Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Våldtäktsmän frias medan gamla människor fängslas för sina åsikters skull

av | 29 sep, 2018 | Debatt

Lästid: 3 minuter

Sverige blir allt skevare. Orättvisorna blir allt grövre och slår i ögonen. Medan politikerna fortsätter med sina irrelevanta utspel lider det svenska folket, likt föräldralösa barn som måste rota i soptunnan efter matrester och som får sova på en smutsig filt i en portuppgång. Bianca Muratagic synliggör perspektiven i en text som är ett knytnävsslag i magen. När fakta ställs mot varandra blir Sverigebilden rent outhärdlig. Hur kommer det sig att en sexförbrytare får posera med statsministern medan en gammal kvinna riskerar att förlora hela sitt liv på grund av att hon ogillar en ideologi?

En talesman för ”Ensamkommandes röster” döms till villkorlig dom och dagsböter efter att ha sexuellt ofredat en 14-årig flicka på ett konfirmationsläger. Han slipper utvisning och hyllas som hjälte av politiker och aktivister på vänsterkanten när flickan mobbas och hotas.

En kvinna i 65-årsåldern som i tingsrätten frikändes för hets mot folkgrupp döms nu till tre månaders fängelse av Göta Hovrätt.

De fem männen som åtalats för grov våldtäkt och medhjälp till grov våldtäkt i Fittja där en kvinna våldtas och torteras i timmar i en trappuppgång går fria.

De fyra männen håller fast och turas om att våldta en kvinna med utvecklingsstörning. Polisen hittar sperma från en av männen och DNA från en annan i kvinnans trosor. Två erkänner att de har haft samlag med henne. Men de frias eftersom de inte förstod att kvinnan hade intellektuell funktionsnedsättning och att samlaget inte var frivilligt.

Den 21-årige man som dömts till två års fängelse för att ha våldtagit en kvinna i en skog utanför Västerås frias av Svea hovrätt.

En kvinna som ville skydda sig mot våldtäktsmän köper pepparspray men döms för vapenbrott.

En man i 40-årsåldern åtalas för sexualbrott mot tre barn frias av Göta hovrätt. Flickans berättelse var trovärdigt men bristfällig.

Föräldrarna misstänks för att ha dödat sitt barn men skyller på varandra. Föräldrarna medger att de varit i rummet vid samma tid när flickan fick skadorna som orsakade flickans död. Efter att ha varit häktade i tre månader misstänkta för mordet släpps de i brist på bevis. Dessutom belönas föräldrarna med 164 000 kronor i skadestånd. Tusentals kronor till dem som mördat sitt barn.

En 67-årig kvinna köper pepparspray för att känna sig trygg efter att hennes son misshandlats men döms till böter av Värmlands tingsrätt.

En 39-årig man som är åtalad för dubbelmord i Upplands Väsby frias helt, trots ögonvittne och blodspår.

Sverige tar emot IS-avhoppare. De återvändande terroristerna kan få hjälp med körkort och boende.

68-årig man döms till fängelse för hets mot folkgrupp.

När ska vi införa en lag som heter ”hets mot gamla människor?” I Sverige jagar man äldre människor på nätet för att sätta dem i fängelse och statuera ett skräckexempel. Rädda, hjälplösa, frustrerade pensionärer som lever i ekonomiskt och social otrygghet förföljs och bestraffas med stränga straff som fängelse på grund av arga inlägg på Facebook när våldtäktsmän och mördare går fria och dessutom slipper utvisning.

Kvinnor hånas, hotas, våldtas, mördas och bespottas på ett brutalt sätt och i dubbelbemärkelse. I ett krig används våldtäkter som ett vapen för att utöva terror, sätta skräck i fienden, avhumanisera, förnedra och ge sig på samhällets svagaste.
I diktaturer får människor fängelsestraff för sina åsikter.

Och värre blir det. Hjälp oss!

BIANCA MURATAGIC

BIANCA MURATAGIC är sångpedagog, opinionsbildare och krönikör

********

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl. Du som vill får otroligt gärna stötta mig, den fria debatten och oberoende journalistisk.

Swish: 0733289122 

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). 

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Min senaste bok heter ”Budbärarinnan” och är den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund.

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer