Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Varenda normalt funtad bög borde faktiskt rösta på SD

av | 20 jun, 2023 | Det nya Sverige

Lästid: 4 minuter

För en tid sedan såg jag SVT:s minidokumentär ”SD-bögar” och har sedan dess tänkt att det är märkligt hur den statliga televisionen generaliserar kring homosexuella (när man aldrig kan tänka sig att generalisera på samma sätt om andra grupper, möjligen då ”vita män”) och i nästa sekund, att det är otroligt konstigt att inte fler bögar inser vart Sverige är på väg och därför röstar på SD. I dag skriver Luai Ahmed, som är en av de bögar som får representera gruppen ”SD-bögar” i SVT en kritisk artikel i Expressen där han lyfter att SVT helt missar varför bögar röstar på SD. Ahmed har flytt ett samhälle där sharialagar gör homosexualitet straffbart och som kan leda till dödsstraff. Enligt mig borde alla bögar inklusive Jonas Gardell som brukar skrika högst mot SD förstå att detta är det enda parti vars migrationspolitik faktiskt tar hänsyn till homosexuella. Varenda normal bög borde därför rösta på SD för SD är det enda parti som inte aktivt medverkar till en radikal islamisering av Sverige. Men som det är nu är bögarna klämda mellan PK-etablissemangets regnbågsfärgade värdegrund där man ska avsky vurmen för sitt fosterland, och invandrare som inte har några som helst problem att vädra aggressiv homofobi.

Redan för flera år sen blev jag på Messenger kontaktad av en yngre homosexuell man som berättade om sin rädsla för vart Sverige var på väg. Han vittnade om trakasserier som han fick utstå från utländska män i förorten där han bodde. Bara av att han själv var uppenbart ”fjollig”. Förr vågade han gå hand i hand med sin pojkvän. Det var otänkbart nu. Han vågade givetvis inte lufta de här åsikterna i rädsla för att bli kallad rasist, det vanliga tillmälet man får när man ifrågasätter massinvandring av främst muslimer med sina radikalt annorlunda idéer om hur ett samhälle ska styras, där sharialagar anses som något normalt och homosexualitet ”haram” det vill säga synd. Men med mig vågade han kommunicera öppet om det här, om farhågorna för vart Sverige var på väg, om de försämrade villkoren för homosexuella som tidigare kunnat levt i mindre rädsla än nu.

Sedan dess har jag pratat med flera andra homosexuella, främst män, som dels är starkt kritiska till Pride och dess sektliknande mentalitet som utesluter vissa politiska partier som till exempel Medborgerlig Samling och självklart även SD. Medborgerlig Samling har själva en partiledare, Ilan Sadé, som är öppet homosexuell. Ekvationen går inte ihop. Men de är också kritiska till samhällsutvecklingen och ser en tydlig försämring för homosexuella. Dessa bögar syns inte i SVT men de röstar på SD. Nej, de vill inte skylta med sina politiska åsikter eller för den delen med sin homosexualitet. Samhällsklimatet har blivit såväl komplicerat som farligt. Man håller sig på sin kant, försöker leva så man utsätter sig för så små risker som möjligt.

Homosexuella kläms från alla håll i en tid som borde vara fri men som blivit komplicerad och fylld av politiskt hyckleri. Å ena sidan woke och PK och ”liberal” men samtidigt strikt bigott och begränsande där systemkritiker, även bögar, stämplas som allt möjligt och riskerar utfrysning om de inte bräker med i kören av ”godkända” åsikter och röster. Precis som ”duktiga invandrare” förväntas bögar vara vänster, eller i vart fall vänsterliberala. Homosexuella förväntas älska massinvandringen och dessutom vurma för islam. Trots att islam faktiskt avskyr homosexualitet och homosexuella riskerar att avrättas enbart för att de älskar någon av samma kön. Hur kan homosexuella i Sverige inte se dessa kopplingar? Framför allt, hur kan SVT göra en dokumentär om SD-bögar utan att massinvandringen är central, precis som Luai Ahmed skriver?

Sverige är ett märkligt land och public service är en institution som överlevt sig själv. Vi betalar 9 miljarder per år i en tvångsfinansiering för att matas med politisk propaganda och vinklade nyheter och dokumentärer samt i mångt och mycket menlös ”underhållning” där vänstervärderingar tillåts genomsyra det mesta (till exempel i ”Gift vid första ögonkastet” som ju inte ska vara politisk men som är det, i smyg).

Gör om, gör rätt. Gör en rättvisande dokumentär om massinvandringens och framför allt den allt snabbare framskridande islamiseringens stora påverkan på Sverige. Inte bara de homosexuella drabbas. Även vi kvinnor. Och barn. Och män. Och djur. Och kultur. För mig som gammal feminist är det obegripligt hur inte de radikala samhällsförändringarna i odemokratisk riktning inte väcker större ramaskri. För som alla borde vara varse, när fundamentalister en gång får fäste är de svåra att bli av med. Bögarna med Jonas Gardell i spetsen drabbas först. Sedan blir det din tur.

 

*******

Katerina Magasin har haft en rad tekniska problem och blivit utsatt för såväl sabotage som andra typer av attacker. Jag hoppas sidan ska kunna fungera som vanligt igen.

Vill du stötta mitt författarskap får du gärna beställa min senaste satirbok, mejla på katjanouch@gmail.com och märk mejlet ”Sveriges lilla röda”, skicka din adress och vem boken ska dedikeras till så skickar jag betalningsuppgifter för att bekräfta din beställning!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 1236749063

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). Bankgiro: 5630-6376

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE8150000000052311121146, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer