Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Vad krävs för att det problemförnekande PK-folket ska få ett ”Jimmie-moment”?

av | 22 jun, 2019 | Det nya Sverige

Lästid: 5 minuter

Jag läser Twitter och ser snusförnuftiga kvinnor och män sätta sig till doms över att allt fler börjar ifrågasätta Sveriges migrationspolitik och de växande samhällsproblemen, samt ett Sverige i förfall och kraftig förändring, både vid en okulär besiktning men också när man skrapar på ytan. Jag ser relativisering av hedersvåld (”allt våld är hemskt! det där ni kallar hedersvåld är sällsynt! bara 22 kvinnor har dödats av sina män i år!”) och jag ser att extremistisk islamisuniform normaliseras av TV4 (inte första gången). På midsommarafton får jag själv uppleva hur en kvinna klädd i slöja och heltäckande klädsel på en badstrand, i sällskap med en man i bara badbyxorna, i äckel vänder sig från mig när jag solar i bikini. Då funderar jag på vad som krävs för att PK-folket ska få ett alldeles eget ”Jimmie-moment”.

Frågan är vad som krävs för att verklighetsförnekare och relativister ska kunna få ett eget ”moment” – eller ska vi kanske kalla det ett ”uppvaknande”?

När deras barn blir grovt våldtaget av fem män från något MENA-land så att barnet måste föras till sjukhus?

När utländsk rånarliga slår in dörren i den fina villan i det homogena svenska området där verklighetsförnekaren röstar på Liberalerna som förespråkar öppna gränser, och under pistolhot binder familjen med buntband för att stjäla smycken, tv och bil?

När man tagit emot ett stackars manligt barn i sin familj, öppnat sitt hem och sitt hjärta, och som tack får sin minderåriga dotter våldtagen?

När man bevittnar en avrättning mitt i ett villaområde?

När man går ut för att festa med sina vänner och själv blir gruppvåldtagen under kniv- och pistolhot när man glad och lite lullig vandrar hem genom natten genom en lekpark?

När man blir nekad vård trots att man har cancer, med hänvisning att resurser/pengar/personal eller dylikt saknas?

När ens barn blir nekad vård trots att man har cancer, med hänvisning att resurser/pengar/personal eller dylikt saknas?

När man blir våldtagen två gånger inom en halvtimme?

När man lever trångt och behöver större bostad men ser att alla fina nybyggda bostäder går till så kallade ”nyanlända” som aldrig betalat en krona i skatt till samhället?

När ens väldigt unga barn blir rånat och dödshotat med kniv eller annat vapen när barnet är på väg från skolan, fotbollsträningen, kompisen, aktiviteten, (insert valfritt) och man känner ett vanmäktigt raseri? (Inga vuxna ingriper trots att de ser, men de är så skräckslagna inför de rånande unga våldsmännen att de bara skyndar vidare, måna om att inte utsätta sig för obehag).

När ditt barn kommer hem utan skor och märkeskläder och din lokala polis anser att ditt barn borde klä sig i en handsydd säck, så att det ska slippa bli rånat?

När man får ett brev hem om ”personlig säkerhet” där ens stad uppmanar en att inte titta i mobilen när man är utanför hemmet, för att man därigenom ska minska riskerna för ”oönskade situationer”? Trots att stadens politiker anstränger sig allt de kan för att försäkra människor om att de ska ”leva som vanligt”?

När ens hund eller katt blir förgiftad, kastad sten på, blir torterad, stympad, kanske halshuggen, när familjens kaniner blir spetsade på pinnar, när höns och ankor blir ihjälslagna, när man hittar fastspikade igelkottar?

När man på självaste midsommarafton blir rånad, avklädd, knivskuren av gäng och tvingas simma i Göta älv?

 

När mormor eller farmor hittas nerkissad i sängen, hungrig, uttorkad, för att ingen haft tid att titta till henne. En icke-fungerande hemtjänst trots höga skatter som leder till att Sverige har runt 300.000 fattigpensionärer?

När kommunen man är anställd i slutligen går i konkurs och ingen lön kommer in på kontot?

Eller räcker inget av det ovanstående, kommer aldrig räcka, hur många mormödrar än får sina guldhalsband avryckta, hur många småtjejer och killar än blir gruppvåldtagna, hur många bilar som än brinner och hur många bomber som än sprängs. För allt kommer ändå alltid vara SD:s fel. Det kanske är det enda ”Jimmie-momentet” somliga alltid kommer att känna.

Trevlig fortsatt midsommarhelg på er!

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig påinfo@katerinamagasin.se– dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min nya bok heter ”Bilden av Verkligheten” och finns nu att köpa här:

https://www.vulkanmedia.se/bilden-av-verkligheten/

Min bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund heter ”Budbärarinnan” och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer