Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Vaccinbevis handlar inte om virus – det handlar om ökad kontroll

av | 18 nov, 2021 | Nej till vaccinpass

Lästid: 6 minuter

Trots att Sverige just nu har den lägsta covidspridningen i Europa kom Folkhälsomyndigheten hastigt och lustigt igår upp med att det bör införas så kallade ”covidbevis” det vill säga vaccinpass vid vissa event inomhus. Varför åtgärden införs just nu är oklart, men redan idag, dagen efter, talas om att restriktioner kan komma att utökas och vaccinpass krävas till exempel på restauranger och gym. Detta trots att Sverige har en hög vaccinationstäckning och en lydig befolkning (i alla fall den svenska) som följer råd och rekommendationer. Folkhälsomyndigheten, som varit ute och cyklat många gånger, borde veta bättre.  Till exempel att fullvaccinerade fortfarande smittar och blir sjuka i covid. För naturligtvis handlar det inte om virus – vaccinpass handlar om kontroll. Staten vill kuva och styra befolkningen. Detta gör man genom att beskära våra mänskliga fri- och rättigheter. Vaccinpass strider mot grundlagen. De är ett steg mot en totalitär stat, där vi medborgare helt styrs av regeringsmakten. Därför måste vi alla protestera mot dessa idiotiska, verkningslösa åtgärder. I länder där covidpass införts ökar smittan mer än i länder där människor är fria.

Inbilla dig inte att staten vill dig väl, lille vän. Det räcker bara att se hur Folkhälsomyndigheten spridit desinformation om allt från hur covid sprids till åtgärder utan verkan. Hur Sverige tagit livet av gamla människor genom att neka dem syrgas. Hur man förstör energiförsörjningen, har världens dyraste bensin- och dieselpriser, samtidigt som man vill höja skatter och avgifter. Se bara hur man låter våldet bre ut sig och våldtäkterna explodera. Se hur man underbetalar polis och barnmorskor samtidigt som de giriga politikerna skor sig själva och ser om sina hus. Sverige har nog aldrig haft en mer ondskefull regering som gör allt i sin makt för att jävlas med landets medborgare. Under Löfvens sju svåra år har man gjort allt i sin makt för att så effektivt som möjligt rasera ett väl fungerande samhälle, i en mesallians med de gröna dårarna i Miljöpartiet, infiltrerade av islamister och andra odemokratiska ideologier som extremvänstern. Nej, de här människorna, som slösar 57 miljarder årligen på ”bistånd” som ramlar rakt ner i korrupta ledares bottenlösa fickor i diverse afrikanska och arabiska länder, medan svenska pensionärer får leta i soptunnorna efter mat, är icke att lita på.

Nu vill de begränsa och kontrollera befolkningen och anför covid som skäl. Men gå inte på detta prat. Vaccinbevis skyddar ingen från något, det är en illusion. Det saknas en vetenskaplig grund för att utesluta ovaccinerade från samhället, eftersom vaccinerade kan smitta i högre grad än de som har naturlig immunitet efter genomgången covidinfektion enligt stor israelisk studie. De vacciner som idag finns gör att fullvaccinerade fortfarande smittar och själva blir sjuka. Vi har massor av exempel på länder som infört såväl omfattande vaccinering som vaccinpass där smittan fortfarande ökar i stor omfattning. Ett exempel är Israel. Ett annat är Gibraltar, där vaccintäckningen är i princip 100% men där man nu ställer in julen för att man har utbrott av covid…

Men det är inte vaccinen detta handlar om. Inte heller viruset. Vaccinpass handlar om att maktens representanter, politikerna som grovt missbrukar det förtroende de fått att leda landet, vill skaffa sig ökad kontroll över folket, samtidigt som de inskränker på våra mänskliga fri- och rättigheter. Vi har en grundlag de försöker nonchalera och kringgå. De försöker få dig att lyda i hopp om att du inte känner till dina rättigheter.

Så här står det till: Det är en kränkning av våra mänskliga rättigheter att hindra deltagande i offentliga och privata sammankomster utifrån en persons fria val att inte underkasta sig en experimentell medicinsk behandling som just nu endast är inne i fas 3, vilket dessa 30 läkare upplyser om i Läkartidningen den 21 september 2021

Förslaget om vaccinpass strider bland annat mot Regeringsformens 2 kap, 6 §  som tydliggör att:

“Var och en är gentemot det allmänna skyddad mot påtvingat kroppsligt ingrepp…” 
vidare står att läsa.
“Utöver vad som föreskrivs i första stycket är var och en gentemot det allmänna skyddad mot betydande intrång i den personliga integriteten, om det sker utan samtycke och innebär övervakning eller kartläggning av den enskildes personliga förhållanden. Lag (2010:1408)”

Dessutom är regeringens förslag om vaccinationsbevis så långtgående i sitt förtryck av ovaccinerade att det även kan jämföras med ett brott mot mänskligheten enligt Romstadgans artikel 7 punkt 10. Där står att läsa:

– Brottet apartheid, definierat som institutionellt förtryck och dominans av en rasgrupp över en eller flera andra rasgrupper.

I dag vill de styra de ovaccinerade, men du som är vaccinerad sitter inte heller säkert. Nästa gång kan det vara dig de är ute efter, om de anser det nödvändigt…. kan de godtyckligt inskränka en grupps rättigheter, kan de gå på alla andra också. Därför måste vi alla hålla ihop, oavsett vaccinstatus. Splittringen som redan skapats är olycklig och försvagar oss. Du som vaccinerad bör ha demokratiska reflexer i ryggen och förstå att det kan bli din tur nästa gång. De här globalistiska regimerna är skamlöst makthungriga och bara ute efter kontroll.

Läs mer här och skriv på mot vaccinpass!

*******
Äntligen! Nu kan du köpa ”Ingen Kvinnas Land” på Bokus – eller direkt av mig och få ett signerat exemplar. Det är fortsättningen på spänningsromanen ”Blodsådd” där du åter får möta journalisten Dea Wilenius och hennes försök att överleva i ett farligt och trasigt land. Vill du köpa en signerad bok av mig så mailar du till katjanouch@gmail.com – märk mailet ”Ingen Kvinnas Land”.

Eftersom jag såg det komma har jag givetvis även beskrivit våra vanvettiga politiker och deras framfart med att förstöra Sverige. Löfven lämnar snart posten som Sveriges statsminister men även hans anhang borde hamna på soptippen. Där de tyvärr ännu inte är. Men du kan bli flockimmun mot det svenska tillståndet!

Vill du köpa även denna så mailar du till katjanouch@gmail.com – märk mailet ”Helt Oacceptabelt”.

Vill du köpa båda böckerna eller några andra, till exempel ”Bilden av Sverige” så märker du helt enkelt mailet ”Böcker” och preciserar vad du önskar beställa, samt din adress och hur många du vill ha.

 

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 1236749063

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). Bankgiro: 5630-6376

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE8150000000052311121146, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Senaste boken ”Helt oacceptabelt” köper du här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921334/helt-oacceptabelt-anvisningar-for-att-uppna-mental-flockimmunitet-mot-det-svenska-tillstandet

Första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – köper du här! Del 2, Ingen kvinnas land, kommer hösten 2021.

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

Debattboken ”Flykten från folkhemmet” – köp den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer