Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Utan ljugande propagandamedier hade Sverige sett annorlunda ut

av | 9 dec, 2021 | Media

Lästid: 8 minuter

Medier kallas för tredje statsmakten och tyvärr är de kanske till och med mäktigare än så. Som tidigare journalist i mainstreammedierna måste jag med sorg konstatera att det är medierna som i mångt och mycket baxat oss hit där vi i dag är. Framför allt statliga propagandakanaler SVT och Sveriges Radio samt vänstertidningar som Dagens Nyheter, Expressen och Aftonbladet samt TV4 har låtit makthavare gå fria samtidigt som de förföljer sunda röster och dödar all konstruktiv debatt. Det går ner på individnivå. Chefer på de här ljugande medierna som medvetet mörkar fakta och som stämplar kritiker med nedsättande tillmälen. Statliga propagandamedier som kör politisk lobbyism för att rädda sina politikervänner vid makten trots att politiken som förs är ytterst destruktiv för landet. Kvävning av berättigade frågor om myndigheters drakoniska åtgärder som inte står i proportion till hur smittoläget i Sverige ser ut. Förtrycket av folket upprätthålls av medierna – liksom dreven och förföljelsen av dem som vågar säga ifrån. Bara de två sista åren har klimatet hårdnat och medierna har skapat ett mer totalitärt samhälle där de går den korrupta svenska regimens och EU:s ärenden.

De senaste skandalerna kring socialdemokratiska regeringstoppar visar tydligt hur propagandamedierna tagit parti för maktens kvinnor och män och att vi i Sverige inte är lika inför medierna, eller inför lagen. Civilminister Ida Karkiainens Hitlerhälsning ursäktas snabbt av hela vänsteretablissemanget som tävlar med varandra i att berätta hur nazistiska de själva var som yngre. Stora Dagens Nyheter går full damage control för att ursäkta Karkiainens ungdomssynder. Plötsligt ska alla bruna rötter förlåtas. Annat ljud i skällan är det när systemkritiska partier skildras. Då är det ingen hejd på krav på avgång och uteslutning. En socialdemokratisk kvinna blev utesluten ur partietb för att hon var tillsammans med en SD-politiker. Men Ida Karkiainen kan fortsätta leva ihop med sin vitmaktvurmande sambo och rycka på axlarna.

Samma med Annika Strandhälls kronofogdenturer, Tomas Eneroths ”flyktiga” beröring och energiminsterns okunskap. Allt är förlåtet så länge du är socialdemokrat, och har rätt värdegrund! Men ve dig om du till exempel heter Ebba Busch och tillhör de borgerliga. Då är det fritt fram att mobba dig nästan in i döden. Mediernas skamlöshet vet inga gränser.

Och folk köper detta.

Ja, de vågar inte annat. För alla medier förutom de statligt godkända stämplas som ”högerextrema” och förklaras därför som otjänliga att konsumeras. Ändå är det just på grund av propagandamediernas lögner som den alternativa och fria mediescenen växer. Människor vill inte bli fostrade! Människor vill veta sanningen. I alla fall de som fortfarande vågar tänka själva.

Propagandamediernas lögner har faktiskt saboterat i stort sett alla delar av samhället. Häng med:

Migrationspolitiken och dess konsekvenser:

* De har skapat den så kallade ”Åsiktskorridoren” – ett av deras värre brott mot den fria debatten.

* De har mörkat de katastrofala konsekvenserna av den misslyckade massinvandringen och hur mångkulturen getts gräddfil att sabotera ett väl fungerande land.

* De har inte ifrågasatt den pågående islamiseringen, i stället har man hånat dem som ställt relevanta frågor.

* De har och förnekar fortfarande de enorma demografiska förändringar som förvandlar Sverige i grunden.

* De förnekar också att hederskultur hänger samman med stor utomeuropeisk invandring, i stället lyfter man vänsterliberala röster som älskar att tala om ”alla mäns våld” och försöker med näbbar och klor bevisa att hederskultur minsann alltid funnits i Sverige.

* De förnekar kvinnoförtryck, i stället poserar kändiskvinnor med förnedrande huvudduk för att de är feminister… och låtsas att religiöst klädförtryck är varje kvinnas fria val.

* De publicerar snyftartiklar om bestialiska utländska förövare för att folket ska känna sympatier.

* De ställer inte de politiker som ljuger om massinvandringen till svars, istället skrivs ledartexter där människor som kämpar för Sverige utmålas som rasister.

* De har drevat mot kloka röster så att samhället blivit mer gynnsamt för kriminella och även gynnat kriminella klaners framväxt på bred front.

* De är fega. Kanske hade Lars Vilks varit i livet om medierna sagt ifrån för 14 år sedan och stått upp för Vilks. Istället tvingades han leva resten av sitt liv som en fånge i sitt eget land. Skamligt är det.

* Genom åsiktskorridoren, som gett oss cancelkultur och deplatformering, har de skapat ett självcensursamhälle vilket bidragit till att myndigheter och andra instanser infiltrerats av odemokratiska och kriminella element, även sådana som förskingrar stora summor pengar.

 

Klimat, energi, genus… och ”rasism”

* De har och fortsätter kampanja för nerläggning av den för Sverige så viktiga kärnkraften och låter lobbyister för meningslös, dyr, miljöfarlig och ineffektiv vindkraft bre ut sig i spalterna.

* De ljuger om klimatet på det mest skamlösa vis, presenterar förvrängd fulvinklad fakta och ger utrymme till alarmister för att få igenom sjuka lagar.

* De är ”woke” genom att de tystar all kritisk debatt, till exempel om det masspsykotiska ”genus” och de har många barns hälsa på sitt samvete då de haft lobbyister högljutt propagerande för könsbyten på friska unga… en skandal som nu rullas upp men som redan är för långt gången för många av de drabbade. På samma sätt har de ljugit om apatiska barn och åldersbestämningar, allt för att upprätthålla sitt bisarra vänsterliberala narrativ.

* De rapporterar inte tillräckligt kraftfullt om de negativa konsekvenserna för gemene man av den destruktiva politiken som förts av Miljöpartiet.

* De har sina sympatier hos vänstern och Miljöpartiet och därför ser de till att vinkla det mesta så att människor förblir i okunskap om hur destruktivt Miljöpartiet är för Sverige.

* De ljuger om systemkritiska partier.

* De stämplar systemkritiker som rasister och islamofober.

* De ger stort utrymme till islamistvänliga röster som smutskastar dem som försöker rädda demokratin och yttrandefriheten i Sverige.

* De är okunniga eller bara ondskefulla när det kommer till totalitära ideologier, som de låter bre ut sig genom att dessa utnyttjar svensk demokrati och yttrandefrihet.

 

Pandemin:

Ingen annan rapportering har dock varit så skev som under de två senaste åren då vi haft Covid i samhället och medierna ska rapportera om virus, åtgärder, restriktioner och vad som sker internationellt.

Medierna går helt regeringens, EU:s och Folkhäslomyndigeetns ärenden. Man sysslar med ren skräckporr för att folket ska fortsätta leva i rädsla.Man mörkar och döljer att hela världen skakas av protester mot tyranni och medicinsk apartheid.

I början lät man politikerna hållas genom att i princip ta livet av de gamla genom att inte tillåta syrgas och effektiva mediciner (som ges i andra länder). Sedan släppte man fram okunniga propagandister som fick predika oemotsagt, fast mycket av det de torgför är rena tramset.

Sedan blev mainstreammedierna en megafon åt vaccinförespråkare utan att ifrågasätta dessa preparat trots bevisligen flera hundra dödsfall bara i Sverige.

Nu är man lobbyist för inskränkningar i våra fri- och rättigheter genom åter smutskasta kritiker av tvingande åtgärder som enda vägen framåt, trots att det inte finns några vetenskapliga belägg för att drakoniska restriktioner, vaccinpass och tvång hindrar smittan, som allt mer påminner om en vanlig säsongsförkylning, från att spridas.

Medierna kallar dem som anser att vi inte ska ha totalitärt förtryck för ”antivaxxare” och terrorister. Helt utan problem låter man totalitära personer härja med våra grundlagar, och man ifrågasätter inte att myndighetspersoner själva har intressen i läkemedels- och vaccinindustrin. Var är alla gräv? Allt material finns där. Det är bara att öppna korpgluggarna.

 

Medierna hade dock kunnat ställt sig annorlunda. Föreställ dig bara hur Sverige hade kunnat se ut om de faktiskt gjort sitt jobb.

*De hade kunnat ifrågasatt lögnerna om invandringen och kriminaliteten. Om bidragen och slöseriet med bistånd. Om galna projekt och destruktiva utbetalningar till islamistiska organisationer.

*De hade kunnat pressat och jagat politikerna dag och natt.

* De hade kunnat vara så opartiska som de borde (statliga SVT och Sveriges Radio i synnerhet!) och gett alla sidor lika stort utrymme i debatten.

*De hade kunnat rapporterat rättvist om biverkningar och gett utrymme till dem som forskar seriöst och som har en motsatt bild av den sockrade som erbjuds massorna.

 

En gång i tiden stod medierna på folkets sida. En gång i tiden fungerade den tredje statsmakten, den avslöjade korruption och förtryck och värnade den lilla människans rättigheter mot en maktmissbrukande politikerelit. Nu är journalisterna i propagandapressen maktmissbrukarnas bästa lakejer. Det är farligt, sorgligt och tragiskt. Kom ihåg att när dina rättigheter väl tagits ifrån dig, kommer det bli ytterst svårt att ta dem tillbaka.

*******
Äntligen! Nu kan du köpa ”Ingen Kvinnas Land” på Bokus – eller direkt av mig och få ett signerat exemplar. Det är fortsättningen på spänningsromanen ”Blodsådd” där du åter får möta journalisten Dea Wilenius och hennes försök att överleva i ett farligt och trasigt land. Vill du köpa en signerad bok av mig så mailar du till katjanouch@gmail.com – märk mailet ”Ingen Kvinnas Land”.

Eftersom jag såg det komma har jag givetvis även beskrivit våra vanvettiga politiker och deras framfart med att förstöra Sverige. Löfven lämnar snart posten som Sveriges statsminister men även hans anhang borde hamna på soptippen. Där de tyvärr ännu inte är. Men du kan bli flockimmun mot det svenska tillståndet!

Vill du köpa även denna så mailar du till katjanouch@gmail.com – märk mailet ”Helt Oacceptabelt”.

Vill du köpa båda böckerna eller några andra, till exempel ”Bilden av Sverige” så märker du helt enkelt mailet ”Böcker” och preciserar vad du önskar beställa, samt din adress och hur många du vill ha.

 

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 1236749063

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). Bankgiro: 5630-6376

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE8150000000052311121146, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Senaste boken ”Helt oacceptabelt” köper du här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921334/helt-oacceptabelt-anvisningar-for-att-uppna-mental-flockimmunitet-mot-det-svenska-tillstandet

Första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – köper du här! Del 2, Ingen kvinnas land, kommer hösten 2021.

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

Debattboken ”Flykten från folkhemmet” – köp den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer