Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Var är vrålet från Annie Lööf om Centerpartiets barnvåldtäktsmän?

av | 1 maj, 2021 | Pedofilskandalerna i Centern

Lästid: 4 minuter

Det är inte många dagar sedan Annie Lööf gjorde ett inlägg på Facebook där hon undrade var ”vrålet” från samhället var på grund av att ett flertal kvinnor runtom i Sverige mördats brutalt. Det är jättebra att Annie efterlyser hårdare tag mot det ökande våldet (varav mycket importerats till Sverige via skev kvinnosyn i så kallade ”heders”kulturer, en massinvandring Annie Lööf själv ivrigt bejakar), men det får en samtidigt att undra varför hon själv är så öronbedövande tyst om de aldrig sinande barnvåldtäktsskandalerna i sitt parti? Igår avslöjades att ännu en centerpartistisk politiker ägnat sig åt grova sexuella övergrepp mot ett minderårigt barn. Dessa pedofilskandaler har härjat Centerpartiet sedan snart ett år. Men Annie Lööf vägrar städa upp i sitt parti. Det är en tydlig signal om att hon inte tar  sexuella övergrepp mot småbarn på allvar. Hur kan en kvinna som själv är mamma till små barn, inte vara rosenrasande och vråla i högan sky över barnvåldtäkter? Hur sover Annie Lööf om natten? Samtidigt har hon mage att pompöst deklarera att hon planerar att bli Sveriges statsminister.

De groteska sexuella övergreppen mot barn som utförts av centerpartistiska politiker eller partners till dessa, blir bara fler och fler. Listan är nu så lång att Centerpartiet i folkmun börjat kallas ”pedofilpartiet”. Skandalerna har duggat tätt och i princip hela partiledningen har avgått. Kika bara på denna olustiga lista, sammanställd av Samnytt:

  • I slutet av november förra året avslöjades EU-toppen Fredrick Federley leva i ett samboförhållande med en pedofil som har utsatt barn 6 och 9 år gamla för 22 fall av grov våldtäkt i samband med nattning.
  • Kort därefter kunde Samnytt avslöja hur den skånska kommuntoppen Christer Yrjas huserade två dömds pedofiler på sin gård i Tomelilla. Både Federley och Yrjas lämnade sina politiska uppdrag.
  • Sedan uppmärksammades det att centerpartisten Niklas Wellholt i slutet på oktober förra året dömdes för två fall av sexuellt ofredande mot barn nio och elva år gamla som åkte rullskridskor i Kungsbacka. Detta efter att ha blottat och klämt på sitt könsorgan framför barnen.
  • I april förra året rapporterade vi om 63-årige Denny Olofsson i Lindome som vid sidan om sitt uppdrag som centerpartistisk nämndeman och värdegrundsexpert våldtog en minderårig flicka flera gånger.
  • År 2018 kunde Samnytt rapportera att 44-årige Bo Gunnar Hedlund, bosatt i Grythyttan och invald i kommunfullmäktige i Hällefors sedan flera mandatperioder tillbaka, sexuellt utnyttjat en minderårig flicka som var inneboende i familjen som fosterhemsplacerad, ett brott som han dömdes till fängelse för.

Här kan du läsa avslöjandet om den senaste barnvåldtäktsmannen i Centerparrtiet, kommunalpampen Erik Paulsson i Småland:

https://samnytt.se/avslojar-centertopp-haktad-for-pedofilvaldtakter-det-ar-ett-yngre-barn/

Nu är frågan när Annie Lööf tänker börja vråla om att det är fel att våldta barn? När ska Annie Lööf vråla om att hennes parti inte ska bli en värmestuga för män med sexuella böjelser som går ut på att våldta barn? Sverige väntar.


*****

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 0733289122

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Under våren 2020 kommer jag ut med två nya böcker på mitt bokförlag Palm Publishing.

Första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – köper du här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

Debattboken ”Flykten från folkhemmet” – köp den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer