kritiska (ibland även smaklösa och onödiga) utspelen på sociala medier som kommer förändra Sverige, utan Sverige är redan förändrat, inte av små vidrigheter utan av stora sådana, av människor som Wolodarski själv som strypt konstruktiv debatt, av människor som han själv som skadat yttrandefrihet, av människor som han själv som missbrukat sin plattform och drevat mot systemkritiker och politiker som försökt stoppa den samhällsfarliga utvecklingen.

Givetvis är det inte diverse tweets, hur grova de än är, som förändrar Sverige, att påstå något sådant visar bara hur idiotiskt låg nivån är på de politiskt korrekta medierna som är maktens långa spröt för att kontrollera landets medborgare, värre än i forna DDR för de här nutida svenska jobbar lömskt och svårgreppbart. (Wolodarski hade till exempel kunnat skriva något om den fega svenska regeringen som inte stöttar Irans folk i deras kamp mot den islamistiska staten som plågar och tyranniserar dem, men si det gör inte Wolodarskis fisförnäma Dagens Nyheter, för de är regeringens knähundar, de borde inte ens få kalla sig journalister.)

Men tillbaka till Sveriges förändring.

Ja, Sverige är förändrat. Men inte genom ”små vidrigheter” på Twitter, utan genom massinvandring av människor som fullkomligt skiter i Sverige, svenska lagar, svenska invånare, Sverige är förändrat av att politikerna agerat vårdslöst och låtit parallelsamhällen som inte längre är Sverige växa fram, och effektivt skrämt till tystnad alla dem som försökt protestera mot denna utveckling.

* Sverige är förändrat eftersom man tagit emot över 1 miljon människor på tio år, samtidigt som landets väsentliga funktioner inte växt i samma takt.

* Sverige är förändrat då man tillåtit islamisering, kvinnohat, förtryck av barn, förtryck av religiösa och sexuella minoriteter ta plats, moskéer fulla med hatpredikanter som på arabiska predikar död åt västerlandet, död åt judar, kristna, homosexuella, ”otrogna”.

* Sverige är förändrat då vi har över 800.000 samordningsnummer på vift, människor som ingen vet vilka de är, potentiella terrorister som utnyttjar systemet.

* Sverige är förändrat då det skjuts, bombas, sprängs, hotas, våldtas, kidnappas, rånas, dödas och plågas säväl människor som djur.

* Sverige är förändrat då man med statens goda minne tillåtit bedrägeriet med tusentals vuxna män, som säger sig komma från Afghanistan fast de bor i Iran, utge sig för att vara barn och plundra bidragssystemet, samtidigt som de är överrepresenterade i kriminalstatistiken, i sexuellt våld, knivslagsmål, narkotikahandel, misshandel, rån…

* Sverige är förändrat då gängkriminaliteten gått överstyr, vittnen hotas till tystnad, dödas, polisen hinner inte med, polisen är vingklippt av funktionell dumhet och en inkompetent ledning.

* Sverige är förändrat då vi fortfarande har skyhöga skatter men pengarna åker ner i ett svart slukhål som stavas MASSINVANDRING, samhällskontraktet är brutet och var och en får klara sig själv. Svårt sjuka mister assistans, cancersjuka dör i vårdköer, akuterna är överbelamrade, barn får inte hjälp av barn- och ungdomspsykiatrin, gamla har inte råd att laga tänderna samtidigt som så kallade ”papperslösa” får tandvård för en 50-lapp… vi har över 300.000 fattigpensionärer, gamla som slängs ut från sina hem för att bereda plats åt ”nyanlända” under förespeglingar att äldreboendena är otjänliga.

* Sverige är förändrat från anständigt till oanständigt.

* Sverige är förändrat för att de styrande politikerna missbrukar sin makt, de ljuger för folket, är ohederliga charlataner som gör bort sig gång på gång, vapen stjäls från regeringskansliet och övervakningskameran råkar vara avstängd, man har låtit hemligstämplad information om riket sippra ut i världen via Transportstyrelsen, och kommer undan med det, nu uppdagas att en falsk officer fått tillgång till känsliga uppgifter, regeringen visste men agerade inte, man fjäskar för mördarregimer som Iran istället för att ge det iranska folket sitt stöd.

* Sverige är förändrat för att man kan låta Iraks försvarsminister plocka bidrag i Sverige under falsk identitet. Sverige är förändrat för att tusentals låtsasflyktingar gör samma sak, plundrar välfärden och lever loppan för svenska skattebetalares pengar i sina hemländer.

* Sverige är förändrat för det är ett land som gång på gång blir lidande av att det sitter handlingsförlamade politiker vid rodret, politiker som verkar göra allt som står i deras makt för att sabotera Sverige.

* Sverige är förändrat för att politikerna låter sitt eget folk mördas, våldtas och förnedras.

* Sverige är förändrat för att respekt, moral och etik inte längre är ideal som gäller. Istället har vi ett ledarlöst, laglöst land där bara de starkaste överlever – ofta de, som spottar på Sverige, som lever ett liv där de vägrar bidra och istället bara river ner det som generationer mödosamt byggt upp.

* Sverige är förändrat för att många inte längre vågar ut. Gatorna i såväl storstäder som mindre orter ligger öde, de befolkas främst av gäng som gärna förnedringsrånar en fotgängare eller gruppvåldtar en kvinna som fortfarande tror hon kan gå hem ensam i mörkret efter en fest. Det är mörkt, kallt, ogästvänligt, människor är rädda och fientliga, vi har dessutom fått en angivarstat där sådana som Wolodarski anger tonen. Sverige är förändrat, polariserat, bröder slåss mot bröder, familjer splittras, redan i skolan lär vi oss att hata varandra fast det heter att vi står upp för en ”fin värdegrund”. Barn som ser vansinnet och vågar protestera tystas av lärare som påminner mer om sektledare som rabblar ”alla människors lika värde” utan att förstå vad de pratar om.

* Ja, Sverige är förändrat, men inte på grund av dem som kritiserar vansinnet. Sverige är förändrat på grund av korrupta förljugna medier, på grund av politisk feghet, på grund av inkompetens, på grund av brist på civilkurage, på grund av ren ondska som förklätts i termer som humanism och solidaritet.

Sverige är absolut förändrat. Och Wolodarski och hans blinda gäng bär stor del av skulden till den förändring som är.

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min kommande bok är ”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Beställ den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok ”Bilden av Verkligheten” finns att köpa här:

https://www.vulkanmedia.se/bilden-av-verkligheten/

Min bok “Bilden av Sverige” finns nu i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

Den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund heter ”Budbärarinnan” kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer