Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Sverigeprotesterna är en växande rörelse mot maktmissbruket

av | 12 jan, 2019 | Sverige mot maktmissbruk

Lästid: 6 minuter

Tack alla ni som kom från när och fjärran för att manifestera ert missnöje med den politiska eliten som förstör Sverige! De är förrädare, något annat kan man inte kalla dem. Gårdagens så kallade överenskommelse som Annie Lööf kokat ihop med Stefan Löfven är en 73 punkter lång lista med mestadels tomt svammel. Inte en enda punkt om hur det ökande våldet ska stävjas. Istället: Ökad invandring som i princip betyder dödsstöten för välfärdsstaten Sverige. Frågan är om individer som Annie Lööf begriper vad hon gör med sitt eget land? Desto bättre kändes det att se så många komma till Norrmalmstorg och höja sina röster mot utplånandet av svensk välfärd och det som återstår av nationalstaten. År 2066 är svensken en minoritet i sitt eget land, om utvecklingen fortsätter i samma takt.

Norrmalmstorg vid 14-tiden idag: Fyllt med människor i alla åldrar, även om jag önskar att även fler yngre kommit! Det är de unga generationernas land som står på spel.

Vi började med tonerna av nationalsången. Jag var lite rädd att min röst inte skulle bära för jag är otroligt förkyld och får en massa jobbiga hostattacker, men med hjälp av lite vatten och halstabletter gick det bra. Ljudet var också tipp topp idag, inte ett avbrott! Våra ord ekade över Norrmalmstorg.

Att över 1 miljon människor i princip omyndigförklarats i Sverige av maktmissbrukande politiker utan demokratiska reflexer är djupt oroväckande. Att man dock fortfarande anser att dessa medborgare ska bidra med sina skattepengar till ett system som kört över dem är både upprörande och häpnadsväckande. Hur kan man tro att människor ska fortsätta vilja samarbeta med ett samhälle som betraktar dem som mindre vetande? Det är inte vad vi lär våra barn. ”Om du blir mobbad ska du bara sitta tyst och snällt och låta slagen hagla”. Eller rådet vi ger en kvinna som blir misshandlad av sin partner: ”Nä men låt dig bli slagen, det är så det är, saker man får acceptera!” Men dessa budskap är exakt de som politikerna sänder ut: ”Era röster är värdelösa, vi tänker inte respektera er vilja. Istället beter vi oss som vi vill, oavsett vilka konsekvenser det får”.

Jag undrar om politikerna är dumma eller onda eller både och? Förstår de inte vad som pågår i Sverige? De som talade i dag var den modiga teologen Irma Udelius, som talade om sveket mot folket och om kvinnors otrygghet. Vi hade även Stefan Ritter, samt Morten Källström med oss på scenen. Alla talen fick varma applåder.

Ett land som ställer grupp mot grupp är ett land som sviker. Ett land som tar bort assistans för svårt sjuka barn under 16 år samtidigt som man satsar miljarder på vuxna män utan asylskäl är ett land i galopperande psykos. Ett land där de gamla som byggt välfärden med sina händer men som låter dessa svälta och vara hemlösa som ”tack” men samtidigt ger 49 miljarder per år i bistånd till diktaturer, terrorister och böghatare är ett land som behöver läggas in på detox, likt en galen narkoman som knarkat sönder hjärnan. Ett land som tvångsbeskattar sina medborgare för att hjärntvätta dem med förljugen propaganda genom statliga public service är som en kopia av forna DDR i fråga om åsiktsförtryck.

Min vapendragerska Bianca Muratagic kom och var med i dagens Sverigeprotester, det blev en liten miss i schemat men Bianca har lovat att tala nästa gång! Bianca som har erfarenhet av krig, hon kom till Sverige som 13-åring från krigets Bosnien och kämpar idag precis som så många andra invandrare (som jag själv) för ett fungerande och tryggt Sverige. För det är så, många invandrare som flytt krig och konflikter ser till sin fasa hur Sverige idag är allt annat än tryggt och en del säger att deras egna hemländer numera är lugnare än det av gängvåld, våldtäkter och bomber plågade och ansatta Sverige! Visst är det sjukt hur det har blivit och att politikerna fortsätter att blunda och istället tycker att ökad invandring är lösningen trots att integrationen är ett fiasko och hela samhällsapparaten går på knäna!

En annan tapper krigare är Joakim som reste hela vägen från Umeå för att vara med på Norrmalmstorg idag! Nu sitter Joakim på tåget hem till Norrland, det är fantastiskt med alla som rest långt, som även till exempel Kim från Göteborg, för att visa sitt stöd i Sverigeprotesterna! Ni är folket, ni står upp och säger ifrån, det är fantastiskt!

Många kom också fram och ville byta några ord efteråt och skaka hand. Jag tackar er alla av hela mitt hjärta.

Det var som sagt inte bara pursvenska själar som ville protestera, jag pratade med människor som kommit till Sverige från Polen, från forna Tjeckoslovakien, från Iran, från Finland, från Norge, från Chile, för att nämna några av nationaliteterna, alla har vi en enda sak gemensamt, vi älskar Sverige och vi vill ha ansvarsfulla politiker som tänker på landets bästa istället för att fatta huvudlösa beslut som skadar och förstör.

Det hölls även en demonstration i Malmö idag på Gustaf Adolfs Torg kl 14 i dag. Inte lika många som anslöt, men lik väl medborgare som stod upp mot nedmonteringen av Sverige. Tack för att ni kämpar!

Sverigeprotesterna fortsätter runtom i landet. Mer info inom kort om hur och när!

Här kan du se livesändningen på Facebook:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=227381238200710&id=100027865060041

Och här är Samhällsnytts reportage från demonstrationen (inga etablissemangsmedier skriver, konstigt nog 😉

VIDEO: Demonstration mot maktmissbruk i Stockholm

 

PS: Läste just en text av riksförnekaren Alex Schulman i Expressen där han hävdar att det var en handfull som befann sig på Norrmalmstorg. Ja, se själva på bilderna och livesändningarna… Ska man ljuga bör man försäkra sig om att inget finns dokumenterat, annars kan man lätt framstå som mindre vetande. Eller kanske vänsterbliven, som vi brukar säga halvt på skämt, halvt på allvar. Kanske Alex Schulman om några månader gnuggar sömnen ur ögonen och erkänner att det var närmare 400-500. Samma typ av uppvaknande som han nyss hade angående Kaknästornet. Välkommen in i verkligheten Alex, om du vågar sticka näsan ur ditt lyxreservat på Östermalm.

*******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl. Du som vill får otroligt gärna stötta mig, den fria debatten och oberoende journalistisk.

Swish: 0733289122 

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). 

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Min senaste bok heter ”Budbärarinnan” och är den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund.

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer