Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Tre bra livsregler

av | 28 apr, 2017 | Hälsa

Lästid: 2 minuter

Varför krångla till det? Här får du tre sköna livsregler att leva efter. Enkelt, klokt och sunt: Man ska alltid ha någon att älska, man ska alltid ha något att se fram emot och man ska alltid ha något att göra! Och det är så bra “motton”. Helt perfekta faktiskt. För det är tre livsregler som är helt möjliga att genomföra för varenda levande människa.

Älska: Dig själv, din partner, dina barn, dina vänner, dina föräldrar, syskon, släktingar, arbetskamrater. men även andras barn, kollegorna, medmänniskorna du möter och inte minst djur! Man kan älska på olika sätt. Genom ett vänligt ord, en snäll blick, en tjänst. Genom att vara vänlig och förekommande. Genom att GE kärlek. Den är som en bumerang, kommer tillbaka till dig själv, och du får en massa sköna vinster. Mindre stress. Bättre hälsa. Harmoni. Så, vad väntar du på, sätt igång o älska aktivt. Finns alltid nån som behöver det. Och dig.

Se fram emot: Om så bara nästa morgons frukost! En ny dag! Kvällen! Sköna sängen att lägga sig i för natten! En god bok! Måste ju inte vara party, presenter, en världsomsegling under havet eller en 24 karats diamant. Jag brukar se fram emot mina resor och föreläsningar men också just att läsa en bok jag längtar efter. Att få fila fötterna eller gå på manikyr eller skriva ett blogginlägg. Jag ser till att fylla livet med massor av se-fram-emot-saker. Minst en om dagen.

Att hålla sig sysselsatt: Ja, jag tror mycket av vår moderna olycka kommer av att vi är understimulerade. Men lyckligtvis finns det alltid nåt att göra. Om inte annat kan man gå en promenad om nu dagen – mot  förmodan – skulle gapa helt för jävligt tom. Man kan gå och gå och gå, mil efter mil. Man kan delta i en yogalektion, ansa sin trädgård, göra armhävningar. Eller vila. Det är också en aktivitet som man behöver regelbundet!

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer