Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Upploppen i Malmö visar tydligt att radikala islamister bör kastas ut från Sverige – de har förverkat sin rätt att leva här

av | 29 aug, 2020 | Islamisering av Sverige

Lästid: 5 minuter

Gårdagens upplopp i Malmö, när hundratals våldsbejakande fanatiska muslimer samlades för att vandalisera, sticka bilar i brand, kasta stenar, hota svensk polis, skandera Allahu Akbar och hetsa mot svensk yttrandefrihet och demokrati, visar ett slags proof of concept – nämligen att den här sjuka politiska ideologin inte hör hemma i Sverige. Vi bör inte bara omgående starta upp återvandring för kriminella invandrare, utan även anhörigutvisning, då familjer till våldsverkare bör tvingas lämna Sverige. Silence is violence och jag ser inte religiösa samfund eller politiska ledare ta avstånd och kraftfullt fördöma attackerna på demokratin och vår livsstil, och därför tolkar jag det som att de ger sitt tysta samtycke. Det enda jag ser är svaga, veka ledare som yrar om ”högerextremism” trots att de missbrukar ordet och pekar ut folkligt motstånd mot aggressioner och förtryck som själva problemet samtidigt som de blundar för det islamistiska hotet mot vårt land.

Reaktionerna på den danske politikern Rasmus Paludans och den svenske konstnären Dan Parks aktion med att bränna koranen i Malmö blev våldsamma, precis som förväntat. Hundratals icke-svenskar samlades för att vandalisera, sticka bilar i brand, kasta stenar, hota svensk polis, skandera Allahu Akbar och hetsa mot svensk yttrandefrihet och demokrati. De gick rakt i fällan och visade upp sina rätta jag, det som de brukar försöka kamouflera som ”fredens religion” och slå i naiva svenskar att de kan samexistera sida vid sida med kristna, judar och ateister i Sverige. Nu fick vi svart på vitt ett slags ”proof of concept” – nämligen att radikal islam inte hör hemma i Sverige. Det stod tydligt när vi på sociala medier såg skrämmande scener som påminner mer om krigszoner i Mellanöstern. Rök, eld, skrik, upphetsade män – ja, för det är till 99 procent MÄN som ägnar sig åt de här samhällsimstörtande aktiviteterna, främst unga män, men även medelålders, som aggressivt skriker ut sitt hat mot vårt samhälle och samfällt attackerar vår svenska frihet och demokrati. Även internationella medier stod häpna inför det som utspelade sig i Malmö. Last night in Sweden visade att det Sweden som vi känt det bitvis försvunnit och ersatts av islamistisk diktatur med sharialagar och terror.

Jag skulle vilja påstå att de här individerna har ett slags omvänd integrationsskuld – de är skyldiga till mycket av det som är ont i dagens Sverige. De är skyldiga till samhällssplittring, till otrygghet, till våld, till kriminalitet, till att droger sprids och säljs, till sexuellt våld och kvinnoförakt, till djurplågeri och spridande av sjuka idéer där även sexuella och religiösa minoriteter hotas, hatas och förföljs. De har en skuld till att svenska städer förvandlas från trygga lugna orter till no go-zoner, till no gå ut-zoner, där de styr och härjar med hjälp av vapen och ett växande våldskapital. De skapar ett samhällsförfall och vållande av fara för vårt land. De visar med all tydlighet att de inte har någon som helst plats i det här samhället och att de måste försvinna från Sverige. De har helt enkelt förverkat sin rätt att leva i Sverige sida vid sida med oss andra, skötsamma medborgare. Dessa kriminella, aggressiva och religiöst hjärntvättade element destabiliserar landet. Jag skulle vilja beskriva deras beteende som en antidemokratisk, totalitär påverkansoperation där man fullständigt ger blanka fasen i vårt lands lagar och regler och istället skapar anarki och tyranni, uppvihlar till upplopp (ivrigt påhejade av extremvänsterns nyttiga idioter) och förstör det normala tillståndet som ett land ska befinna sig i under fredstid. De här männen med ursprung i Mellanöstern skapar ett krigsliknande tillstånd, ja de förklarar krig mot vårt samhälle och vårt sätt att leva.

De här människorna behöver lämna Sverige så snart som möjligt.

De hetsar mot oss, som folkgrupp. De våldtar, förnedrar, tortrar våra barn och begraver dem levande.

De pissar våra barn i munnen.

De dödar våra gamla.

De våldtar oss kvinnor och flickor som de betraktar som orena horor.

Dessa människor behöver återföras till sina länder, frivilligt eller med tvång. De behöver få inreseförbud till Sverige. Vi vill inte de här aggressiva männen, de här täckta kvinnorna. Vi vill inte ha deras fanatiska våldsbejakande religion och uppmaningar till jihad mot vårt fredliga samhäle. Vi vill inte ha deras mordhot, näthat, gängkrig, knarkförsäljning, bidragsbedrägerier, koranskolor och förtryck. Vi vill inte ha deras ockupation av allmänna platser, miljonförstörelse och krigshets. Vi vill inte ha deras hat mot vårt sekulära samhälle. Vi vill inte heller underordna oss att behöva leva under deras medeltida idéer, värderingar och religiösa påbud och lagar. Vi kommer aldrig respektera deras extrema, sjuka idéer och deras religiösa skrifter, så som de försöker att få oss att göra.

De här grupperingarna måste ut ur Sverige. Hur det ska gå till det bryr jag mig inte så mycket om. Jag och många med mig vill inte ha dem här. De behöver lämna vårt land i fred.

Proof of concept – de har fått allt och betalar med våld, hat och övergrepp. Det här fungerar inte och sätts det inte stopp nu, kommer det bara att bli värre.

*****

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Under våren 2020 kommer jag ut med två nya böcker på mitt bokförlag Palm Publishing.

I mars kommer den första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – bevaka den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

I mars ger jag även ut debattboken ”Flykten från folkhemmet” – bevaka den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

Senast utgivna bok är ”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

 

 

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer