Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Veckan som gått: Dalt med en polismördare, fler skjutna barn, covidtyranni och världsomspännande protester

av | 21 nov, 2021 | Samhälle

Lästid: 6 minuter

Gränserna flyttas ständigt fram i ett Sverige som helt förlorat sig självt i vanvettig migrationspolitik, ett hårresande daltande med kriminella och en förvirrad vänstermedia som pysslar med kvalificerat självskadebeteende samt rena lögner (tex Dagens Nyheter om den amerikanska tonåringen Kyle Rittenhouse som tack och lov friades, veckans goda nyhet). En polismördare ömkas av kändisar – en tortyrvåldtäktsman får 840.000 i skadestånd medan den mördade polisens änka får 85.000 för att hennes ofödda dotter aldrig kommer lära känna sin pappa. Covidpass, som inte tjänar något till utan tvärtom riskerar leda till större smittspridning, ska införas i Sverige trots att Sverige har lägst covidsmitta i Europa… Och WHO börjar tala om tvångsvaccinering. Ingen höjer längre på ögonbrynen när en 14-åring, ett barn, skjuts i ryggen i de eskalerande väpnade konflikter som blir allt vanligare i Sverige. Dessutom hotas hela samhället av elavbrott och allvarlig energikris, eftersom korkade politiker lagt ner våra viktigaste och renaste energikällor, nämligen kärnkraft. Veckan som gått var allt annat än ljus i Sverige – och inte heller på många håll i världen. Men hopp finns. Människor reser sig mot tyrannerna. Historiskt sett har tyranner alltid förlorat – efttersom all offentlig makt alltid utgår från folket.

Det är söndag eftermiddag och jag försöker ta in allt vansinne som sker runtomkring. Gränserna flyttas onekligen fram. Att kända opinionsbildare snyftar i medierna över att en polismördare fått åtta år i fängelse (i praktiken blir det fem när alla rabatter dragits och all tid han suttit häktad dras av). Ni är en skam för Sverige! Är man vuxen nog att begå vuxenbrott så är man vuxen nog att sitta ett vuxenstraff. Helst livstid. I en ökenhåla, dit man utvisats, då man förverkat sin rätt till medborgarskap i det land som tagit hand om en men som man skadat på ett irreparabelt sätt.

Polismannen Andreas Danmans mördare är fri när han är 23. Men Andreas Danmans familj har fått livstid. Mördaren borde aldrig fått vara i Sverige. Ointegrerbara familjer som skapar våld i vårt land bör inte befinna sig här. Som det är nu går hela Sverige sönder för att inga myndigheter rår på detta bestialiska gränslösa våld, med droger, misshandel, tortyr, våldtäkter, mord… Feministerna är tysta eller gör hyllningsreportage i Expressen där våldtäktsmän tillåts göra reklma för sin ”musik”. Hur kan de leva med sig själva?

Samtidigt: Liberalerna anser att grova kriminella utlänningar INTE ska kunna bli av med sitt svenska medborgarskap! Det sunda förnuftet har checkat ut hos detta onödiga lilla tramsparti och man kan bara bedja om att de åker ur riksdagen 2022.

Det svenska rättsväsendet är verkligen ett skämt. En våldtäktsman i Vetlanda som våldtagit en flicka i skolan, har släppts på fri fot. Han är ”ung”. Sverige offrar sina ungdomar och barn i den nog värsta historiska förvirring som något land skådat. Vi har en justitiekansler, Marie Heidenborg, som strösslar pengar över grovt kriminella, och vi har ett justitieråd, ordföranden i Överklagandenämnden för etikprövning, Ann-Christine Lindeblad, som nyligen överklagade beslutet att en forskargrupp i Lund inte ska utredas på grund av att de presenterat en studie där utlänningar är överrepresenterade i sexualbrott, som tillsammans med två andra högt uppsatta jurister räddade kvar en somalisk våldtäktsman i Sverige 2019. Detta gjorde att det numera är mycket svårare att utvisa grovt kriminella utlänningar.

 Och Stefan Löfven, en arkitekt bakom det svenska tillståndet de senaste sju åren, belönas med 2,1 miljoner i ”fallskärm”. Så han landar mjukt på alla fötter efter sortin från Sagerska. Det, medan Sverige fått en ny sosseledare, Magdalena Andersson – ur askan i elden. Samt en socialdemokratisk partisekreterare, Tobias Baudin, vars korrupta pampfasoner för alltid borde diskvalificerat honom från att tala om ”vanligt folk”.

Vi har den socialdemokratiska infrastrukturministern Thomas Eneroth som 2018 godhetsposerade med knytblus för att lajva feminist, men nu uppdagades det att just han av alla män på sossarnas egen partikongress misstänks ha kladdat på en partikollega… Jämför hur tyst det är i medierna med hur det var när moderaten Hanif Bali misstänktes ha haft olämplig kontakt med en tonårstjej! Det är skillnad på skit och pannkaka.

Vi har public service som kör katastrof-teve om sina påhittade klimatförändringar i princip dagligen. För våra skattepengar. Medan de helt ”opartiskt” försöker dölja att det var just en sosse som misstänks ha fastnat med handen på en olämplig rumpa.

Goda nyheter: Polen höll gränsen. På det sätt har man gjort hela Europa en stor tjänst då vågen av migranter, ett slags hybridkrigsföring, inte kunde ta sig in. Tack Polen. Ni är hjältar.

Vi har även andra internationella ljusglimtar av hopp förutom Polen och Visegradländerna – många länder i världen som reser sig mot medicinskt apartheid och covidförtryck. I Österrike, som inför lockdown för såväl vaccinerade som ovaccinerade från imorgon 22/11, och hotar med tvångsvaccinering från 1 februari 2022, har stora protester utbrutit. Våldsamma upplopp sker även i Holland. I Rom var tusentals ute. Likaså i Zagreb, i London, i många australiska städer. Även Stockholm hade sin egen frihetsdemonstration igår lördag, och fler kommer det att bli. Vi tänker inte vika oss för medicinska övergrepp och fascism. I USA pratar man nu om injektionsexperiment med sex månader gamla bebisar. Herregud!

Arma människor, arma värld. Och arma Sverige. Det kanske mest uppseendeväckande är att socialdemokraternas siffror påstås stiga. Hur är det ens möjligt? Är svensken ett självskadesläkte som älskar att förnedras och sugas ut? När man betraktar veckan som gått kan man börja undra. Fullinjicerad, begränsad, censurerad, skattad till döds, hjärntvättad men ändå tacksam. Hörni gott folk, kommer ni nånsin få nog?

*******
Äntligen! Nu kan du köpa ”Ingen Kvinnas Land” på Bokus – eller direkt av mig och få ett signerat exemplar. Det är fortsättningen på spänningsromanen ”Blodsådd” där du åter får möta journalisten Dea Wilenius och hennes försök att överleva i ett farligt och trasigt land. Vill du köpa en signerad bok av mig så mailar du till katjanouch@gmail.com – märk mailet ”Ingen Kvinnas Land”.

Eftersom jag såg det komma har jag givetvis även beskrivit våra vanvettiga politiker och deras framfart med att förstöra Sverige. Löfven lämnar snart posten som Sveriges statsminister men även hans anhang borde hamna på soptippen. Där de tyvärr ännu inte är. Men du kan bli flockimmun mot det svenska tillståndet!

Vill du köpa även denna så mailar du till katjanouch@gmail.com – märk mailet ”Helt Oacceptabelt”.

Vill du köpa båda böckerna eller några andra, till exempel ”Bilden av Sverige” så märker du helt enkelt mailet ”Böcker” och preciserar vad du önskar beställa, samt din adress och hur många du vill ha.

 

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 1236749063

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). Bankgiro: 5630-6376

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE8150000000052311121146, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Senaste boken ”Helt oacceptabelt” köper du här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921334/helt-oacceptabelt-anvisningar-for-att-uppna-mental-flockimmunitet-mot-det-svenska-tillstandet

Första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – köper du här! Del 2, Ingen kvinnas land, kommer hösten 2021.

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

Debattboken ”Flykten från folkhemmet” – köp den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer