Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Vänsterextrema asyladvokater som Emma Persson är ett hot mot Sverige

av | 4 jun, 2021 | Det ruttna rättsväsendet

Lästid: 4 minuter

Ja, det är stora ord. Men jag kan inte använda andra uttryck än dessa, då jag måste sammanfatta de korrupta vänsterextrema advokaternas grumliga agenda. Vems ärenden går de? Eller är det bara den egna fickan som längtar efter saftiga arvoden, som talar? De senaste dagarna har ett Twitterbråk blossat upp mellan en aggressiv flyktingaktivist – advokaten Emma Persson, som gjort sig ökänd på den mikrobloggen genom att driva en hård asylpositiv och antipolisiär agenda samtidigt som hon gärna leker offer och bryter ihop i gråt och gnäll så snart hon kritiseras – och den moderate politikern Hanif Bali. Detta på grund av att Emma Persson är en av dem som struntar i brottsoffer, och som ständigt gynnar kriminella utlänningars rättigheter. Samtidigt är hon en av deplatformerings och canceleringkulturens främsta frontsoldater. En aktivist vars ohederliga agerande är ett hot mot såväl yttrandefrihet som demokrati. I förlängningen mot ett fritt och tryggt Sverige, då Persson främst vurmar kriminella utlänningars väl och ve på hederliga svenskars bekostnad.

Journalisten Ivar Arpi har sammanställt advokat Emma Perssons ”bravader” på sociala medier i en mycket träffande text som publicerats på hans egen kanal.

Ur Arpis text:

”Persson går in i och ut ur rollen som jurist som det passar henne. Hon utnyttjar advokatrollen för att bedriva opinion, men använder den samtidigt som en sköld mot kritik. Uttrycker man sig raljant – eller bara kritiskt – mot henne är det hat och drev, men hon raljerar gärna över andra.”

Make no mistake, dessa asyladvokater har allt att tjäna på segdragna asylprocesser och att Sverige fortsätter att härjas av kriminella utlänningar. De har allt att tjäna på att tysta opinion som ifrågasätter deras skumraskaffärer. Att polisen beläggs med munkavle och fråntas möjlighet att påtala oegentligheterna i ett havererat migrationssystem är också en del av de korrupta asyladvokaternas agenda.

Emma Persson är van vid att kunna bete sig likt en bortskämd snorunge och komma undan med sina divalater. När det passar henne är det okej med ”hård ton” – men när hon själv får kritik för sin Sverigefientliga verksamhet, då springer hon och gråter hos den som vill lyssna. Och tidningarna och politiker böjer sig. För att vad? Persson är en livmoderbärare? (Ordet ”kvinna” ska vi ju helst inte använda numera). Eller för att hon är vänster? Well, DET gott folk är ingen fördel i dagsläget.

Nej, Emma Persson är ingen viktig person i sig. Men hennes agerande är graverande och anmärkningsvärt och sammanfattar mycket av det som representerar den svenska åsiktskorridoren och även anledningen till att Sverige går på knäna under katastrofal migrationspolitik. Även de kriminella skrattar hela vägen till banken med bundsförvanter som ruttna advokater i Emma Perssons liga. Jag hoppas dessa ohederliga drev och hot som denna advokat ägnar sig åt, helt förlorar sin kraft. Genomskåda de korrupta asyladvokaterna. En dag hoppas borde deras egen deplatformeringstaktik drabbar dem själva.


*****

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 0733289122

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Under våren 2020 kommer jag ut med två nya böcker på mitt bokförlag Palm Publishing.

Första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – köper du här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

Debattboken ”Flykten från folkhemmet” – köp den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer