Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Vi behöver verkligt oberoende public service

av | 19 jun, 2017 | Uncategorized, Samhälle

Lästid: 2 minuter

Det är dags att släppa #skyltgate, tycker somliga. Tyvärr kan jag inte gå vidare innan det är helt klarlagt vad som egentligen hände och vad SR:s personal håller på med. Missförstå inte mina skäl till att jag skriver om detta. Anledningen till att jag anser det vara så angeläget är att jag VILL kunna lita på public service, jag vill ha oberoende press utan politisk agenda. Vi går in i valrörelse 2018 snart och det är viktigare än någonsin att inga politiska aktivister är med och styr opinionen via statliga skattefinansierade medier.

Hur kan någon medborgare i Sverige inte tycka detta är en fråga som måste stå högst på dagordningen? Hur Sverige kommer att styras och av vem avgör ju oerhört mycket för varje enskild individ i detta land. Jag vill bara att allt ska gå rätt och riktigt till, något som tyvärr inte är en självklarhet i dagens Sverige.
Har updaterat mitt föregående inlägg om #skyltgate med nyinkommen info. Det är obekräftade vittnesuppgifter, men om de är sanna så far SR med osanning och enligt mig är det oerhört allvarligt och underminerar förtroendet för public service ytterligare.

Om vittnesuppgifterna stämmer har skylten aldrig varit uppsatt på bilen. Enligt vittnen fanns skylten i bilen och först efter att fotot togs blev SR:s personal upprörd. Det är därefter en viktig fråga huruvida SR initierat demonstrationen och försett deltagare med skyltar, eller planterat egna aktivister i publiken. Jag har klart för mig att bilder kan vara manipulerade.

Den keps- och glasögonklädda kvinnans identitet är fortfarande oklar.

Fortsättning bör följa tills det är helt utrett vad som egentligen hände på Järvafältet den 17 juni 2017.

 

Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl. Vill du vara med och stötta mig, den fria debatten och oberoende journalistisk? Bidrag tas tacksamt emot via swisch på 0733289122. Blir glad för varje liten slant! Största tacken på förhand! Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. >3

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer