Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Vilken lastbilschaufför kommer vilja äta på Rasta nu – när företagets ledning visar att de struntar i Sverige?

av | 19 mar, 2023 | Yttrandefrihet

Lästid: 4 minuter

Som många av er säkert redan vet så skulle Swebbtv hålla en efterlängtad konferens lördagen den 25 mars på Skansen i Stockholm. Men i slutet av förra veckan avbokades plötsligt konferens av Skansens restauranger, utan vidare motivering. Det framkom senare att avbokningen var en direkt reaktion på att arrangören kontaktats av vänsterextrema Expo, som kört sitt vanliga utpressnings- och ljugrace mot ett företag i syfte att sabotera yttrandefrihet och mötesfrihet och stärka den tystnads- och rädslokultur som präglar Sverige. Företaget som äger restaurangerna på Skansen heter Burgsvik Family Group AB och äger även en rad vägkrogar som går under namnet Rasta. Dessa är flitigt besökta av bland annat lastbilschaufförer som ju frekventerar svenska motorvägar med transporter av diverse gods. Frågan som behöver ställas är givetvis hur någon individ som vill ha ett fungerande Sverige kan tänka sig att stötta ett företag som uppenbart går samhällsfientliga krafters extrema ärenden?

Jag har redan blivit kontaktad av flera lastbilschaufförer som är upprörda över hur Swebbtv behandlas av Rastas ägare. Några har också mailat Burgsvik och uttryckt sitt missnöje. Själv är jag förvånad över hur Burgsvik agerar. Varför lyssnar de på Expo? Expo vill ju inget gott med vårt land. det enda de önskar är tystnadskultur och fortsatt nermontering av vårt samhälle. Varför skulle de annars vilja tysta de systemkritiska röste, som ifrågasätter vanskötsel av landet? de krafter, som gett oss ett otryggt och allt fattigare samhälle? Expo är inte intresserade av att Sverige fungerar och att människor mår bra. Med hjälp av lögner och hot försöker de upprätthålla dysfunktioner och ett samhälle som styrs av destruktiva, vänsterextrema krafter. Expo är idag en totalitär och antidemokratisk organisation som med lögner och hot försöker avskräcka företag och organisationer från att verka utifrån ett yttrandefrihetligt perspektiv. Vi är flera som drabbats av deras metoder. Detta är samma slags agerande som kommunisterna i forna öststater ägnat sig åt. Med lögner, hot och repressalier styr man räddhågsna människor. I detta fall företag, som man hotar med smutskastning, uthängning och politiska konsekvenser. Det värsta är att Expo finansieras av skattemedel, och är lierade med den översta makteliten inom socialdemokratin. Individer som inte har något intresse av att sanningen om deras maktmissbruk ska komma fram. För det är ju så här, att om Sveriges medborgare till fullo förstod vilket bedrägeri de utsatts för, så skulle de mycket snabbt vända sig ifrån till exempel Socialdemokraterna och i förlängningen sådana marodörer som Expo. Kommunismens största skräck var att sanningen skulle komma fram. Så är också fallet med de svenska maktmissbrukarna. Därför behövs organisationer som Expo, som hotar fria röster och som med alla medel försöker stoppa systemkritik från att tränga fram. men förr eller senare förlorar de striden. För sanningen går inte att stoppa.

Själv undrar jag hur de här företagen som låter sig hunsas av förlorare som Expo egentligen mår? det borde vara i deras eget intresse att arbeta för Sveriges tillfrisknande. För om Sverige går sönder ännu mer så lär det knappast gynna företagen. Företagen kommer att gå sämre, de kommer själva drabbas av den negativa samhällsutvecklingen. Jag tänker på Burgsvik, tycker de verkligen att det är bra att elpriserna går upp, maten blir dyrare, det skjuts och bombas dagligen, dieselpriserna skenar och människor slutar gå på lokal då de inte längre har råd? Jag kan inte föreställa mig att företag som är kommersiella och vill göra vinst tycker att den samhällsutveckling vi i dag ser på något sätt är gynnsam. Vill de att kvinnor ska våldtas och gängkriminella ska infiltrera myndigheter och politiska partier? Tycker de att nerlagd kärnkraft och svältande fattigpensionärer är värdigt ett land som för bara för några decennier var världsledande i fråga om teknologi och välfärd?

Jag förstår lastbilschaufförernas besvikelse. Jag förstår även besvikelsen hos dem som gärna besöker Skansen, en gång klenoden över svensk nationalism, själva epicentrum för svenska traditioner, hantverk och slöjd. Ett kulturminnesmärke över det svenska och nordiska, minnen av vår historia som är själva den svenska folksjälen. Vem vill besöka Skansen när man vet att det företag som äger dess restauranger inte månar om Sverige och det finaste vi har, yttrandefriheten? Burgsvik Family Group borde be Swebbtv om ursäkt och självklart erbjuda sina lokaler för vår konferens. Vi arbetar för Sveriges tillfrisknande – något som på sikt handlar även om de restaurangägande företagens intressen.

*****

Katerina Magasin har haft en rad tekniska problem och blivit utsatt för såväl sabotage som andra typer av attacker. Jag hoppas sidan ska kunna fungera som vanligt igen.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 1236749063

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). Bankgiro: 5630-6376

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE8150000000052311121146, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer