Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Sveriges rättsväsende i fritt fall: Nu ropar såväl nämndemän som domare på hjälp

av | 30 maj, 2023 | Rättsväsendets förfall

Lästid: 4 minuter

Medan vänsterns aktivister fortsätter försvara massinvandringen faller Sverige sönder mer och mer. Ja, jag anklagar återigen er, de stora medieplattformarnas aktivister, inte längre journalister, som fortsätter driva massinvandringens agenda som om det vore det enda rätta för Sverige. Med näbbar och klor försvarar ni laglöshet, våld, övergrepp, lättkränkta klaner, aggressiva män och fortsatt islamisering av vårt alltmer sargade land. Istället för att erkänna problemen relativiserar och förnekar ni. Om inte alla våldtagits och rånats, existerar inte våldtäkterna och rånen. Om inte alla drabbats av gängens brutalitet, är brutaliteten påhittad. Men sanningen är att varje del av Sverige krackelerar. Till exempel rättsväsendet – idag ett dysfunktionellt missfoster, ännu ett offer för mångkulturellt vansinne. Nu ropar såväl domare som nämndemän på hjälp.

 

Men knappt ens de förljugna mainstreammedierna klarar längre av att ljuga oss fulla. Först domare, sen nämndemän. Advokaterna skär guld med täljkniv men också de är självklart utsatta.

Detta är ännu en konsekvens av den okontrollerade massinvandringens enorma samhällskostnader och dess totala underminering av Sverige som rättstat. Tidigare hade Sverige en arbetskraftsinvandring. De senaste decennierna har det konstruktiva inflödet av arbetskraft förvandlats till i princip ren socialbidragsinvandring, vilket är en samhällskatastrof och en ekvation som inte går ihop och som skapar ett enormt lidande för landets skötsamma invånare, som dessvärre tvingas finansiera förfallet vare sig de vill eller inte. Enda utvägen är att utvandra, eller själv sluta arbeta och betala skatt till detta vansinnesprojekt.

Sedan april pågår arbetet med ett upprop till regeringen från Sveriges domare, kan vi läsa om i Aftonbladet (som i andra fall håller sig i relativiseringstäten för att försöka släta över Sveriges problem). Situationen vid landets domstolar beskrivs som ohållbar. Man befarar att det dessutom kommer att bli värre. Det är över etthundrafemtio domare i en mejlslinga som vittnar om att situationen blivit ohållbar.  ”Ett rop på hjälp”

”Antalet fall som varje domare behöver hantera har exploderat de senaste åren. Som exempel tas att antalet brottsmål i Svea hovrätt ökat med 50 procent sedan 2017. Dessutom har målen blivit med komplexa. Det går inte att jämföra de mål som fanns i domstolarna för ca 15 år sedan med hur det ser ut idag och det gäller samtliga domstolar. Komplexiteten i målen är av en helt annan dimension”, står det i uppropet.

– Jag kan egentligen bara svara för tingsrätterna och hovrätterna. Det jag ser att den allt större och mer utbredda organiserade brottsligheten leder till mer komplicerade mål, säger Marlene Forsman.”

Dagens rubrik i Aftonbladet lyder: ”Nämndemännen larmar: ”Det har blivit så fel – läget är akut”. Och vi kan läsa något som är föga överraskande men icke desto mindre förfärligt. Att hat, hot och trakasserier numera tillhör vardagen i Sveriges domstolar. Att de kriminella gängens medlemmar skrämmer bort landets nämndemän. De söks upp i sina hem. ”Jag blev uppsökt när jag åt lunch i domstolen. Ett gäng ställde sig runt mig. Jag skulle döma en av deras söner”, säger Stefan Blomquist, ordförande för NRF.

Samhällets våldsmonopol, själva kännetecknet för en suverän fungerande statsmakt, har bit för bit gröpts ur och finns inte längre. Det väpnade kriminella våldet får effekter som alltmer liknar terrorismens, skrev seniorprofessor Wilhelm Agrell redan 2019 under den braskande rubriken ”Vi måste agera för att rädda landet”.

Det är den inre väpnade konfliktens destruktiva dynamik som vi måste uppmärksamma och bekämpa, skrev Agrell för fyra år sedan. Men har detta skett? Absolut inte. Istället har mainstreammediernas journalister systematiskt förföljt och smutskastat alla som försökt rikta ljus på problemet. Socialbidragsinvandringens avigsidor har dolts medan systemkritiska röster har smutskastats och mainstreammedierna har stigmatiserat all form av berättigad kritik av massinvandringen som rasism, nazism, främlingsfientlighet och högerextremism. Man har skrikit om brunt och blåbrunt och kört den ena snyfthistorien efter den andra för att framställa förövare som offer.

Och nu sitter vi här. Med en värdelös polisorganisation, med överfulla anstalter och en oförmåga att utvisa förövare eller hyra fängelser utomlands, med terroristkonferenser som äger rum på svensk jord, med infiltrerade politiska partier, med enorma moskébyggen finansierade från utlandet, med en skola och vård i fritt fall, med bistånd som finansierar länder där man avrättar homosexuella (som Uganda), listan kan fortsätta och fortsätta.

Det är alltid mörkast innan gryningen. Men till gryningen i detta mörker verkar det väldigt långt. De små stegen i rätt riktning är långtifrån tillräckliga.  Och under tiden faller vårt land isär mer och mer medan mainstreammedierna fortsätter skydda de maktmissbrukande eliterna och skriva om skitsaker för att förvirra och rikta bort vårt fokus.

Förlåt för att jag låter dyster.

*******

Katerina Magasin har haft en rad tekniska problem och blivit utsatt för såväl sabotage som andra typer av attacker. Jag hoppas sidan ska kunna fungera som vanligt igen.

Vill du stötta mitt författarskap får du gärna beställa min senaste satirbok, mejla på katjanouch@gmail.com och märk mejlet ”Sveriges lilla röda”, skicka din adress och vem boken ska dedikeras till så skickar jag betalningsuppgifter för att bekräfta din beställning!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 1236749063

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). Bankgiro: 5630-6376

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE8150000000052311121146, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer