Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Sveriges säkerhet ligger i händerna på ängsliga höns – kärringsjukan drabbar oss hårt

av | 19 aug, 2023 | Det nya Sverige, Religion, Terrorism

Lästid: 5 minuter

Är det bara jag som inte känner någon vidare trygghet när jag ser och lyssnar på SÄPO-chefen Charlotte von Essen, operativt ansvarig för Säpos kontraterrorverksamhet Susanna Trehörning och Ahn-Za Hagström, chef för Nationellt center för terrorhotbedömning? Jag känner noll tillit till denna triss i ängsliga damer som står och håller presskonferens om det förhöjda terrorhotet mot Sverige. Beslut om vilken terrorhotnivå Sverige ska ha tas av Säkerhetspolisens chef, vilket för närvarande är Charlotte von Essen. Men är von Essen Sverigevän? Är hon nationell, mån om svenskarnas intressen, eller är hon så full med bullshit om ”mångkultur” att hon inte har vett att stå upp för sitt eget land? Varför får jag en känsla av att von Essen inte kan ett skit om nånting utan måste ringa någon som faktiskt kan något när hon ska fatta ett sånt här viktigt beslut, men sen när beslutet är fattat ska hon ändå bedyra att allt är precis som vanligt och att vi egentligen kan strunta i varningarna men ändå inte ha hörlurar på oss? När byts von Essen ut mot någon som faktiskt kan något och vet vad han pratar om?

Är det bara jag som längtar efter en rejäl karl som kan styra upp situationen med hjälp av stadga, auktoritet och kunskap?  Än en gång tvingas jag konstatera att dessa bleka sköra gummor gör Sverige en otjänst. Finns det någon motsvarighet ute i världen, att landets viktigaste myndighet befolkas av tanter som skulle bättre passa på ett kafferep där de i lugn och ro får diskutera sina krämpor, extrapriser och pelargonsticklingar? Mina fördomar stärks när jag ser de tre ovise gummorna stamma om terror och jag tror mig förflyttad till en illasinnad sketch av Monty Python. Men tror inte ens att Pythongänget ”could make this shit up”.

Kön är ju så viktigt i Sverige i dag så jag ska absolut uppehålla mig vid kön. Precis där man kvoterar in kvinnor för att de är kvinnor kan jag härmed säga att jag tycker just kvinnor passar skitilla på den här viktiga positionen där de dessutom på ett ytterst politiskt korrekt sätt tar upp ”högerextremismen” som ett säkerhetshot mot Sverige. Jamen kom igen nu, det är knappast NMR som uppviglats av Al Qaida att spränga Sverige som straff för att man bränt en religiös bok. Varenda förskolebarn vet vilka det är som skapar terror i dagens västvärld. Vilka det är som skär huvuden av folk, bränner kyrkor, spränger. Dödar. Vi har statistik och det är jihad som står för majoriteten av dessa våldsdåd som riktas mot ”otrogna” i syfte att kuva, skrämma och erövra. Exakt som deras religiösa bok uppmanar dem till.

Jag har tidigare skrivit att vårt en gång kloka Sverige numera dränks i en syndaflod av korkade kvinnor som applåderas av kuvade män och tyvärr står min analys fast och får ännu mer vatten på sin kvarn när jag ser Säpocheferna Charlotte von Essen och Susanna Trehörning svamla på en av den här sommarens viktigaste presskonferenser. Tycker von Essen och Trehörning ens om Sverige? Är de nationella? Sverigevänner? Vill de oss väl? Eller är de Sverigefientliga sossar som säljer ut vårt land utan att blinka? Jag tänker att den här myndigheten måste vara helt körd när de har såna här chefer, som utan att ens fatta vad de gör pratar om att religiösa böcker är ”heliga” och ”skändas” men också i synnerhet när de beställer lånar ut sig till att befästa konspirationer och lögner genom den av FOI beställda rapporten ”Rutten demokrati” där de går åt fria medier som om vi vore ett hot mot rikets säkerhet. De här människorna borde arbeta för svenskarnas bästa! Men är det vad de gör?

Kärringsjukan drabbar Sverige hårt. Det är ryggradslöst, mesigt, krypande för totalitära ideologier, sagt och bulle till grovt kriminella, daltande med terrorister, nyss släpptes misstänkta för att ha förberett terror, misstankarna kvarstår men de får gå runt på gator och torg som fria män? Vad i helvete är det som pågår?

Jag ser de här svamlande gummorna, i polisledningar, i myndigheter, inom politiken, och jag vill bara skrika, var är alla kapabla karlar? Varför har ni checkat ut? Vi behöver något slags mansrevolt, sopa ut de här gnälliga skolflickorna, klättermössen, batikhäxorna, gör rent hus, det räcker nu, vi behöver inga fler av dessa, de är inte gjorda för att fatta viktiga avgörande beslut som rör rikets säkerhet, de har det inte i sig, därför är det så ont om kvinnliga generaler och militära strateger, kvinnor gör sig helt enkelt inte i de positionerna och det har absolut med kön att göra, så, nu har jag sagt det

Och jo, jag anser att det är sunt förnuft att acceptera olikheterna och sen göra det bästa av de förutsättningarna vi fått. Att gå emot naturen skapar bara olycka. Och det är denna krasch vi lever i, i ett land som styrs av dessa inkompetenta, destruktiva kvinnor. Därför har vi hamnat här. Men det är minst lika mycket männens fel. Som låtit sig kuvas, duperas och ägas av de här galna feministerna. Hörni män, steppa upp nu. Tiden kräver det, så samla ihop resterna av testosteronet och ta tillbaka de positioner ni gett upp. Annars tror jag det kommer gå riktigt, riktigt illa. Kan det gå mer illa än där vi är nu? Tyvärr är svaret ja.

*********

Katerina Magasin har haft en rad tekniska problem och blivit utsatt för såväl sabotage som andra typer av attacker. Jag hoppas sidan ska kunna fungera som vanligt igen.

Jag har den glada nyheten att meddela att min nyaste satirbok nu finns att beställa, signerad av mig enligt dina önskemål! Vill du stötta mitt författarskap och mitt arbete får du därför gärna beställa ”Kortslutning i lögnfabriken” – att ni köper mina böcker betyder mycket otroligt mycket för mig!

Mejla din beställning till: katjanouch@gmail.com och märk mejlet ”Lögnfabriken”, skicka din adress och vem boken ska dedikeras till så skickar jag betalningsuppgifter för att bekräfta din beställning!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 1236749063

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). Bankgiro: 5630-6376

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE8150000000052311121146, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer