Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

”Valfusket speglar de demografiska förändringarna som pågår i Sverige”

av | 14 sep, 2018 | Samhälle

Lästid: 7 minuter

Många är redan trötta på att prata om valet, men det går inte riktigt att släppa taget om det hela, eftersom både den ohederliga valrörelsen och det påföljande valet speglar dels vårt förändrade samhälle, dels frågor om hur sådana framöver ska hanteras. Medan rösträkningen går in i sin slutspurt uppvisar politikerna ett låst läge. Aldrig har Sverige som land varit så oense och hängt så illa samman. En av orsakerna till detta är just framväxten av de skuggsamhällen som allt mer skiljer sig från det majoritetssamhället som hittills utgjort det land vi känt till. Under valet 2018 har vi sett metoder främst kända från Mellanöstern – vilket är logiskt, då vi bjudit in Mellanöstern att bosätta sig i Sverige. Om det nu är så fantastiskt att leva mångkulturellt, varför undviker 99% av riksdagsledamöterna att bo i utanförskapsområden?

Ett internationellt team av valobservatörer fastställde att fusk förekom i 46% av vallokaler de besökte. Familjeröstning är inte tillåtet, ändå brydde sig inte personalen om att säga till i majoriteten av fallen. Visst skulle det kunna handla om svenska familjer där föräldrarna har låg tolerans för att deras barn avviker ideologiskt, men mer troligt är att det främst handlar om så kallad klanröstning. Något Socialdemokraterna verkar vana vid när man raggar röster från invandrarförsamlingar.

Journalisten och Örebropolitikern Markus Allard agerade valobservatör i Vivalla och bevittnade just detta. När han sa till personalen svarade de: ”De förstår ju inte vad vi säger ändå.” Även Moderaterna i Filipstad har anmält företeelsen, där utländska män säger åt kvinnor vad de ska rösta.
Andra valobservatörer påpekar att förtidsröster öppnats för tidigt, och visar därmed likt ovan nämnda grupp att det inte finns någon valhemlighet i Sverige. I Norge får man kliva in i ett bås och välja sina valsedlar där. I Sverige tar man valsedlar öppet, vilket är detsamma som att ropa ut vad man röstar på för hela lokalen.
a1.jpg
Jag brukar skämtsamt säga att skillnaden mellan Sverige och Nordkorea är att vårt etablissemang inte behöver hota med arbetsläger för att folk ska hålla käften. I Sverige censurerar människor sig själva.
Vi lever i ett av världens mest konsensussökande länder, ändå reflekterar vi sällan över hur problematisk vår brist på valanonymitet är. Få verkar heller inse att det är otillåtet för politiker att stå vid ingången och försöka pressa folk att ta deras sedlar. Just det har S-politiker nu blivit polisanmälda för, och vad jag sett i sociala medier verkar detta vara vanligast med just vänstern.
Det jag listat än så länge är officiella rapporter. Inofficiellt har det förekommit många fler vittnesmål under hashtaggen #valfusk2018 , där folk berättar om allt ifrån sedlar som saknas, till hur en kvinnas utvecklingsstörda son lurades rösta på Socialdemokraterna.
röst7.png

Just Socialdemokraterna har en lång historia av missdåd. Expressen, som nu kallar mig konspirationsteoretiker, skrev själva innan valet om hur, och jag citerar”Valfusk är inte främmande för svenska val. År 2002 genomförde socialdemokratiska kampanjarbetare en poströstning vid ett äldreboende – där bara S-valsedlar delades ut.”

”2010 fick kommunvalet i en valkrets i Örebro göras om, efter att S hade bussat väljare till vallokalen, och låtit partiombudsmännen följa med dem in i vallokalen. Och 2014 konstaterade internationella valobservatörer, som hade bjudits in av fyra riksdagspartiers biståndsorganisationer, att flera oegentligheter skett i Stockholm. Valobservatörerna besökte en tredjedel av stadens 543 vallokaler, och såg att så kallad familjeröstning förekom på ett flertal platser. I vissa vallokaler kunde det pågå utan att personalen sade till.”

Att det förekommit valfusk är det ingen tvivel om. Frågan är huruvida det är tillräckligt utbrett för att påverka valresultatet i någon högre grad. Jag önskar att någon slags utredning tillsätts för att dubbelkolla valresultatet, då det är oroväckande mycket rapporter om missdåd.
Men jag kan tycka det finns en annan förklaring till varför valresultatet blev som det blev.
Såhär ser det ut i Sveriges förorter.
anger.jpg
Jag förstår att bilden är liten, men det behövs knappast större upplösning då Socialdemokraterna är så stora att de står ut ändå. Mönstret är tydligt: Utanförskapsområden är sosseområden.
Några månader innan valet bestämde sig den rödgröna regeringen att spendera 8 miljoner skattekronor på att få invandrare i utsatta områden att rösta. Utåt sett beskriver man detta som ett humanistiskt initiativ att öka invandrares låga valdeltagande. I praktiken spenderar de dina skattepengar på att säkra röster åt sig själva.
Det är inte särskilt svårt att förstå varför. Socialdemokratin tappar över hela Europa. Vänsterns problembeskrivning är inte längre relevant då kapitalismen vann. Numera har till och med arbetslösa Xbox och smartphones. Dagens stora fråga är nationalism VS globalism. Den stora kampen är om kulturen. Folk som ser landet de växte upp i långsamt försvinna bryr sig inte om skatterna är lite högre eller lite lägre. Sånt där kan man alltid ändra ganska lätt via riksdagen, men att rädda sin kultur är inte lika enkelt.
Därför spenderar sossarna 8 miljoner skattekronor på att fixa röster. Sen sprider de lögnerarabiska om hur Moderaterna och SD vill stjäla muslimernas barn och stänga alla moskéer. Därefter skickar man ut nästan 1 miljon SMS på valdagen till invandrartäta områden, för att få nämnda målgrupp att rösta. Med den här bakgrunden blir valresultatet ganska förståeligt, då det egentligen bara handlar om att demografiska förändringar börjar visa resultat på riktigt. Kombinerat med att vänstern körde vass taktik.
Men ni i vänstern måste fråga er själva huruvida det är värt det, för just nu leker ni med elden. Hälften av Storbritanniens muslimer tycker homosexualitet borde vara olagligt. I Sverige vågar man inte göra den sortens opinionsundersökningar, men Expressens reportage om problematiken kring att leva som HBTQ-person i förorten talar för sig självt.
Även Ardeshir som föreläser om att vara homosexuell muslim berättar att han aldrig stöter på problem i svenska skolor. Men i invandrarskolor kan det nästan eskalera till våld. Förvånas inte om HBTQ-väljare flyr allt mer till högern framöver, men det är klart; Detta är ju en väldigt liten procent väljare så vänstern anser väl att de kan uppoffras.
Över 80% av muslimer i Afghanistan, Irak och Pakistan vill göra sharia till officiell lag. En undersökning visade att över 90% av befolkningen i Egypten, Pakistan, Lebanon, Turkiet och Indonesien ogillar judar. Man har inte särskilt bra syn på västerlänningar eller. Majoriteten av muslimer i fyra arabländer associerar västerlänningar med våld, girighet, själviskhet, arrogans och dålig moral.
The Economist är en välrespekterad tidning, som skrev om en opinionsundersökning där man tittade på attityder kring könen. 75% av både män och kvinnor i Egypten tycker mannen har en plikt att övervaka kvinnliga släktingar. I Marocko och Palestina är det cirka 75% av män och lite över 50% av kvinnor. Över 25% av både män och kvinnor i Egypten och Palestina tycker det finns tillfällen där en kvinna förtjänar stryk. Mindre även 50% av befolkningen tycker ogifta kvinnor ska ha samma rättigheter som ogifta män.
Mer än 50% av marockanska män tycker våldtäkt i äktenskap bör tillåtas. Det bör därför inte förvåna någon när marockanska ”gatubarn” kommer till Sverige och ägnar sig åt brutala gruppvåldtäkter, de flesta i deras hemländer förväntar sig sex på beställning. I de fyra arabländer erkänner 31% – 64% av män till att de trakasserat kvinnor på gatan. 70% av män i Egypten ser positivt på kvinnlig könsstympning och över hälften av kvinnorna håller med. I två av länderna anser över 50% av båda att våldtäktsoffer bör gifta sig med sina förövare.
Hela Mellanöstern och Afrika präglas av den här sortens värderingar. Det blir därför ingen överraskning när SVT fastställer att 58% av Sveriges våldtäkter är importerade, samt cirka 95% av gruppvåldtäkter. Om vi ska skriva under på att kulturer påverkar människors handlingar borde vi ta kulturella värderingar på större allvar.
Detta är trots allt vad vi valt att ta in i våra länder. Sedan röstar dessa människor på vänstern främst för bidragens skull. Idag utgör invandrare minst 20% av befolkningen i Sverige. För bara något årtionde sen var det närmare 5%. Om det fortsätter i samma takt kommer svenskar eventuellt bli minoritet i sitt eget land. Vissa uppskattningar fastlägger till och med att det kan bli så tidigt som 2066.
Om detta öde gällde samma länder vi tar emot invandrare från hade mediarubrikerna vart hysteriska. Det med all rätta. Men då det gäller européer finns nästan antydelsen till rasism. Ingen kan dock med gott samvete hävda att man bör finna sig i att möta en potentiell utrotning. Om det nu är så fantastiskt att vara minoritet och leva mångkulturellt, varför undviker 99% av riksdagsledamöterna att bo i utanförskapsområden?
För mig som invandrare är det absurt hur ni svenskar tror att vi vill integreras. Bosnier är en av de mest välanpassade invandrargrupperna, men jag känner få bosnier som inte identifierar sig som just bosnier. Att vi råkar vara assimilerade är mest slump då vår kultur är europeisk i grunden, likt den svenska. Detsamma kan man inte säga om länderna det mesta av invandringen sker från idag.
Jag förstår att kultur och etnicitet inte har direkt samband, men samtidigt tar det väldigt lång tid för kulturer att förändras. Vi snackar flertal generationer, om det nu finns aktiv ansträngning där man ställer krav på anpassning. Vilket Sverige inte gör i nuläget.
Det är bara en tidsfråga innan all problematik vi ser i förorterna sprider sig till medelklassen. Hur tror ni den skyddade vita svensken kommer reagera inför den chocken?
S och M har lovat restriktiv invandring, men restriktiv räcker inte. Gränserna måste totalstängas ett tag, och alla uppehållstillstånd/medborgarskap de senaste åren måste omvärderas. Många har fått PUT efter att de begått brott. Toppnamn inom EU säger också att mer än hälften av flyktingar inte är flyktingar, utan ekonomiska migranter. De kommer hit för bidragen och är helt ointresserade av våra värderingar. Om gränserna inte stängs under en tid kan vi förvänta oss radikalisering av medelklassen. Vad som händer då är att framtidens stora frågor blir internetcensur och raskrig. Låt oss inte hamna där.

EABT – En Arg Blatte Talar

EABT – En Arg Blatte Talar är invandrare, Youtubeprofil och kroniskt allergisk mot det absurda politiska läget i Sverige. Han massanmäls ständigt men fortsätter att tappert kämpa mot pk-polisernas censur och nu mot oegentligheterna i valet 2018.

********

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl. Du som vill får otroligt gärna stötta mig, den fria debatten och oberoende journalistisk.

Swish: 0733289122 

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). 

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Min senaste bok heter ”Budbärarinnan” och är den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund.

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer