Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Tommie Lindh är politisk martyr i ett havererat Sverige, härjat av förljugen media och vänsterpolitiserat rättsväsende

av | 1 okt, 2020 | Samhälle

Lästid: 8 minuter

Berättelsen om Tommie Lindh lämnar mig inte i fred. Förundersökningsprotokollet tränger sig på. De hjärtskärande detaljerna skriker från anonyma myndighetsdokument. Svarta bokstäver på vitt papper. Obönhörliga i sin brutalitet berättar de något som om möjligt är långt större och mer fruktansvärt än det faktum att en ung man blivit bestulen på sitt liv. Detaljerna och hur de förvaltats av det vi kallar etablissemanget skriker om ett land som havererat på grund av groteska politiska beslut som i slutändan skördar unga liv. Tommie skulle ha mött hösten, Tommie skulle ha levt sina unga dagar med vänner, familj, kärlek. Tommie skulle inte ha behövt dö, slaktad av en empatilös individ som saknar respekt för andra människor. Som aldrig skulle varit i Sverige till att börja med. Som skulle varit borta från vårt land så snart han visade sin oförmåga att respektera våra normer, lagar och regler. Men så bestialisk är verkligheten att mördaren Abubaker står och skrattar rätt in i kameran efter att han stulit Tommies liv. Så ond är dagens svenska verklighet att media och rättsväsende automatiskt tar mördarens parti, i de fall mördaren är en utlänning. Tommie, som ung etniskt svensk (vit!) man och icke-vänster däremot ansågs rätt att offra – i eftermälet, i beskrivningarna, i hur man tog hans heder från honom och reducerade honom till sitt favorithatobjekt ”främlingsfientlig”. Orättvisorna är så groteska att det är svårt att stå ut med tankarna.

Berättelsen om Tommie Lindh borde inte lämna någon människa med hjärtat på rätta stället i fred. Ja, om inte förr så nu borde vi alla gå man ur huse för att säga att det räcker nu, det är nog, vi tar inte mer! Vi vill inte se en enda oskyldig människa till mista livet i det havererade mångkulturella experimentet, som hålls vid liv av politiska aktivister i myndigheterna, till exempel den hycklande åklagaren Stina Sjöqvist som LJÖG om Tommies sista natt i livet.

Förundersökningen visar att åklagaren ljög om Tommie Lindh

 

Ur artikeln i Nyheter Idag:

Den våldtagna tjejen tvingades ge Abubaker oralsex inne på toaletten samtidigt som Tommie Lind bokstavligen ligger bredvid på golvet och förblöder efter ett knivhugg som träffat hjärtat, enligt Abubaker själv som erkänner. Ändå påstod åklagare Stina Sjöqvist till SVT Nyheter att mordet och våldtäkterna är ”skilda i tid och rum”. Vidare påstod Sjökvist för Nyheter Idag att mordet inte har koppling till att Lindh försökt stoppa en våldtäkt eller sexuellt ofredande – även det en osanning som avslöjas genom förundersökningsprotokollet.
– Jag har fullt förtroende för Stina Sjöqvist, säger hennes chef Daniel Brodén.

Stina Sjöqvist uttalanden, som i egenskap av hennes proffession väger tungt, gav i sin tur bränsle till förljugen vänsteraktivistisk media som Aftonbladet, där mannen som har mage att kalla sig journalist Oisin Cantwell snabbt skyndade till undsättning för förövaren och skrev att berättelsen om Tommie Lindh är ”falsk.” Han hade mage att tala om att berättelsen om Tommie var en berättelse om  ”skillnaden på journalistisk som tar ansvar och främlingsfientliga skräpsajter.”

Med berått mod skrev Cantwell alltså att Tommies död på något sätt inte var relevant…  Kanske är detta den vidrigaste rubrik vi någonsin sett i en tidning vars politiska agenda sedan länge lämnat förnuftet därhän och som är tusen gånger ohederligare än ”främlingsfientliga skräpsajter” någonsin ens varit i närheten av. Trots att det fanns röster och vittnen från den natten så avfärdades, förminskades och hånades dessa och stämplades på sedvanligt vis som suspekta och olämpliga. Så förblindad och mån var man om att än en gång skapa propaganda genom att utmåla människor som i förtvivlan protesterar mot det som sker i Sverige som nazister och högerextrema att man tappade all anständighet. Och det är inte första gången. Men denna gång blev det extra tydligt och uppenbart för alla som har ögon att se med.

Berättelsen om Tommie Lindh är därför också en smärtsam berättelse om ett Sverige där hycklare och charlataner slåss med näbbar och klor för att försvara ett dysfunktionellt system från sina mäktiga plattformar där man dagligen ljuger folket rakt upp i ansiktet. Framför allt ljuger man om sambanden mellan ansvarslös migrationspolitik och kriminalitet, den farsot som skördar unga männiksors liv och skadar åter tusentals. Det är lögner som möjliggörs av en vänstervriden poliskår där många biter ihop för att de mår illa av lögnerna men trots det serverar en officiell bild där förövares etnicitet döljs så långt det går. Utländska våldsmän pixlas och skyddas. Men för varje pixlad mördare och våldtäkts man växer vår vrede, sjunker vårt förtroende för dem som vi betalar ska skydda oss.

Ändå fortsätter politikerna att ljuga skamlöst och ogenerat.

Ett axplock av lögnerna bara de senast dygnen:

Våldtäktsstatistiken är missvisande! Invandring har ingenting med brottsligheten att göra! (Ja, så skriver en ledande socialdemokratisk ungdomspolitiker och kanske tror hon på det själv? Jag vet inte vad som i så fall är mer skrämmande, den totala dumheten eller ondskan att sprida lögner.)

Stefan Löfven slår fast: Sverige ljög INTE om Estaniakatastrofen! (trots att mycket tyder på att makthavarna ljugit i 26 år, vilket nya uppgifter visar, som att myndigheterna mörkade det gigantiska hålet i JAIC:s slutrapport eller att regeringen hällde makadam över just detta område 1996. Hur skadan har hanterats tyder alltså på att fyndet visar olycksorsaken.).

https://www.friatider.se/etablissemanget-har-estoniakatastrofen-bara-borjat

Däremot vill man nu begränsa fria mediers möjligheter att rapportera sanningen och har tagit vänsterextrema aktörer till hjälp för att framställa en rapport som direkt slår mot alla oss som inte går regimens ärenden. Där kallas fakta och systemkritik för ”propaganda”. Man arbetar hårt för att inskränka vår yttrandefrihet ytterligare, istället för att ta itu med den problematik som lett till att alternativa medier alls börjat växa fram…

Det är alltså detta man vill lägga krut på. Det, och att jaga och lagföra systemkritiker som opponerar sig mot kriminalitet och islamisering. Samtidigt som våldtäktsanmälningar läggs ner. Vi har 676 gängkriminella som sprider skräck bara i Stockholm.

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/weExro/har-ar-gangen-som-satter-skrack-i-stockholm

De flesta av dessa är utlänningar, många såklart födda i Sverige av utländska föräldrar, inte ens pixlandet kan dölja sanningen att Sverige som samhälle angrips inifrån av de här människorna.

Enligt Mats Löving har vi runt 40 kriminella klaner i landet, utlänningar som kommit till ett av världens fredligaste och mest generösa länder för att plundra oss och begå brott. Det är ju enkelt, gratis, man får bidrag och blir inte ens utvisad hur mycket man är svinar.

Berättelsen om Tommie Lindh är också berättelsen om en underbemannad polis som inte längre kan skydda medborgarna. Det tog 1,5 timme från att Tommie ringde polisen till att de kom, och då hade Tommie redan blivit mördad och badade i sitt blod på badrumsgolvet i sin lägenhet. Kanske hade detta inte behövt ske om polisen kom i tid och omhändertog förövaren? Det lär vi aldrig få veta, och frågorna vi aldrig får svar på kommer för alltid att förfölja oss. För polisen kommer inte när man ringer, och när det till exempel gällde de våldtagna och torterade pojkarna på Solna kyrkogård avfärdades den oroliga pappan som ringde polisen för att säga att sönerna var borta. Det ledde till att 9 timmars omänsklig tortyr av två 16-åringar kunde ske. Hade polisen gjort sitt jobb kanske två unga pojkars liv inte hade förstörts som det nu gjorde?

Och hade polisen gjort sitt jobb hade kanske våldtäktsmannen som våldtog en 15-årig flicka suttit bakom lås och bom nu. Istället släpptes han på fri fot, vilket gjorde att flickan själv ville hämnas.

Nu sitter hon på ungdomsvårdsanstalt och måste betala skadestånd, medan hennes förövare går omkring i samhället som en fri man. Berättelsen om Tommie Lindh är berättelsen om alla de vedervärdiga orättvisor som sker överallt, dagligen runtomkring oss. Berättelsen om Tommie Lindh är berättelse om offrade liv. Där samhället är den skyldige. Den ansvarige. Den yttersta förövaren. För att man låter det ske.

Berättelsen om Tommie Lindh är också berättelsen om lögnen som verktyg för att vilseleda folket, utnyttjat av regimens trogna fotsoldater i medierna, missbrukat å det grövsta för att polarisera ett land och skapa ett falskt narrativ om att alla svenskar är ”rasister”. Det här är ingen journalistik, det är politisk aktivism, som i sin tur bidragit till Tommies död. Tommie Lindh hade en keps som det stod SD (Sverigedemokraterna) på och detta kopplade mördaren, en sudanesisk man, till rasism. Hur skulle han inte göra det, när etablissemangets medier dagligen skriver att SD är rasister? Kanske trodde mördaren att han gjorde något bra när han knivhögg Tommie och lät honom förblöda i badrummet, medan han själv gick och våldtog en ung flicka under hot om att hon annars skulle gå samma öde som Tommie till mötes?

Berättelsen om Tommie Lindh är berättelsen om en ung man som blev martyr i ett land som tappat kontrollen över våldsutvecklingen, och som med ohederliga metoder försöker kuva folket till tystnad. Må Tommies namn för alltid flyga över Sverige. Tommie borde ha ett monument rest till sin ära. Ett monument om civilkurage och mod. Ett monument över alla unga som mördats av en stat som vänt de egna medborgarna ryggen.

Läs gärna min tidigare artikel om Tommie Lindh från den 19 maj:

Hans namn är Tommie Lindh – och vi glömmer aldrig

*****

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Under våren 2020 kommer jag ut med två nya böcker på mitt bokförlag Palm Publishing.

Första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – köper du här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

Debattboken ”Flykten från folkhemmet” – köp den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer