Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Sveriges nationaldag 2019: Allt fler svenskar lever i utanförskap i sin egen nation

av | 6 jun, 2019 | Samhälle

Lästid: 6 minuter

Det är nationaldag, den 6 juni 2019, och mer än någonsin finns det angelägna frågor om landet Sverige att besvara. Är Sverige en nation som håller ihop? Är Sverige ett land för de egna medborgarna? Är svenskarna ett folk som i sitt eget land kan räkna med trygghet, stöd och ekonomiskt bistånd? Är svenskarna, som har skyldighet att betala skatt till den svenska staten, garanterade den samhällsservice de så dyrt betalar för? Är Sverige ens svenskarnas land – eller är det bara ett stycke mark, beväxt med granna skogar, som blivit en plätt på jorden där vilken kringdrivande existens som helst kan göra vad den vill?

Frågorna är rent hypotetiska, för allt fler börjar med isande kyla inse, att svaren inte är de, som de önskar. Sverige är inte längre per automatik ett land för svenskarna, för dess egna medborgare, för dem vars förfäder byggt det, eller för de skötsamma, arbetsamma invandrare som kommit hit för kanske flera generationer sedan och som tillsammans med sina nya landsmän arbetat för landets framtid. Kanske är det första gången i den moderna historien som vi ser ett folk som i allt större utsträckning får leva i utanförskap i sin egen nation – en nation vars styrande elit vänt det egna folket ryggen. En nation, där de som flitigt och plikttroget bidrar, får se sig själva som andra klassens medborgare. En nation där det är påbjudet att skämmas för att man älskar sitt ursprung. Där begreppet ”Sverigevän” i flera år använts som ett skällsord. Där en svensk får kränkas, hånas, kallas ”svennehora” och mobbas av andra länders medborgare utan att den egna nationen ställer upp och skyddar den utsatte. Där allt färre tvingas, ofrivilligt och utan att de tillfrågats om sitt samtycke, försörja allt fler, som själva inte ens visar tacksamhet och en önskan om att i framtiden bidra, utan tvärtom medför en rad grava samhällsproblem.

Det damp ner ett mail. Avsändaren hade avlyssnat ett samtal i kollektivtrafiken. ”Sveriges regering borde anmälas för hets mot folkgrupp – mot den egna befolkningen”, sa en medresenär till en annan. Jag läser en indignerad text där en SD-politiker delat kommentar om att Annie Lööf är landsförrädare och tänker att det ju inte är direkt missvisande. För så är det. Vad är man annat än landsförrädare när man inte värnar det egna landet och dess befolkning?

Det är nationaldag, den 6 juni 2019, och här är bara ett litet axplock av orättvisorna mot det svenska folket:

Tandvård för 50 kronor – men inte för dig, skattebetalare, inte för dig som varje månad ser i genomsnitt 60% av din lön gå till skatt och som oförhappandes drabbas av tandvärk. Gammel eller ung, är du svensk medborgare får du punga ut tusentals kronor för att få ordning på garnityret!

Nybyggda bostäder – men inte för dig, skattebetalare, inte för dig som varje månad ser i genomsnitt 60% av din lön gå till skatt och som behöver en lägenhet att bo i, eller har barn som vill flytta hemifrån. Vissa kommuner bygger numera bara för utländska medborgare, och ”de nyanlända” ges förtur till dessa fräscha lägenheter.

Lägenheter som anvisas av kommunen – men inte för dig, pensionär, inte för dig som hela ditt liv varit med och betalat skatt för att bygga välfärdsstaten, och som trodde att du på gamla dar skulle få vila din trötta lekamen på ett tryggt äldreboende. Du blir istället utslängd, om di så är 100 år gammal, trots att man vet att en flytt kan innebära döden för dig. Men det är kanske så man gör sig av med gamla, svenska trotjänare när de inte längre är av intresse…

Vård i världsklass – men inte för dig, skattebetalare, inte för dig som varje månad ser i genomsnitt 60% av din lön gå till skatt och som vill föda ditt barn på en förlossningsavdelning med bra personal och en säng att vila ut i. Du får föda ditt barn på en gräsmatta eller kanske i en bil eller i ett garage! Tur det är sommar nu och snön har smält, så att din gräsmatteförlossning i alla fall sker i plusgrader.

Polis som bryr sig – men inte om dig, skattebetalare, inte om dig som varje månad ser i genomsnitt 60% av din lön gå till skatt och som förväntar dig att bli skyddad när du drabbas av brott. Polisen ser i stället till att anmäla dem som hånar en urgammal profet, och de kallar pensionärer till förhör när dessa skriver ilskna inlägg eller kommentarer på Facebook.

Rättsväsende som fungerar – men inte för dig, skattebetalare, inte för dig som varje månad ser i genomsnitt 60% av din lön gå till skatt och som behöver få upprättelse när din dotter blivit våldtagen, du själv rånad och misshandlad, kanske fått halsen halvt avskuren. Nej, dina skattepengar ramlar ner i ett svart hål och kanske är det du själv som tvingas böta om du har på dig en illegal pepparspray för att skyda dig mot kriminella som jagar dig som om du vore ett lovligt villebråd.

En skola där man lär för livet – för dina barn, skattebetalare, en skola där dina barn får lära för livet, hur de parerar knivattacker och sexuella övergrepp, hur de måste anpassa sig till aggressiva gäng, hur de ska klara sig genom dagen då studiero är en ouppnåelig dröm. Dina döttrar får lära sig för livet att inte klä sig för utmanande, att inte ta plats, att inte höja sin röst, för det nya feministiska landet gör skillnad på flickor och pojkar, och på en del håll måste flickorna sitta längst bak i klassen… och döljas i tyg.

Politiker som är demokratiskt valda och som ska tjäna folket – men inte för dig, skattebetalare, du som sliter för att betala deras skyhöga löner som du bara kan drömma om. Du har i blind tro ännu en gång röstat på dem du tror vill ditt land väl, bara för att ännu en gång inse att du blivit lurad, bedragen, vilseledd. Ändå tänker du inte utanför boxen, du skrockar och knyter näven i fickan, och fortsätter betala för att se ditt land raseras, kanske fortsätter du till och med rösta på dem som missbrukar och våldtar landet. Det land du älskar, men där din kärlek anses kränkande 364 dagar om året, det har du hjärntvättats och indoktrinerats med av de så kallade liberalerna och vänstern, att din kärlek till ditt land är rasistisk, och ful, och att nationalism är något farligt, och skadligt, och att det blågula är fientligt, och egentligen töntigt och fel.

Du borde aldrig lyssnat på dem från början. Du borde inte betala den där skatten, som är en stöld från dig. Du borde inte lyda, inte göra som de vill. Du borde protestera, och höja din röst i protest mot tyrannerna som plågar dig och slår sönder det här underbara landet. Så ut och vifta med den blågula fanan idag. Det är nationaldag, den 6 juni 2019, strålande sol och blå himmel, och Moder Svea behöver din kärlek mer än någonsin. Ut och fira, visa din kärlek, hylla flaggan och de värderingar DU tror på, vem vet hur morgondagen ser ut.

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig påinfo@katerinamagasin.se– dock arbetar jag ensam, så jag sva

rar i mån av tid! Läser alla mejl. Du som vill får otroligt gärna stötta mig, den fria debatten och oberoende journalistisk.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min nya bok heter ”Bilden av Verkligheten” och finns nu att köpa här:

https://www.vulkanmedia.se/bilden-av-verkligheten/

Min bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund heter ”Budbärarinnan” och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer