Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Varför faktagranskas inte utrikesminister Lindes grova coronalögner av mainstreammedierna?

av | 21 jun, 2020 | Coronakrisen

Lästid: 4 minuter

Kritiken mot utrikesminister Ann Lindes rena lögner i det tyska tv-programmet Conflict Zone växer nu i sociala medier och i de kanaler där man försöker rapportera sanningsenligt om samhället, till skillnad från skattefinansierade public service, vars 9 miljarder tydligen inte räcker för att faktagranska Lindes iögonfallande, grova lögner, till exempel att alla i Sverige kan testa sig utan att man har minsta symtom. Samtidigt är omvärldens ögon riktade på Sveriges ansvarslösa hantering av coronasmittan och det faktum att tusentals troligen dött i onödan. Pågår världens värsta Coronakatastrof i Sverige? USA:s president Donald Trump tog åter upp Sverige vid sitt inledande kampanjmöte i Tulsa, Oklahoma under söndagen. ”De pratade om flocken. Men ni har hört hur det går för Brasilien. Ni har hört om Sverige, eller hur? Fråga hur de har det i Sverige”, sa Trump. Jag kan svara hur vi har det i Sverige: Människor dör, offrade av en lika samvetslös, ansvarslös, som inkompetent regering och en Tegnellgissande Folkhälsomyndighet, som dessutom är genompolitiserad och korrupt.

Ja, man kan verkligen fråga sig hur vi har det i Sverige. Ett relativt litet land, som kan fungera som varnande exempel på hur illa det faktskt kan gå, när politiker är inkompetenta, slappa och oärliga. Vi är många som anser att det pågår en veritabel Coronakatstrof i Sverige och vi har solida fakta som stöder våra åsikter. Regeringen Löfven, dess ministrar och dess tjänstemän gör dock allt för att förneka fakta. Istället sprider man missvisande information och påståenden och till och med rena ”fake news”. Ann Lindes framträdande i Conflict Zone är ett flagrant exempel och att just SVT inte granskar den ljugande utrikesminister är mycket illa och visar hur korrupt journalistiken på de statslydiga plattformarna blivit. Man drar sig inte ens för att svartmåla andra länder genom att påstå att de inte klarar av att räkna på rätt sätt eller att föra och tolka statistik på ett korrekt sätt.

Här lite belysande siffror:

Antal döda per den 18/6:

  • Sverige – 493 döda/miljon invånare (Totalt 5 078 döda).
  • Brasilien – 233 döda/miljon invånare (Totalt 48 854 döda).
  • USA – 385 döda/miljon invånare (Totalt 118 434 döda).
  • Norden – 75 döda/miljon invånare (Totalt 1 244 döda).

Med Norden avses Finland + Norge + Danmark.

Antal fall/smittade per den 18/6:

  • Sverige – 5 472 smittade/miljon invånare (Totalt 56 360 smittade).
  • Brasilien – 4 738 smittade/miljon invånare (Totalt 995 021 smittade).
  • USA – 6 619 smittade/miljon invånare (Totalt 2 191 052 smittade).
  • Norden – 1 722 smittade/miljon invånare (Totalt 28 757 smittade).

Sverige har sannolikt många fler smittade än vad den officiella statistiken anger. Orsaken är att mycket färre har testats än i många andra jämförbara länder. Dessutom tycks det svenska testprogrammet ha dragits med mycket stora problem och inte ens nu tycks det vara igång på riktigt.

Vad är det som egentligen har hänt i Sverige? Sammanfattningsvis följande: Regering Löfven har uppenbarligen använt oss alla som försökskaniner i ett experimentet som syftat till att uppnå så kallad flockimmunitet. Det har gått fel. Väldigt, väldigt fel. Istället har det resulterat i enorma dödstal och stor smittspridning. Efter att katastrofen nu är uppenbar förnekar man att flockimmunitet skulle ha varit målet. Man har dock inte presenterat någon annan rimlig förklaring på den i så fall mycket märkliga ”svenska linjen”.

Tusentals har offrats och troligen dött helt i onödan. Om Sverige istället hade använt samma taktik som Finland, Norge och Danmark hade vi kunnat spara tusentals liv. Där har man haft totalt 1 244 döda på en befolkning av 16,7 miljoner. Omräknat till Sveriges befolkning på 10,3 miljoner motsvarar det 768 döda. Den svenska överdödligheten jämfört med resten av Norden är alltså 4 310 (5078 – 768) personer. Regeringen Löfvens hänsynslöshet, likgiltighet och envishet har alltså troligen kostat 4 310 liv helt i onödan.

 

Källa: https://c19.se/global

Befolkning: Sverige 10,3 miljoner, Brasilien 210 miljoner, USA 331 miljoner Norden 16,7 miljoner.

Ytterligare information om smittspridning av Covid-19:

ECDC, European Centre for Disease Prevention and Control som är EUs smittskyddsmyndighet och som faktiskt ligger i Sverige. Läs mera:

https://europa.eu/european-union/about-eu/agencies/ecdc_sv

*****

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Under våren 2020 kommer jag ut med två nya böcker på mitt bokförlag Palm Publishing.

I mars kommer den första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – bevaka den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

I mars ger jag även ut debattboken ”Flykten från folkhemmet” – bevaka den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

Senast utgivna bok är ”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer