Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Vänsterpartisten Rose-Marie Fältskog ger mig skulden för terrorn på Nya Zeeland

av | 18 mar, 2019 | Maktmissbruk

Lästid: 3 minuter

Skamlösheten har verkligen ingen övre gräns i dagens dysfunktionella Sverige. Nu går vänsterpartisten Rose-Marie Fältskog, kommunikationsstrateg i Flens kommun, ut i en stenhård hatattack på Twitter mot flera systemkritiker, däribland mig och Joakim Lamotte. Rose-Marie Fältskog har mage att utnyttja en tragedi för att sprida förtal samtidigt som hon själv tillhör ett parti som anser att mördare, terrorister och våldtäktsmän ska ges bostäder, körkort och bidrag i Sverige och som stöttar terrororganisationer utomlands med svenska biståndspengar (som tex Hamas). Fältskogs parti anser också att man ska kunna registrera mäniskor utifrån etnicitet och ”ras”. Man vill också ge människor som uppehåller sig i landet illegalt full rätt till socialbidrag och sjukvård – människor som terroristen Akilov som utförde det blodiga dådet på Drottninggatan i Stockholm för snart två år sedan.

”Ett stort ansvar. De må inte vara de som utfört dåden men de möjliggör & stöttar hatet på fegt avstånd. Jag tror inte de bryr sig dock. Bara de får sina likes & swish så är de nöjda” skriver Rose-Marie Fältskog på Twitter och pekar ut Hanif Bali, Joakim Lamotte, mig och Ann Heberlein som de som bär detta ”ansvar”. Jag är faktiskt mållös, men samtidigt också djupt oroad. Om en kommunikationsstrateg anser sig ha rätt att sprida så pass grovt förtal och uppvigla till motsättningar mellan människor, vart är vi på väg då? Att på detta sätt peka ut författare, journalister och politiker som indirekt skyldiga till ett fasansfullt terrordåd är bland det grövsta jag varit med om. Rose-Marie Fältskog är inget anonymt nättroll som gömmer sig bakom ett påhittat nickname i internets träskmarker, utan är en person som med namn och bild företräder åsikter som skulle få vilken diktatur som helst att jubla. Hon vet också mycket väl vad hon gör. Genom att påstå sådana fullkomliga dumheter hetsar hon fram mer polarisering, mer hat och mer våld mot de personer vars åsikter hon avskyr. Rose-Marie Fältskog gör alltså exakt det som hon säger sig fördöma. Genom falska anklagelser och förtal skapar hon mer intolerans och utsätter dessutom mig och de andra för fara genom att få oss att framstå som terrorförespråkare.

Jag anser att Rose-Marie Fältskog är olämplig som kommunikationsstrateg genom det näthat och polarisering hon sprider. Hon ägnar sig dessutom åt rent förtal. Hon bör dels framföra en offentlig ursäkt till oss som hon utsätter för sina påhopp, och dels lämna sin plats till någon som är lämplig att sköta jobbet. Rose-Marie Fältskog är det helt uppenbart inte.

Bildcredd Joakim Lamotte, Twitter

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig påinfo@katerinamagasin.se– dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl. Du som vill får otroligt gärna stötta mig, den fria debatten och oberoende journalistisk.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min nya bok heter ”Bilden av Verkligheten” och finns nu att köpa här:

https://www.vulkanmedia.se/bilden-av-verkligheten/

Min bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund heter ”Budbärarinnan” och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer