Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Veka vänsterliberala samhällen kan inte hantera mångkulturell kriminalitet – samma problem i Trudeaus Kanada som i sjuklöverns Sverige

av | 11 nov, 2019 | Utrikes

Lästid: 4 minuter

Det kanske är en klen tröst, men Sverige är inte ensamt om att ha bundit ris åt egen rygg på grund av slapp kravlös massinvandring och usel integration. Public service och mainstremmedier rapporterar givetvis inte om detta, men Justin Trudeaus vänsterliberala Kanada dras med samma slags mångkulturella gängvåld som Sverige. För precis som i Sverige är det främst gäng med rötter i Afrika och Mellanöstern som skjuter varandra. Unga killar som strider om revir och droger. Toronto är idag en stad som skakas av brutala mord och rena avrättningar. Fortfarande har de dock inte samma antal bomber som Malmö.

Dessa nyheter finns bara en snabb googling bort, men är viktiga att ta till sig, då det är öppna hjärtans och gränsers politik och globaliseringsvurm som leder oss till denna utveckling.

Den 21 november 2018 kunde vi läsa följande, rapportering om den dystra utvecklingen i Kanada:

(Källa: https://thegunblog.ca/2018/11/21/gang-shooting-homicide-rate-doubled-since-liberals-took-office/)

Det dödliga gängvåldet i Kanada bara ökar, enligt, enligt Statistics Canada. Det har nästan fördubblats sedan 2015, alltså året som Justin Trudeaus liberala parti bildade regering. ”Andelen gängrelaterade mord som begås med skjutvapen har ökat stadigt sedan 2015,” rapporterade den Ottawa-baserade statistikbyrån i sin årliga mordrapport i november 2018. ”Gängrelaterade mord som begås med skjutvapen representerade 12 procent av alla mord under 2015. År 2017 hade denna andel vuxit till 21 procent.” Det finns 430 aktiva gäng i Kanadas städer och landsbygd

(Källa: http://www.rcmp-grc.gc.ca/en/gazette/gangs)

Den liberala regeringen, med premiärminister Justin Trudeau som ledare, lovade 2017 att skjuta till mer skatteintäkter till polisen för att bekämpa den växande vågen av gängvåld i städer och landsbygdsområden. Åtgärderna tycks dock inte ha hjälpt nämnvärt – istället frodas våldet och mördandet värre än någonsin. Och nej, det är inte Putin-propaganda, såsom Dagens Nyheter tycker om att göra gällande.

Jag har talat med en ung tjej som bor i Toronto och vars berättelse skulle kunna vara från någon som bor i Malmö. Hon skakar på huvudet åt verklighetsförnekarna och den politiskt korrekta medelklassen, som hellre godhetssignalerar än tar itu med problemen. Precis som i Sverige! Hon berättar att Toronto blivit otryggt, att det skjuts på gatorna, att människorna är otrygga och rädda, att det är en förfärlig utveckling som man nu ser. Och de kanadensiska tidningarnas rapporterar, om man läser dem, vilket man givetvis inte gör så där generellt i Sverige.

Den 31 oktober 2019 kan vi läsa detta:

(Källa: https://globalnews.ca/news/6108950/project-community-space-extension-toronto-police/)

Då Toronto i år haft ett rekordstort antal skjutoffer, förlänger och utvidgar nu stadens polischef det initiativ som syftar till att bryta ner våldet som härrör från kriminella gäng

– Vi upplever det högsta antalet skjutningar någonsin, där människor skadats eller dödats, totalt 237 i år.Vi kommer därför att utöka våra resurser, säger polischefen Mark Saunders i ett uttalande som kom på torsdagseftermiddagen. Nyheter om utvidgningen av initiativet, som kallas Project Community Space, kommer efter att åtta personer skadats i skjutningar på onsdagens och torsdagens morgon. Flera av offren är tonåringar.

Den 31 augusti 2019:

(Källa: https://toronto.citynews.ca/2019/08/09/majority-of-recent-toronto-shootings-related-to-street-gangs-chief-saunders/)

De flesta av Torontos skjutningar knyts till kriminella gäng, säger stadens polischef Mark Saunders.

Också mammorna i Toronto sörjer sina mördade barn, exakt som mammorna i Sverige.

Källa: (https://www.iheartradio.ca/am800/news/grieving-mother-speaks-out-about-gun-violence-facing-local-teens-1.8557117

– Min son var inte medlem i något Toronto-gäng,” säger mamman till en ihjälskjuten 18-åring. Han var bara en vanlig tonåring som försökte hitta sin plats i världen.

Den 6 augusti 2019 kan vi läsa följande:

(Källa: https://torontosun.com/news/local-news/young-victim-gunned-down-in-north-york-highrise-stairwell) 

”Våra pojkar dör varje dag”: Somaliska mammor sörjer efter mord på ännu en tonåring i North York. Dagen efter att en grupp somaliska mödrar krävde att våldet skulle stoppas, mördades en 16-årig somalisk pojke i North York. Pojkens kropp hittades i ett trapphus. Tonåringen, som identifierades av polisen som Hanad Ali, var det 35:e mordoffret i Toronto 2019. En grupp somaliska mödrar har uppvaktat Torontopolisen för att uttrycka sin oro över antalet unga män som dör i skjutningarna, och bristen på åtgärder för att stoppa morden. 

Ja, vad ska man säga? Bara att konstatera: Mångkultur ger våldsam mångkriminalitet. Och liberala politiker tycks oförmögna att stoppa krigen på gatorna, som förstör tidigare trygga, demokratiska länder.

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig påinfo@katerinamagasin.se– dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min kommande bok är ”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Beställ den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok ”Bilden av Verkligheten” finns att köpa här:

https://www.vulkanmedia.se/bilden-av-verkligheten/

Min bok “Bilden av Sverige” finns nu i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

Den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund heter ”Budbärarinnan” kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer