Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Vårt Europa håller på att bli Merkelsteins & Löfvensteins socialpolitiska monster

av | 23 feb, 2020 | Debatt

Lästid: 5 minuter

Politiker, och myndigheternas handgångna byråkrater i Tyskland och Sverige börjar plötsligt få kalla fötter efter det absurda helvete som man medverkat till att skapa i respektive land. Man förlorar i accelererande omfattning kontroll över det socialpolitiska monster man skapat, med sannolikt oanade konsekvenser som följd. Vi ser i dag hur folket börjar resa sig. Samtidigt polariserar statstrogna medier samhället allt mer och systemritik kallas slentrianmässigt och vänsterpopulistiskt för ”högerextremism”. Det har mig veterligen aldrig kritiserats att både Norge och Danmark, genom sina motståndsrörelser, satte ”käppar i hjulen” för Hitlers nationalsocialistiska arméer då man invaderade och ockuperade och våldförde sig på de båda länderna, för en mansålder sedan. Men i dagens Sverige beskrivs motståndet mot den destruktiva regimen av etablissemangets medlöpare i medierna som något ytterst hotfullt. Det blåser upp till en perfekt storm, skriver dagens debattinsändare, signaturen ”Johansson”.

I Sverige vet vi hur det ser ut, och den som regelbundet besöker Tyskland förstår vad jag menar. Att bli mörkrädd… eller uttrycka det som en mardröm, räcker inte längre för att beskriva situationen i dessa båda länder. (Frankrike skall vi bara inte tala om.) Att försöka vända utvecklingen med hjälp av kameror i varje gathörn och ökad polisnärvaro, samtidigt som regimen skrämmer och hotar de utsatta svenska offren till tystnad, genom att införa censur tillsammans med bisarra lagar, diskussioner om förbud mot ”hat och hot mot folkgrupp”, framstår som totalt meningslöst. Det är ett tomt slag i luften. Har lavinen väl kommit i rullning går den inte att stoppa.

Att bötfälla människor eller kasta dem i fängelse – vilket pågår för fullt i Sverige, genom Näthatsgranskarens statsunderstödda aktivism – för att man som medborgare uttrycker sanningen offentligt, samt sin berättigade rädsla och fruktan inför den apokalyptiska utvecklingen, är ett lika desperat som misslyckat koncept. Resultatet blir ett oresonligt och växande hat mot statens myndigheter, politiker och medlöpare, och leder till att frihetsrörelsen och oppositionen i stället går under jord. I likhet med vad som skett i andra diktaturer. Därmed har regimen helt förlorat kontrollen.

Många har helt enkelt fått nog. Nu börjar folket – långt om länge – slå tillbaka och försvara sig, med identiska metoder som de inkräktande arméerna använder sig av. Det är en fullständigt normal utveckling. Ingenting alls att bli upphetsad över. Det har ingenting med högerextremism att göra, utan handlar om ren självbevarelsedrift. Så har det alltid fungerat i alla civilisationer: när ett folk och dess land blir hotat, anfallet och invaderat, slår man tillbaka och försvarar de sina och sitt territorium. Enkel logik! Fastän liberalvänsterns skränfockar i både Sverige och Tyskland skriker högljutt om högerextremism. Är det högerextremism att vilja försvara sitt land, sin kultur, sin framtid, sin familj, sig själv, sina barn och barnbarn?

Tror den sinnesslöa liberalvänstern verkligen att man kan bära sig åt hur som helst, hur länge som helst – mot ett lands befolkning, utan att den till slut reagerar och försvarar sig? Inte ens i Sverige kommer detta att ske. Vilket politikerna snart med största sannolikhet kommer att bli varse. Det har mig veterligen aldrig kritiserats att både Norge och Danmark, genom sina motståndsrörelser, satte ”käppar i hjulen” för Hitlers nationalsocialistiska arméer då man invaderade och ockuperade och våldförde sig på de båda länderna, för en mansålder sedan. Någon motsvarande motståndsrörelse var dock inte aktuell i Sverige, då landet – precis som i dag – lade sig platt och visade strupen – för den -ism som vid det specifika tillfälle… gjorde anspråk på Sveriges territorium!

Sveriges inkompetenta, lågutbildade, ansvarslösa och Sverige-hatande politiker och dess politruker, har i praktiken bjudit in fienden, genom att kravlöst öppna gränserna för livsfarliga och blodtörstiga ockupationsarméer från dysfunktionella och primitiva länder. Med den blodigaste av mördarideologier i bagaget. Och låta fienden upprätta sambandscentraler runt om i landet. Det hjälper inte längre att kalla det överfallna, hotade och ockuperade folket för nazister, högerextremister, fascister, rasister, främlingsfientliga… eller andra falska, påhittade invektiv, den dagen de reser sig upp för att försvara sig.

Tror politikerna verkligen att de inbjudna inkräktarna kan våldta, plundra, råna, överfalla, förnedra, mörda och slakta landets befolkning – utan att människorna slutligen reagerar? Den som tror detta är en genuin historielös fullblodsidiot!

 Den med 8,5 miljarder årligen tvångsskattefinansierade vänster-propaganda-centralen SVT:s chefer – tillsammans med ”medieforskare” och ”docenter” – ställer sig i dag helt oförstående till SD:s kritik beträffande ”opartiskheten”!

Den handplockade ”medieforskarens” och ”docentens” råd är anmäla eventuell ”opartiskhet” till Granskningsnämnden. Ett lika begåvat förslag som för en privatperson att anmäla någonting till Mediernas Etiknämnd (tidigare PO), eller ringa polisen om du som svensk blir utsatt för ett rasistiskt hatbrott!

Detta om något, måste väl indikera på det extremt allvarliga tillståndet i den vänstersocialistiska diktaturen Sverige!

”Johansson”

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Under våren 2020 kommer jag ut med två nya böcker på mitt bokförlag Palm Publishing.

I mars kommer den första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – bevaka den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

I mars ger jag även ut debattboken ”Flykten från folkhemmet” – bevaka den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

Senast utgivna bok är ”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer