Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Vuxna som utnyttjar barn som integrationsverktyg bör själva flytta till no go-zoner

av | 10 dec, 2020 | Det nya Sverige

Lästid: 4 minuter

De som idag tvingas ta smällen för ansvarslös migrationspolitik i Sverige är de allra yngsta och de allra äldsta. De sköra och de sjuka. De, som saknar pengar och förmåga att protestera. De som däremot kommer undan är välgödda politiker som saknar förankring i verkligheten. De sitter på sina fina kontor och predikar moral för skyhöga, oproportionerliga löner och när den korta arbetsdagen är slut åker de till dyra villor och bostadsrätter på tryggt avstånd från rånvåldtäkter, misshandel och mord. Och många tror att det måste vara så här. Man har vant sig vid att bara stillatigande acceptera sakers tillstånd i tron att det är något slags naturlag att Sverige ska gå åt helvete. I Trollhättan ska barn från lugnare skolor ”bussas” till utanförskapsområdens helvetiska kaosplugg. I Karlskoga tvingar man föräldrar att sätta sin barn i förskolor i problemområden med hänvisning till ”boendesegregation” (som politikerna själva skapat genom ohållbar politik). Detta sker för att folk låter medborgarna hållas. Kommer ni ihåg vilket ramaskri det blev när biståndsmyndigheten SIDA skulle flytta från Stockholms innerstad till Botkyrka? Plötsligt passade inga lokaler och man befarade ”personalflykt” när den fina adressen på Valhallavägen skulle ersättas med det mindre flotta ghettot. Även om SIDA krampaktigt framhöll att en flytt till Botkyrka kunde öppna upp för ”oväntade möten” (jag gissar de inte syftade på rån) så blev det till slut Rissne norr om stan dit flytten går. Vadan detta daltande? Jag tycker att alla de vuxna som vill använda små barn som integrationsverktyg själva ska tvångsflyttas till problemområden. De ska ryckas loss från sina vänner och kollegor och börja integreras i det nya Sverige de vill pådyvla våra minderåriga.

Jessica Sjögren heter en individ som skriver på webben och riktar sig till alla dem som har att göra med Karlskoga förskolor. Nya ansökningsregler från 1 januari 2021, kan berörda läsa. Under en försöksperiod på tre år mellan 2021-2023 ska nya ansökningsregler gälla. ”Boendesegregationen har stor påverkan vad gäller integrationen i det svenska samhället. Förskolan är en plats där förståelsen för mångfaldssamhället kan utvecklas naturligt” kan vi läsa i informationen som skickas ut till föräldrar. Jag tänker att det är så lätt för dessa byråkrater och så kallade ”mångfaldsstrateger” att spela bingo med folks liv. Varför föregår de inte själva med gott exempel? Jessica Sjögren kan väl själv sätta sig tre år i något ghetto och se till utveckla sin förståelse för mångfaldssamhället? Eller varför inte flytta alla socialdemokratiska och vänsterliberala tjänstemän som bor i fina prydliga villor långt bort från det mångfaldssamhälle de skapat och som de nu tror de ska bemästra genom att utnyttja värnlösa små barn, till just den mångfald de försöker inbilla oss att svenskarna prompt vill ha.

Det är väldigt lätt att tvinga ”alla andra” att ta ansvar för de samhällsstrukturella misslyckanden som dessa inkompetenta politiker och makthavare pådyvlat oss.

Ni föräldrar. När skolan försöker tvinga er att lappa och laga deras trasiga samhällsbygge, protestera! Vägra låta dem använda era barn som sköldar för ett dysfunktionellt Sverige. Ställ krav. Kräv att politikerna själva flyttar ut och inordnar sig i sin älskade mångkultur. Ifrågasätt dem högljutt. Deras konflikträdsla är lika omfattande som deras skräck att ”kränka” någon, så se till att tydligt visa ert missnöje om ni inte vill att den här sjuka staten våldför sig på era småttingar.

Gemensamt kan människor göra skillnad.

Vansinnesexperimentet pågår för att vi låter det pågå.

Det är upp till oss alla att säga stopp.

****

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Under våren 2020 kommer jag ut med två nya böcker på mitt bokförlag Palm Publishing.

Första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – köper du här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

Debattboken ”Flykten från folkhemmet” – köp den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer