Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Sverigebilden: Allt jag sa 2017 stämde – men det blev ännu värre…

av | 14 maj, 2023 | Åsiktskorridoren

Lästid: 2 minuter

Idag gott folk tittar ni på intervjun med mig på Riks, där jag sågar Miljöpartiets skitsnack om att sänkt reduktionsplikt är det som skadar Sverigebilden utomlands. Det är givetvis rent och skärt nys men de gröna talibanerna försitter aldrig en chans att försöka lura och skrämma folket till grön underkastelse. Detta är en del av den skadliga globala agendan och som i slutändan går ut på att förstöra våra länder, oss som självständigt tänkande individer och göra oss fattiga, förslavade och fullproppade av äckliga insekter medan eliterna badar i pengar och skrattar hela vägen till sina lyxhem bakom höga murar där de givetvis äter det finaste köttet medan vi tvingas bli könsneutrala veganer.

 
Miljöpartiet uttrycker givetvis aldrig oro för att våldtäkter, gängkriminalitet, islamisering, kvinnoförtryck, homofobi som kommer ur islam, våld, aggressioner och en ockupation av vårt land av fientliga makter skulle göra Sverige till ett varnande exempel utomlands. Det man dock främst internationellt uppmärksammar idag är hur snabbt Sverige förvandlades från ett föregångsland till ett skräckexempel på misslyckad mångkulturalism och förtryck av den etniska ursprungsbefolkningen. Sverige används idag som varnande exempel på hur illa det kan gå när pk-mentaliteten tillåts överskugga sunt förnuft. Hur snabbt det kan gå även i ett välskött tryggt land som på några korta decennier fylls av missanpassade bidragsbedragare som suger ut värdfolket och krossar samhället, med hjälp av flata myndigheter, konflikträdda tjänstemän och maktkåta politiker som inte kan kallas annat är landsförrädare.

Ja, varsågod och titta på Riks! Klicka på länken här nedan. Allt jag sa 2017 har visat sig stämma, men det blev långt värre än till och med jag kunnat föreställa mig…

 

 

*******

Katerina Magasin har haft en rad tekniska problem och blivit utsatt för såväl sabotage som andra typer av attacker. Jag hoppas sidan ska kunna fungera som vanligt igen.

Vill du stötta mitt författarskap får du gärna beställa min senaste satirbok, mejla på katjanouch@gmail.com och märk mejlet ”Sveriges lilla röda”, skicka din adress och vem boken ska dedikeras till så skickar jag betalningsuppgifter för att bekräfta din beställning!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 1236749063

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). Bankgiro: 5630-6376

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE8150000000052311121146, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer