Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Vapendragerskan på Topplistorna!

av | 15 jun, 2017 | Blogg

Lästid: 2 minuter

Mitt lilla förstlingsbarn ”Vapendragerskan” på eget förlag kom ut igår och den gick rätt in på nätbokhandlarnas topplistor! Jag vet inte om ni kan förstå hur det känns… Är så oändligt tacksam och glad.

Tidigare har jag ju kunnat förlita mig på ett stort och professionellt förlag och överlåtit allt kring mina böcker till dem – nu är jag ensam i den stora bokbranschen och har väl egentligen bara mitt namn att hålla fast i. Det är en känsla av frihet men även ett slags svindel. Ensam är liksom inte enbart stark, utan även lite skör o kanske till och med en smula övergiven mitt i glädjen över självständigheten. Plus att jag varit så van vid samarbete med det team jag haft och som nu är borta. Ja, jag har ett annat team nu förstås, för bokutgivning ÄR ett teamwork, men det råder nybyggaranda i mitt nya team och allt som görs, görs för första gången.

Det kanske ser lätt och självklart ut när man väl håller den färdiga boken i handen, men faktiskt ligger det enormt mkt jobb bakom! Och massor med oro för att någon detalj ska bli fel. I princip måste varje bokstav synas fram och tillbaka o skärskådas under lupp. Och det är jag som är min egen chef. Jag blir förbannad på mig om jag strular… 😉

Som jag redan berättat drabbades min älskade mamma av en allvarlig hjärnblödning 4 maj, just när jag satt och slet som värst med redigeringen av boken. Jag hamnade i chock och var tvungen att skjuta på jobbet en tid, huvudet slutade att fungera och tårarna bara rann. Inte sov jag något vidare heller (det gör jag fortfarande inte) och hela livet vändes upp o ner. Vi vakade på sjukhuset dagligen, medan mamma svävade mellan liv och död. Men skrivandet och författarskapet har alltid räddat mig, så även denna gång. Jag tog upp redigeringen igen när mamma blivit lite mer stabil och kunde för några timmar lägga sorgen och oron för mina föräldrar åt sidan. Mirakulöst nog blev boken klar enligt plan och har kommit ut exakt det datum vi bestämt. Jag är mkt stolt över mitt nybyggarteam! Allt går bara man ger sig sjutton på att klara det.

Och nu är jag fylld av kärlek och tacksamhet gentemot er läsare som köper resultatet av mina ansträngningar. Jag har ingen PR-byrå, sluga marknadsförare eller lobbyister, inga dyra reklamkampanjer på bussar och tåg, inga annonser i tidningar o på diverse webbsajter, inga miljoner för att kränga ut min bok så brett som möjligt. Jag har bara sociala medier och min webbtidning och ändå hamnar min bok på topplistorna samma dag den släpps. Det är enbart tack vare er fantastiska läsare som bär mig, som hejar på och stöttar!

Tusen tack. Av hela mitt hjärta. ❤️

Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl. Vill du vara med och stötta fri debatt och journalistisk? Bidrag tas tacksamt emot via swisch på 0733289122.

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer