Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Vi behöver självklart prata mer om kvinnors destruktiva politiska vilsenhet

av | 5 nov, 2021 | Politik

Lästid: 6 minuter

Debatten har blossat upp igen, den om hur det kommer sig att kvinnor och män skiljer sig så mycket åt i sina politiska åsikter och därmed vilka partier de röstar på. Självklart har den vänsterliberala falangen gått man ur huse för att döma ut förklaringar som handlar om psykologi och skillnader på mäns och kvinnors sätt att tänka – trots att sådana skillnader är väl utforskade och klarlagda och kan vara en förklaring till att kvinnor trots att de bränner sig, envist fortsätter sticka handen i elden. Jag har skrivit om detta vid flera tillfällen, till exempel i februari 2020 där det framstod alltför tydligt att framför allt kvinnor 18-29 i hög grad fattar oerhört destruktiva politiska beslut som är av ondo för vårt land. En serievåldtäktsman får endast 5 år i fängelse för 7 våldtäkter, fast han åtalats för 24. En tortyrvåldtäktsman får 840.000 kronor i skadestånd från justitiekanslern Marie Heidenborg. Hedersförtrycket exploderar. Samhället är otryggt för kvinnor och barn. Förlossningsvården har havererat. Bensinen och elen är svindyr och det märks också i kvinnornas plånböcker. Detta är resultatet av uselt socialdemokratiskt styre. Och ändå, likt en skock blinda förvirrade får, tänker de flesta kvinnor fortsätta rösta på den historiskt sämsta politik för dem själva. Hur är det ens möjligt? Hallå tjejer och kvinnor, vad är det för fel på er? Och hur får vi er att förstå att politikerna som sitter vid makten inte vill er väl – att deras tjusiga löften är fulla av falska floskler?

Unga killar har vaknat politiskt – men vad är det för fel på er tjejer?

”Du kan inte skälla på tjejerna och kvinnorna, eller idiotförklara dem. Hur ska du då vinna över dem om du talar om för dem att de är dumma i huvudet” skrev en kvinna till mig som reaktion på en av mina texter om varför tjejer och kvinnor fortsätter rösta på kvinnofientlig politik. Hon har en poäng där, men frågan återstår fortfarande, hur gör vi för att nå alla dessa kvinnor som likt självmordspiloter styr Sverige mot ett ännu värre politiskt fiasko? Hur gör vi för att få dem att förstå att Miljöpartiets politik, och Socialdemokraternas, kommer att göra deras liv svårare, farligare, fattigare, och framför allt, mindre jämställt?

”Feminismen” i dagens Sverige är ingalunda en ideologi som underlättar livet för kvinnor. I det ”feministiska” Sverige ökar hedersvåld, sexuella övergrepp, trakasserier, otrygghet. Sverige, som varit ett säkert land för kvinnor, är numera gruppvåldtäkternas förlovade land. Ett land där kvinnor som försöker opponera sig istället blir förföljda politiskt. Ett land där man skär ner på allt som kvinnor behöver. Barnomsorgen fungerar på många håll inte alls lika bra som förr, skolorna är usla, sjukvården är i kaos, för att inte tala om förlossningsvården. Äldreomsorgen ska vi inte tala om, gamla far illa, framför allt äldre kvinnor som efter ett långt arbetsliv finner sig vara fattigpensionärer.

Jag tror att många svenska kvinnor är gravt hjärntvättade (ja, fortfarande) av till exempel en politisk ledare som Annie Lööf, som ljugit dem fulla medan hon för en politik som skadar vårt land. Tyvärr är många kvinnor ytliga, de tycker att Lööf verkar redig och kraftfull, de kan identifiera sig med henne, och så struntar de i att ta reda på fakta, vad hon egentligen säger och framför allt, vad resultatet av hennes politik blir. Jag vet för jag har själv varit lat, tidigare i mitt liv, jag har inte tagit reda på fakta, inte brytt mig om att sätta mig in i vad politikerna egentligen menar och vill. Detta var dock flera år sedan, och nej jag har aldrig röstat på något vänsterparti, definitiv inte Centern, men vet ändå att jag ägnat mig åt annat än att hänga med i den politiska debatten. Dessvärre måste ni tjejer och kvinnor börja göra det. För Sverige är verkligen, verkligen, på väg åt fel håll, och har så varit länge.

Jag funderar på om det är medberoende och en tycka-synd-om-problematik som gör att så många tjejer och kvinnor är vilse? Är det illusionen om att Sverige kan ta hand om hela världens ekonomiska flyktingar och att det egentligen är mest synd om förövaren? Är det ett resultat av mångårig hjärntvätt att man tror att vissa människor inte är kapabla att ta hand om sig själva och att det därför är fel och orättvist att ställa krav på dem? Är det för att man tror att man är ”god” när man i själva verket beter sig som den värsta sortens rasist? Troligen är det en mix av allting.

Det enda jag vet är att tjejer och kvinnor behöver nyktra till och komma in i matchen. Sluta rösta på partier som vill er illa! Annars är jag rädd att Sverige kommer vara hopplöst förlorat för generationer framåt. Och de största förlorarna blir ni själva, kära tjejer och kvinnor. Samt förstås era barn och barnbarn.

*******
Äntligen! Du kan nu köpa ”Ingen Kvinnas Land” direkt av mig och få ett signerat exemplar. Boken är just nu slut på nätbokhandlarna men jag har några ex kvar tills nästa upplaga kommer! Det är fortsättningen på spänningsromanen ”Blodsådd” där du åter får möta journalisten Dea Wilenius och hennes försök att överleva i ett farligt och trasigt land. Vill du köpa en signerad bok av mig så mailar du till katjanouch@gmail.com – märk mailet ”Ingen Kvinnas Land”.

Eftersom jag såg det komma har jag givetvis även beskrivit våra vanvettiga politiker och deras framfart med att förstöra Sverige. Löfven lämnar snart posten som Sveriges statsminister men även hans anhang borde hamna på soptippen. Där de tyvärr ännu inte är. Men du kan bli flockimmun mot det svenska tillståndet!

Vill du köpa även denna så mailar du till katjanouch@gmail.com – märk mailet ”Helt Oacceptabelt”.

Vill du köpa båda böckerna eller några andra, till exempel ”Bilden av Sverige” så märker du helt enkelt mailet ”Böcker” och preciserar vad du önskar beställa, samt din adress och hur många du vill ha.

 

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 1236749063

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). Bankgiro: 5630-6376

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE8150000000052311121146, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Senaste boken ”Helt oacceptabelt” köper du här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921334/helt-oacceptabelt-anvisningar-for-att-uppna-mental-flockimmunitet-mot-det-svenska-tillstandet

Första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – köper du här! Del 2, Ingen kvinnas land, kommer hösten 2021.

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

Debattboken ”Flykten från folkhemmet” – köp den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer