Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Vad ska till för att Morgan Johansson ska anses som samhällsfarlig?

av | 2 feb, 2019 | Samhällsfaran Johansson

Lästid: 3 minuter

Är Sverige fullständigt uppgivet och i ett tillstånd av vanmakt med galningar vid makten? Morgan Johansson är en minister som helt uppenbart agerar på ett sådant sätt att landet Sverige och dess medborgare utsätts för den ena faran efter den andra, samtidigt som han fritt desinformerar om landets tillstånd. Den senaste inrikespolitiska skandalen är att Bagdad Bob Johansson själv undertecknat ett beslut där en uzbekisk kvinna fick en en säkerhetsklassad tjänst hos Kriminalvården, trots att hon saknade uppehållstillstånd. Johansson hävdar att han saknar kännedom om fallet trots att han är den som godkänt anställningen. Är han bara en lögnare eller är han sinnessvag, kan man då undra? Att han är en fara för samhället är i alla fall klart och frågan är varför han alls får sitta kvar. När får Johansson sparken?

Morgan Johansson har själv kommenterar händelsen på Twitter. Vet mannen inte vad det är han skriver under? ”I dag har jag träffat Kriminalvårdens ledning. De ser över sina rutiner vid rekryteringar så att något liknande inte ska kunna inträffa igen”, skriver Johansson. Man börjar faktiskt undra om Sverige är utsatt för en ondsint konspiration, där man tar den mest inkompetenta individen man kan hitta och sätter i en nyckelposition med stort ansvar för landet. Sedan gnuggar man händerna och ser hur illa det kan gå.

Kriminalvården skriver i en skriftlig kommentar till SVT Nyheter att de medger att ett misstag har begåtts. Men hur många ”misstag” kan begås? Hur många allvarliga fel kan man göra och fortfarande ha kvar jobbet?

Jag har kontakt med flera poliser som är allvarligt oroade för den här destruktiva utvecklingen. En av dem skickade ett sms idag, som jag väljer att publicera, för det sammanfattar läget väldigt bra, och det sammanfattar också vad åtskilliga poliser känner:

Jag kan bara stämma in och ställer samma fråga: Vad i helvete ska till för att Morgan Johansson ska anses som samhällsfarlig? Hur långt ska förfallet tillåtas gå innan någon sätter stopp?

Illegal invandrare från Uzbekistan vaktade fångar åt Kriminalvården – Morgan Johansson skrev under undantag

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl. Du som vill får otroligt gärna stötta mig, den fria debatten och oberoende journalistisk.

Swish: 0733289122 

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). 

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min nya bok heter ”Bilden av Verkligheten” och släpps 12 mars 2019. Du kan bevaka den här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405118/bilden-av-verkligheten/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-verkligheten-9789198405118

Min bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund heter ”Budbärarinnan” och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

 

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer