Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

SVT normaliserar förtryck och sexualisering av småflickor

av | 26 okt, 2018 | Uncategorized, Islamisering av Sverige

Lästid: 7 minuter

På SVT:s sida Edit på Facebook finns en fråga – var fanns hijabis och slöjtäckta kvinnor när jag var yngre? Svar: de fanns inte i rutan som ett självklart inslag i svenskt teveutbud, eftersom vi för inte så länge sedan generellt ansåg att medeltida kvinnoförtryck inte hade en plats i vårt sekulära demokratiska och jämställda samhälle. 2018 har landet dock sjunkit så lågt att SVT normaliserar förtryck och sexualisering av småflickor genom att acceptera dessa groteska övergrepp i sina barnprogram. Aldrig blir det så tydligt när en svensk pojke som är fri står intill en mörkhyad flicka som lever i ett fängelse. Varför får inte flickans hår andas? Jag vill ha svar från SVT:s ansvariga chefer som på detta sätt ger legitimitet för fruktansvärd barnmisshandel och flickförtryck.

Det hände sig som så att det som ingen trodde sig kunna ske faktiskt skedde, att det fria stolta svenska samhället stod handfallet inför anstormningen av icke-demokratiska krafter. Se det lite som en mardröm, du blundar, somnar, och när du vaknar har din verklighet förändrats. Krig är fred och förtryck är frihet, skulle man kunna säga. Medan kvinnor i länder som Iran kämpar som djur för att slippa slöjförtryck och moralpoliser, kämpar svenska så kallade feminister, socialister och anhängare av vänstern, men även centerpartister och vissa liberaler allt vad (o)tygena håller för att medeltidens groteska kvinnoförtryck ska få bre ut sig i Sverige. I vår moderna tid!

Att en islamisering skulle pågå har högljutt avfärdats av proffstyckare, journalister och politiker på vänsterkanten och man har kallat alla dem som hävdat att så är fallet för foliehattar, psykiskt sjuka och konspirationsteoretiker. Men sanningen är att islamiseringsprocessen är igång i Sverige och att detta fria sekulära land frivilligt ger ifrån sig sitt territorium och mänskliga fri- och rättigheter till en aggressiv, dominerande doktrin. Tillvägagångssättet för erövringarna är till en början smygande, men normaliseringsprocessen är i full gång och kritikerna tystas effektivt med hjälp av nonsensbegreppet ”islamofobi”. Det börjar med ett böneutrop här och där, det fortsätter med krav på halalkött och separata badtider, det fortskrider genom att kvinnor skräms från att gå ut, att djur stenas, att män förnedras. Minoriteter hotas och andra religioner trycks tillbaka. Se bara på judarna i Malmö! Du tigger om trubbel om du bär en Davidsstjärnas synligt och kippa ska vi inte tala om. Men du måste inte vara jude för att råka illa ut. Idag räcker det med att du har blont hår för att du ska bli misshandlad. Andra synliga och kännbara effekter av islamiseringen är bland annat att moskéerna blir allt fler, att kyrkor omvandlas till moskéer och att de mulimska friskolornas antal ökar, där man ofta lär ut en exkluderande syn på det svenska samhället.

Det som är mest oroväckande är hur den svenska offentligheten låter sig kuvas av en erövrande dogm. Allt oftare läser vi i mainstreammedierna om kvinnliga aktivister som gör en stor affär av att de inte får bära sin slöja hur de vill trots att det till exempel strider om hygienregler, och det blir genast ett hallå kring detta, stackars offer, och vissa företag och institioner backar… den kvinnliga slöjaktivisten får rätt. Samma företeelse ser vi överallt i väst, slöjaktivisterna kräver sin rätt, istället för att anpassa sig till det sekulära samhället där de valt att leva.

Varför anpassar de sig inte istället och tar av tyget från sitt hår? Varför trasar samhället med i detta vansinniga skådespel? Det finns ingenting feministiskt eller frihetligt i att dölja huvudet i huckle. Och det är ingenting som krävs av islam heller. Det finns många muslimska kvinnor som går utan slöja, med andra ord är det inget krav. Varför ska samhället anpassa sig efter extremismen som utgår från en sjuklig sexualisering av kvinnan? Ett förtryck som kan leda till döden ifall det trotsas, i mindre demokratiska samhällen. Varför ger Sverige efter för detta?

Islam är nämligen inte bara en religion, det är ett politiskt system där kvinnor är mindre värda och där redan små flickor ses som sexualobjekt. Detta spelar till exempel public service-televisionen glatt med i. Det är rent ut sagt äcklande hur man väljer att ge utrymme till en beslöjad liten flicka och på det sättet normaliserar förtryck och sexualisering också av väldigt små barn. (Flickan i sig är endast et offer för aningslösa och rent ut sagt korkade vuxna som låter detta ske, och jag beklagar att hon blir en bricka i spelet.) Vad ger man för signaler till andra flickor, både svenska och utländska? Att vuxenvärlden accepterar förtrycket, att man kanske till och med tycker att det är bra och fint och rätt? Hur möter man barnens frågor när de undrar varför vissa flickor inte får springa i kortärmat och ha håret fritt hängande? Vad svarar man när barn frågar varför de här flickorna inte får bada ihop med pojkar eller sova över hos killkompisar, kanske får de inte ens ha nära vänner av motsatt kön? Vad svarar vuxenvärlden, den förnumstiga vuxenvärld som i ena ögonblicket hävdar att kön bara är en social konstruktion och i nästa gör enorm skillnad på flickor och pojkar just utifrån deras kön?

Jag ser annonser för slöjor för 3-6-åriga flickor och jag ser bebisar i barnvagn med huvudet täckt i slöja. Det blir ett ramaskri när varuhus saluför bikiniöverdelar till flickbebisar…

(ovanstående bild visar bebisbikini som postorderföretaget Ellos drog tillbaka efter proteststorm) …men när småbarn ska tvingas få huvudet invirat i tyg är det tyst i medierna. När imamer torgför detta förtryck blundar opinionsbildarna och tittar bort. Hur kan vi stå ut med dessa övergrepp på barn, dessa övergrepp som utspelar sig framför våra ögon? Okej, svenskar kanske inte tycker detta angår dem, men har man tagit in hundratusentals människor med denna kultur i landet och vi ska leva sida vid sida så måste man faktiskt ta ansvar för detta. Svenska politiker ville ha mångkultur och mångkultur fick de, men med den kom också förtryck och respektlöshet mot de värderingar och den syn på kvinnor, barn och sexuella minoriteter vi har i Sverige. Därför angår det oss alla. Vare sig vi vill eller ej.

I går kom en dom i EU om att vi inte längre får skoja om eller kritisera religionen islam. En kvinna har dömts till böter för att ha riskerat ”den religiösa freden” i Österrike, av den Europeiska Domstolen för Mänskliga Rättigheter, ECHR, efter att ha förolämpat profeten Mohammed för att ha äktat en sexårig flicka under hans livstid. Det som är sant får alltså inte ifrågasättas eller ens yppas högt. Islamiseringen har inte bara Sverige utan också stora delar av västeuropa i sitt grepp, de länder där man räddhågset hukar under en vansinnig doktrin som vill erövra, härska och förtrycka (Östeuropa står än så länge fritt från detta, länder som av bland annat Sverige anklagas för att förtrycka det fria ordet – men i stället är yttrandefriheten beskuren i Sverige..). Inom islam ryms dessvärre många företeelser som behöver utmanas och kritiseras, som främlingsfientlighet och rasism, intolerans och kvinnohat, grov sexualisering av barn och förtryck och hat mot sexuella minoriteter som hela HBTQ-rörelsen (hur mycket den rörelsen än viftar med regnbågsflaggor och inbillar sig att de kan bli accepterade som likar). Kom ihåg att homosexuella mördas och avrättas kallblodigt bara för sin sexuella läggning, som den 15-årige irakiske Instagramstjärnan Hamoudi Mutairi som blev berömd för att lägga ut bilder där han lekte med könsroller och utmanade normer. Hamoudi torterades och dödades bara några kvarter från sitt hem bara för att han hade fel sexuell läggning… (Varför är det så tyst om detta från RFSL?)

Kom ihåg att bi-homo-trans och kvinnors frihet stryps, begränsas, självständiga kvinnor mördas och avrättas. Som den 22-åriga influencern Tara Fares (bild här nedan)  som nyligen mördades i Bagdad, hon sköts till döds i sin Porsche. Tara Fares älskade frihet, smink, dansk och tajta kläder, något som givetvis inte kunde ses med blida ögon av moralpolisen som helst vill att kvinnor ska klä sig i svarta sopsäckar och hålla tyst.

I förlängningen är det detta som svensk public service stöttar genom att normalisera förtrycket både i barnprogram men även i nyhetsinsag och i andra typer av program där slöj- och islamistaktivister ges utrymme att påverka. Sverige säljer ut barnens frihet, kvinnors rättigheter, de sexuella minoriteternas trygghet. Vi lever i en sorgens tid. I en skammens tid. I en upp-och nervänd verklighet, i ett land som förlorat kompassen över vad som är mänskliga fri- och rättigheter.

Här kan du se en slöjkvalkad på SVT Edits Facebooksida:

Där står bland annat:

SVT Edit är TV i olika längder och format. Hos oss möter populärkultur samtidens stora frågor. Du hittar oss på SVT Play och i sociala medier.

Twitter: https://twitter.com/svtedit

Instagram: https://www.instagram.com/svtedit/

#svtedit

Hör av dig till oss här: edit@svt.se

 I SVT:s uppdrag ingår att stå upp för alla människors lika värde. 

Läs min tidigare artikel i ämnet:

Slöj- och diskrimineringsaktivister är viktiga brickor i islamiseringen av Sverige

 

********

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl. Du som vill får otroligt gärna stötta mig, den fria debatten och oberoende journalistisk.

Swish: 0733289122 

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). 

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Min senaste bok heter ”Budbärarinnan” och är den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund.

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer