Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Varenda sosse borde idag demonstrera mot sina korrupta ledare som sålt ut Sverige

av | 1 maj, 2023 | Folkutbytet

Lästid: 4 minuter

Det är första maj och röda fanor vajar på gator och torg. De som kallar sig vänster är ute och marscherar enligt gammal tradition. Magdalena Andersson bröstar upp sig. Annika Strandhäll ska tala, liksom många andra socialdemokratiska profiler. Tobias Baudin slår fast att det är mot den sittande regeringen som man nu demonstrerar. Personligen kan jag ha förståelse för att folket fått nog, men av något helt annat än en borgerlig regering. Jag undrar hur det kommer sig att inte fler går man ur huse för att demonstrera mot Socialdemokratiska maktmissbrukare som ödelagt vårt fina Sverige, förrått sitt folk och sålt ut landet till islam? Sossarna ihop med miljöextremisterna i Miljöpartiet och islamisternas Centerpartiet har lagt ner väl fungerande kärnkraft och skrivit avtal med muslimerna samt öppnat dörrarna på vid gavel för att mångkulturens mest destruktiva avarter och politisk extremism ska få härja fritt i samhället. Vi borde alla demonstrera dagligen mot hur de förstört vårt land.

Arbetarrörelsen, hej på er, är ni nöjda med hur hårt arbetande svenskar tvingas slita och kämpa för att surt förvärvade skattepengar ska finansiera politiska extremister i så kallade ”studieförbund” och en total ödeläggelse av vårt samhälle? Är ni nöjda med hur sjuksköterskorna och lastbilschaufförerna måste arbeta för att deras vedermödor ska försörja bidragsparasiter som aldrig tänker bli en del av Sverige? 700 000 individer, kanske fler, som suger ut det allmänna och utarmar vårt land genom att aldrig bidra utan bara fräckt snylta på andras arbete. Vilka arbetare har sagt ja till detta? Varenda en av dem borde gå man ur huse och kräva ett stopp på detta oförskämda slöseri! Ingen av oss som betalar skatt har sagt ja till att våra 300 000 fattigpensionärer knappt har råd att äta. Varför ska kriminella ges gratis tandvård och fin mat i sina fängelser när skolbarn får ren skitmat och gamlingarna svälter? Varför ska människor som struntar i Sverige finansieras av det allmänna och bara få hat och våld tillbaka?

En annan stor grupp som blivit lidande av Socialdemokraternas människofientliga politik är kvinnorna. Våldtäkter, övergrepp, trakasserier, mord. I helgen mördades ännu en ung tjej, bara 20 år gammal, gravid i vecka 32 med en ofödd liten pojke i magen, på det brutalaste vis, två liv som släckts av monster som aldrig borde befunnit sig i Sverige! Flickan och hennes lilla baby har mördats av Socialdemokraternas mångkulturella vansinnesexperiment. Offrade på godhetssignalerandets altare… Offrade på grund av verklighetsfrånvänd och fullkomligt sinnessjuk politik som gett grönt ljus till hederskultur, diskriminering, särlagstiftning och hat mot kvinnor, bögar, ja alla som inte delar deras tro… Ett projekt skyddat och påhejat av etablissemangets förljugna medier och kändisar, som fullkomligt skiter i Sverige och dess hårt arbetande folk. Man offrar självklart även skötsamma invandrare, som också de tvingas delta i vansinneskarusellen.

Ja, jag anklagar er, Socialdemokratisk maffia och era allierade, det är ni som gjort Sverige otryggt för kvinnor och barn, det är ni som släppt in dessa monster. Sedan skriker ni ”mäns våld mot kvinnor” men det hade räckt med svenska mäns våld, vi hade inte behövt tusenfalt mer av iskallt kvinnohat, homofobi, religiöst dravel och politiska aggressioner. Människor som aldrig tänker bli en del av Sverige men som tycker det är deras rätt att slakta svenska ungdomar. Varför utvisas inte de som uppenbarligen hatar vårt land? I stället göder ni dem med gratis bostäder, vård, bidrag och överdrivna hänsyn. Justitiekanslern Mari Heidenborg ger tortyrvåldtäktsmän 840 000 i skadestånd och samhället bugar och bockar inför kallblodiga förövare för vilka kvinnor är inget annat än dörrmattor att trampa och spotta på.

Ja, jag anklagar er, Socialdemokratisk maffia, som nu gråter floder för att ert lurendrejeri med lotter ni tvingar på gamla människor och driver dem till Kronofogden (8000 pensionärer sedan 2014!) för att finansiera ert politiska vansinne nu äntligen ser ut att stoppas. Jag anklagar er för löften ni gett en Sverigefientlig politisk ideologi, islam, att få ta plats överallt i samhället och därmed bidra till kraftig islamisering av vårt sekulära land som bygger på kristna värderingar och en verklig tro på demokrati och yttrandefrihet. Cyniskt och utan att ha förankrat detta hos folket har ni ingått avtal med muslimska råd och lovat att denna ideologi ska få växa sig stark i Sverige. Det är ett förräderi av stora mått och det borde folket ställa er till svars för.

Tyvärr har vi idag ett samhälle där lögnen härskar och styr. Första maj kommer som vanligt vara en dag fylld av floskler, lögner, falsarier och propaganda, framförda av självgoda sossar som med berått mod fortsätter att krossa sitt eget land. En dag hoppas jag att karma ska hinna ifatt er. För alla mördade kvinnors och barns skull hoppas jag att ansvar ska utkrävas.

Tack till Ointressanta Statusuppdateringar för den fina affischen!

*****

Katerina Magasin har haft en rad tekniska problem och blivit utsatt för såväl sabotage som andra typer av attacker. Jag hoppas sidan ska kunna fungera som vanligt igen.

Vill du stötta mitt författarskap får du gärna beställa min senaste satirbok, mejla på katjanouch@gmail.com och märk mejlet ”Sveriges lilla röda”, skicka din adress och vem boken ska dedikeras till så skickar jag betalningsuppgifter för att bekräfta din beställning!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 1236749063

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). Bankgiro: 5630-6376

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE8150000000052311121146, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer