Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Var med och demonstrera imorgon – för våra mänskliga fri- och rättigheter!

av | 21 jan, 2022 | Nej till vaccinpass

Lästid: 5 minuter

Jag hoppas att alla medborgare i Sverige oavsett medicinsk status,  förstår att det som sker med våra mänskliga fri- och rättigheter och statens brott mot dessa är såväl historiskt som oacceptabelt. Därför går en av de största demonstrationerna i Sverige av stapeln imorgon klockan 14 med samling på Norrmalmstorg i Stockholm. Det är en frihetsmanifestation där vi tillsammans står starka. All offentlig makt utgår från folket och de som sitter i nuvarande regering har grovt misskött sig som de som säger sig vilja värna vårt land och hälsa. De är vi som är deras uppdragsgivare, och nu har de misskött sig. Lögner, maktmissbruk och övergrepp på våra lagstadgade fri- och rättigheter har varit deras paroll. Nu står vi upp tillsammans och säger ifrån. Alla individer gör skillnad. 

Det är en fråga om oss tillsammans. Vi ser hur flera olika länders regimer ägnar sig åt övergrepp mot sina befolkningar, med tvång, våld och stöld av människors frihet i covidvirusets namn och där man skapar statligt sanktionerat förtryck. Österrike, Australien och Kanada är avskräckande exempel på länder som tills nyligen varit fria demokratiska samhällen där nu övergrepp mot medborgarna snabbt normaliseras. Även Sveriges socialdemokratiska regim utnyttjar möjligheterna att polarisera och splittra och ställa orimliga medicinska krav på sina medborgare. Vår socialdemokratiska regering och den icke folkvalda Folkhälsomyndigheten går i totalitarismens riktning när man inför ett socialt kontrollsystem med vaccinpass trots att detta inte hindrar smitta och trots att det har visat sig vara helt värdelöst som hälsoåtgärd. Imorgon den 22 januari säger vi tillsammans nej till fortsatta inskränkningar av vår frihet. I skrivande stund är det nästan 18 000 anmälda. Jag vet att människor kommer från hela Sverige för att visa sitt missnöje med vår regerings inskränkning av våra fri- och rättigheter och utnyttjandet av pandemin för att stjäla vår frihet från oss.

Anmäl dig gärna till demonstrationen här:

https://nejtillvaccinpass.nu

 
Här kommer allmän information till alla deltagare på frihetsmanifestationen som kommer att äga rum den 22 januari. Vi samlas på Norrmalmstorg (och runt omkring) kl 14.00 där vi väntar in alla människor och gör oss redo för en kort frihetsmarsch. Från 14.15 kommer vi att börja marschera efter banderollen ‘’Nej till vaccinpass’’ längs Hamngatan mot Sergels torg. På Sergels torg (vid ca 14.45 senast) samlas vi för frihetsmanifestationen, med talare och artister på plats. OBS. Klä dig varmt!
 
Uppsamlingsplats: Norrmalmstorg (och runt omkring)
Kl. 14.00 – 14.15
 
Frihetsmarsch: Hamngatan mot Sergels torg (kort sträcka)
Kl. 14.15 – 14.45
 
Frihetsmanifestation: Sergels torg
Kl. 14.45 – 15.30
 
Manifestationen är beviljad från Polismyndigheten. Ett godkänt tillstånd finns för denna manifestation, och är i nära samarbete med polisen vad gäller säkerhet och så vidare. Vi förväntar oss att genomföra en fredlig och lugn manifestation.
En donationskampanj för kostnader inför denna frihetsmanifestation har skapats av dess initiativtagare.
Hälsning från Pierre Tinderfjäll (medanordnare):
’’Hej ni underbara människor. Jag vill säga er att vi är enade, vi är många och att vi är starka. Vi står upp, skyddar och försvarar vår rätt att leva som fria människor. Vi folket, systrar och bröder enas och vi blir fler för varje dag. Många fler är engagerade i arbetet att ena ännu fler människor, så att vi kan stå upp i gemensam kraft för våra fri- och rättigheter. Med dessa initiativ och evenemang så medför det kostnader. Vi är tacksamma i djupet av våra hjärtan om ni vill donera en 50 kronor + till frihets arbetet och utgifterna för ljudutrustning, ljudtekniker, megafoner, flyers och banderoller mm. Varma hälsningar Pierre.’’
 
Vill du stötta frihetsmarschen, swisha till detta nummer: 0736001225. Pengarna går oavkortat till kostnader för denna manifestation och framtida. Tack för din hjälp.
TILLSAMMANS STÅR VI UPP FÖR FRIHET OCH MÄNSKLIGA RÄTTIGHETER!

*******
Äntligen! Nu kan du köpa ”Ingen Kvinnas Land” på Bokus – eller direkt av mig och få ett signerat exemplar. Det är fortsättningen på spänningsromanen ”Blodsådd” där du åter får möta journalisten Dea Wilenius och hennes försök att överleva i ett farligt och trasigt land. Vill du köpa en signerad bok av mig så mailar du till katjanouch@gmail.com – märk mailet ”Ingen Kvinnas Land”.

Eftersom jag såg det komma har jag givetvis även beskrivit våra vanvettiga politiker och deras framfart med att förstöra Sverige. Löfven lämnar snart posten som Sveriges statsminister men även hans anhang borde hamna på soptippen. Där de tyvärr ännu inte är. Men du kan bli flockimmun mot det svenska tillståndet!

Vill du köpa även denna så mailar du till katjanouch@gmail.com – märk mailet ”Helt Oacceptabelt”.

Vill du köpa båda böckerna eller några andra, till exempel ”Bilden av Sverige” så märker du helt enkelt mailet ”Böcker” och preciserar vad du önskar beställa, samt din adress och hur många du vill ha.

 

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 1236749063

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). Bankgiro: 5630-6376

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE8150000000052311121146, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Senaste boken ”Helt oacceptabelt” köper du här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921334/helt-oacceptabelt-anvisningar-for-att-uppna-mental-flockimmunitet-mot-det-svenska-tillstandet

Första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – köper du här! Del 2, Ingen kvinnas land, kommer hösten 2021.

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

Debattboken ”Flykten från folkhemmet” – köp den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer