Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Unga killar har vaknat politiskt – men vad är det för fel på er tjejer?

av | 26 feb, 2020 | Politik

Lästid: 5 minuter

Det här inlägget riktar sig till just dig, tjej mellan 18-29 år, du som av någon anledning väljer att lägga din röst på Vänsterpartiet, ja, de flesta av er i den åldern gör tydligen det av den senaste partisympatiundersökningen att döma. Många andra av er unga kvinnor tror även att Miljöpartiet samt Centern har en bra politik för Sverige. Eller rentav Socialdemokraterna. Jag blir mörkrädd när jag ser de här siffrorna, för jag undrar vilket Sverige ni lever i, och framför allt, vilket Sverige ni vill ha till er själva och till era barn och barnbarn? Vill ni bli gruppvåldtagna och kanske tvingas svepa er i hucklen, vill ni att era barn ska bli urinrånade och förnedrade, att de ska tvingas krypa på sina knän och kyssa sina förövares fötter? För det är den kvinnofientliga politiken de flesta av er röstar för, den politiken som gett oss det här våldsamma, trasiga, olycksaliga samhället. Det värsta av allt är att ni inte förstår det, utan att ni med öppna ögon vill rasera Sverige ytterligare. De unga männen har fattat att utvecklingen är på väg åt fel håll och försöker påverka samhället politiskt – hur kommer det sig att ni inte gör det? När er egen politik innebär det största lidandet för er själva? Era killar borde baske mig sex- och kärleksstrejka tills ni får in lite mer vett i skallen.

Jag hade förmånen att föda barn i Sverige på 80-, 90- och 2002-talet, då landet såg helt annorlunda ut än det gör nu, i alla fall på det hela stora. Det var tryggt och polisen kom när man ringde dem, trots att Danderyds förlossning var överbelagd redan 1995 fick jag ändå fin vård och gick hem tidigt för att slippa ligga i korridoren. Vi hade ett fungerande samhällskontrakt, folk skrek inte i dödsångest på Södersjukhuset som tvingats in i stabsläge. Vi hade inte halshuggna svanar och spetsade igelkottar, halsbandsryckta 85-åringar och hemmarånade 100-åringar, uppbrända bilar i samma omfattning som nu, bomber på Östermalm och handgranater i Vårby, förnedringsrån och gruppvåldtäkter av såväl flickor som pojkar, jag släppte iväg mina killar till stan med tunnelbanan mitt i natten fast de bara var tretton, fjorton år. Visst hände det att tonåringar hamnade i bråk och min 15-åring blev rånad på sin moppe en sen natt i Södra Ängby men det var fortfarande mer undantag än regel. Jag har aldrig gillat socialism och har själv aldrig någonsin röstat vänster, men jag kunde ändå i viss mån förstå att vissa kanske gjorde det, framför allt de som inte smakat socialism i PRAKTIKEN. Som inte upplevt lögner, propaganda och tomma butikshyllor. Jag undrar hur alla ni unga småbarnsmammor skulle reagera om er drömregeringen med Vänsterns i spetsen skröt med hur bra landet gick men det inte fanns någon mat på ICA? Tänk er själva att behöva stå i brödkö i fem timmar för att för dyra pengar få köpa en ransonerad ynka limpa Skogaholms… som skulle räcka i fem dagar till en barnfamilj bestående av många hungriga munnar… inga blöjor… inga bindor… men obligatoriskt deltagande i Första Maj-tåget, annars sparken från jobbet! Det är bara några av socialismens fröjder som JAG PERSONLIGEN upplevt i ett SOCIALISTISKT land. Vartenda sunt fruntimmer, varenda mamma förstod att ett sånt samhälle var rena döden för en själv och framför allt ens barn.

Ahmen det är inte SÅN politik Vänsterpartiet har, invänder du kanske, du 18-29-åriga tjej som tror att socialismen ska ge dig ett rättvist Sverige. Låt mig säga det som den riktiga vänstern (inte blöjkommunister som Daniel Riazad och Ali Esbati som dästa vräker sig fram i riksdagshuset och låtsas bry sig om folket) redan förstått och det är att de stora förlorarna på regeringens politik är ARBETARKLASSEN; det är de som tvingas betala det mångkulturella vansinnet vi nu bevittnar, det är deras surt ihopgnidna pengar som får till bidrag till vuxna MÄN utan asylskäl som ljugit sig in i Sverige, det är arbetarklassens döttrar och söner som offras på den humanitära stormaktens altare, eftersom det är de som inte har råd att köpa sig fria från utanförskapsområden där maskerat slödder härjar, de har inte råd att bygga murar kring sina hem som rikare svenskar kan, de har inte möjlighet att lämna landet om de skulle vilja, eller sätta sina barn i privatskolor. Arbetarklassens kvinnor, undersköterskor, förskolelärare, hemtjänstpersonal, alla de som får samhället att gå runt, såväl pursvenska som invandrare, har inte råd att ta taxi hem på natten och måste GÅ eller åka kommunalt och riskerar då att bli utsatta, våldtagna, mördade, precis som Elin Krantz eller den tjej jag intervjuat som fick en Fiskars-kniv mot halsen av en påtänd afrikan som följt efter henne när hon gick från tunnelbanan en sen lördagkväll. Den politik som era favoritpartier för är djupt anti-feministisk, kvinnohatisk. Hur kan ni vilja rösta för den? Ni som kallar er feminister?

Fattar ni inte att de politiker ni röstar på skapar ett otryggt och orättvist samhälle för framför allt kvinnor och barn, att de vänder både er och era gamla föräldrar ryggen, att de struntar i yttrandefrihet, att de bara vill ha era pengar men vill inte ge er något tillbaka? Fattar ni inte att ett land som på grund av dessa politiker splittrats så, är försvagat och dess människor mår dåligt, fattar ni inte att denna politik skapar avgrundsdjupa klyftor och färre arbetstillfällen, fattar ni inte att det är framför allt ni TJEJER och era barn som blir offer här?

Jag måste fråga er igen, ser ni inte vad det är som händer i Sverige? Ser ni inte hur dålig den politik är, den som ni säger er vilja rösta på? Era killar borde baske mig sexstrejka om ni inte börjar vakna upp. Snart är det försent att rädda Sverige. Och det kommer till stor del vara ert fel.

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Under våren 2020 kommer jag ut med två nya böcker på mitt bokförlag Palm Publishing.

I mars kommer den första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – bevaka den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

I mars ger jag även ut debattboken ”Flykten från folkhemmet” – bevaka den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

Senast utgivna bok är ”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer