Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Vuxna mäns sexualitet har aldrig rätt att tränga sig in i barnvärlden

av | 17 maj, 2023 | Transhysterin

Lästid: 5 minuter

När jag ser debatten om dragqueens som uppträder inför småbarn på allehanda institutioner tillta i styrka, förundras jag och undrar om hela det politiskt korrekta Sverige drabbats av kollektiv masspsykos. Kan dessa människor ingenting om barnpsykologi? Vet de inte hur småbarn funkar, att de inte förstår vad de vuxna håller på med och att de kan traumatiseras av överdrivna utseenden, röster och agerande? Särskilt män kan vara skrämmande då de är grova och talar med mörka röster, oavsett vilka kläder de än har på sig. Det är ju därför vi har åldersgränser, för att skydda små barn från sådant de inte är mogna att förstå. Utbildade och normalt funtade vuxna borde veta att väldigt små barn inte behöver några utklädda clowner som poserar som skyltdockor för att manifestera ”sexuell mångfald” för icke könsmogna individer, och för att barn ska lära sig att man kan ”vara som man vill”, eftersom barn redan ÄR som de vill och är ointresserade av stämplar som vuxenvärlden sätter på varandra. Naturligtvis handlar allt detta spektakel inte om barnens behov. Utan detta är dessa vuxna mäns behov, deras behov av att bli godkända och normaliserade, via småbarn som inte kan försvara sig mot vansinnet och en aningslös, godhetssignalerande vuxenvärld som vill vara till lags på barnens bekostnad. I förlängningen handlar det om en märklig gränslöshet som är en del av en större, osund agenda som syftar till att krossa traditioner, familj och biologisk tillhörighet.

 
Det drog igång med att journalisten Joakim Lamotte begärde ut hur mycket två dragqueens fick betalt på biblioteket i Olofström (7000 per timme) samt skojade om att han skulle avslöja deras identiteter om inte han blev inbjuden som sagoläsare på nämnda bibliotek. Detta mottogs inte väl och man valde att fultolka detta som ett hot varpå polisen kontaktades… Nu ska Lamotte som ”skamlös Swishhora” läsa sagor utanför ICA i Olofström på fredag! Stay tuned…

Igår så rördes det om i grytan ytterligare när journalisten Christian Petersson ifrågasatte dragqueens sagostund på Dramaten och Dramatens pressansvariga gick i taket. Peterssons frågor blev inte besvarade, i stället kastades han ut. Liberalernas partiledare Johan Pehrsson som själv bevittnade dragqueen-föreställningen blev indignerad och ansåg att det var oförskämt att ställa frågor och hela vänsteretablissemanget gick i taket av att någon kritiskt ifrågasatte hela spektaklet. Jag ringde upp Christian, som konsekvent kallas för ”aktivist” av pk-medier, trots att han är journalist, för att höra hans syn på saken.

– Det här visar på att vänsterliberaler inte vill ha nån diskussion, säger Christian, som försökte komma till tals med dragqueensen på Dramaten men motades bort av Dramatens personal.

– Så fort man ställer kritiska frågor så går de i försvarsposition och stämplar kritiken som attack, trakasserier och hat. Vissa kallade det här till och med som våldshandling vilket är helt absurt. Jag undrar nu, kan man överhuvudtaget ställa en kritisk fråga om HBTQ-aktivism utan att stämplas som terrorist av vänsterliberala?

Jag undrar själv. När blev journalistisk och granskning så kontroversiellt i det tidigare frihetliga Sverige? Men reaktionerna och hur medierna valt att hantera Christians försök att få svar på några enkla frågor får mig att än mer inse att frågan om vuxna mäns behov av att normalisera av sin sexualitet inför småbarn är känslig. För det är vad det handlar om. Vuxna män, deras sexualitet. Inte barnens behov. För sanningen är att småttingar behöver inte få sagor lästa för sig av skäggiga damer, lika lite som de behöver se drogmissbruk, besöka en strippklubb, lära sig hur man skjuter med en pistol eller hur en porrfilm spelas in. Bara några exempel.

Christian fortsätter:

– Pressekreteraren på Dramaten ställde sig emellan mig och dragqueensen. Hon omyndigförklarade dem, trots att en av dem var på väg att svara på min fråga. Det är ju konstigt att de inte ska få svara, jag själv svarar gärna på vad jag gör, jag har inget att dölja. Men HBTQ–aktivister kan inte svara på nåt och då kan man fråga sig, vad har de att dölja?

– Dramaten skriver i sin broschyr att de hoppas att barnen river upp sina föräldrars garderober och leker att de är Tjorven (en av de aktuella dragqueensen, min anm.). Att man tar sånt aktivt ställningstagande och bjuder in sexualaktivister som normaliserar vanföreställningen att man kan byta kön, visar att man har en agenda. För man måste ju förstå att trots att det hela ser harmlöst ut så är det inte det. Det är en sexuell yttring. Som att bjuda in barn till en strippklubb men sen bara läsa sagor, man måste titta på kontexten.

Nu säger några, att barn visst förstår, eller inte bryr sig, att de bara ser en utklädd person och att det för dem inte alls handlar om sexualitet, men då måste jag fråga, varför hålla på med detta överhuvudtaget i så fall? Hela poängen faller ju då, eftersom transorna vill visa att man får vara som man är, och de pratar ju också om kön och läser även litteratur där barn är i närheten av dessa utklädda män, för att normalisera att de här utklädda männen har rätt att frottera sig med barnen. Så det argumentet faller platt. Och allt kokar ner till, att det inte alls är barnens bästa man har för ögonen. Utan att det handlar om vuxna mäns behov av att manifestera sin läggning, lust och sexualitet.

Det är allmänt känt att aktiva pedofiler söker sig till yrken och sammanhang där de får ha med barn att göra, till exempel idrottsföreningar eller förskolor. När det gäller förskolor och grundskolor kunde till exempel Dagens Nyheter 2013 visa att nästan hundra sexdömda personer jobbade med barn, trots att det finns kontroller för att så inte ska kunna ske. Men fortfarande sker det. Ändå försöker man aktivt förhindra att kriminella ska kunna arbeta med barn. Men i fråga om män som klär ut sig i kvinnokläder, approprierar oss kvinnor och kanske traumatiserar små barn finns inga kontroller och kommuner skyddar till och med deras identiteter. Varför? Om detta nu är så populärt borde de väl stolt stå upp för sin aktivism?

För mig framstår fixeringen av den vuxna manliga sexualiteten som aktivism inför småbarn som ett uttryck för ett samhälle som helt tappat kontakt med verkligheten och det sunda förnuftet. Fixeringen och vanföreställningen att vi kan välja vårt biologiska kön skapar onödigt lidande, och den gränslösa vuxenvärldens utsvävningar drabbar små värnlösa barn hårdast. Barn är lättpåverkade och vill vara till lags och när vuxna mäns sexualitet normaliseras i de rum där barn ska få vara trygga, medan vuxna låtsas som om detta är nyttigt och bra, slår galenskapen i taket. Lägg till att Världshälsoorganisationen WHO vill att barn från tidig ålder ska sexualiseras, samtidigt som man normaliserar pedofili så förstår du hur sjukt samhället har blivit.

Här kan du se tumultet på Dramaten när Christian Petersson försöker få svar på en enkel fråga. Yttrandefriheten är verkligen i fara när en vanlig journalist hindras från att göra sitt jobb och vi har högt uppsatta politiker som anser att journalister är ett samhällsproblem.

 

Hysteriska reaktioner när Insikt24 intervjuar transor efter dragspex mot femåringar – SE VIDEO

*******

Katerina Magasin har haft en rad tekniska problem och blivit utsatt för såväl sabotage som andra typer av attacker. Jag hoppas sidan ska kunna fungera som vanligt igen.

Vill du stötta mitt författarskap får du gärna beställa min senaste satirbok, mejla på katjanouch@gmail.com och märk mejlet ”Sveriges lilla röda”, skicka din adress och vem boken ska dedikeras till så skickar jag betalningsuppgifter för att bekräfta din beställning!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 1236749063

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). Bankgiro: 5630-6376

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE8150000000052311121146, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer