Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Sverige skulle må bäst av att slippa Annie Lööf

av | 5 apr, 2022 | Katastrofen Annie Lööf

Lästid: 7 minuter

Det är glädjande att se att mitt och andras trägna opinionsarbete verkligen börjar ge resultat och att Annie Lööfs politiska karriär därför sjunger på sista versen. Allt fler upptäcker vilken politisk katastrof Centerpartiet under Lööfs tio år långa styre blivit och vilket svek detta parti begått när man lämnat de borgerliga värderingarna och istället blivit ett stödhjul åt socialdemokraterna, trots att Lööf lovade att äta upp sin sko om så skedde. Någon sko har hon ännu inte ätit, däremot har kappvändandet och falsarierna blivit allt fler och tilliten till den rödhåriga politiska broilern urholkats fullständigt. Förtroendet för Annie Lööfs sjunker som en sten och de senaste siffrorna i Sentio visar att Centerpartiet till och med riskerar att hamna utanför riksdagen i höstens val. Det är ett logiskt kvitto på allt negativt som kommit ur Centern under Annie Lööfs direkt skadliga ledarskap och det är svårt att veta var man ens ska börja uppräkningen. Vurmen för afghanska män utan asylskäl och den Sverigeskadliga ”gymnasieamnestin”. Pedofilskandaler, islamisering, kortsiktigt tänk vad gäller jordbruket och klimatet. Bara en massa fluffsnack och spel för gallerierna där allt ljus fallit på divan Annie Lööf, som inte kunde bry sig mindre om det som en gång var Centerpartiets själ, nämligen svensk landsbygd och de människor som lever och verkar där. Istället har Lööf fokuserat på att glida runt bland Stureplans ytliga influensers, dricka latte och vlogga om meningslösheter. Samt mörka den rapport om övergrepp inom partiet där man valt att hemlighålla sanningen. Nej, Lööf är slut som ”artist”. Hon borde göra Sverige en tjänst och försvinna från politiken för gott. Kanske kan då Centerpartiet räddas – eller så går det under ihop med henne.

Exakt hur har en bonde nytta av dagens Annie Lööf-styrda Centerparti? Lantbrukare har ett helvete medan Annie Lööf flinar sig igenom offentligheten. Svenska folket må vara tålmodigt och godsint, men till och med den vänligaste själ har en gräns. Trots att kompisarna i mainstreammedierna och inom public service kämpat för att framställa Annie Lööf som något slags modern kvinnlig förebild (och lyckats lura ett gäng småbimbos som gärna flockas kring Stureplan) ser det nu allt dystrare ut för Centerpartiet. Annie Lööfs gröna skuta närmar sig fyraprocentsspärren och riskerar åka ur riksdagen efter nästa val.

I sin marsmätning visar opinionsinsitutet Sentio att Centerpartiet kan komma att halveras i höstens val. Partiet får bara 4,3 procent av väljarna och närmar sig fyraprocentsspärren, som MP och L redan tampas med.

Nu framkommer dessutom att det är ett helvete att jobba hos Centern. ”Värsta arbetsplats jag någonsin varit på i hela mitt liv” vittnar en avhoppare. Sedan hösten har runt femton personer valt att sluta, flera av dem direkt underställda Annie Lööf. Flera personer är dessutom sjukskrivna, rapporterar Aftonbladet.

Bäst för Sverige vore självklart om Centerpartiet åker ur riksdagen, då partiet numera främst verkar främja en fortsatt islamisering av Sverige och en fortsatt destruktiv migrationspolitik som skadar samhället. Annie Lööfs ställningstagande var det som gav oss den så kallade gymnasieamnestin då över 9000 afghanska män utan asylskäl fick klamra sig fast i Sverige och fylla gymnasieskolorna med sin närvaro, trots att majoriteten av dem aldrig klarat av svensk skolgång. Annie Lööfs Centerparti är också det parti som härbärgerat flest pedofiler inom svensk politik, skandaler som avlöst varandra i en aldrig sinande ström under det senaste året.

Hur mycket kan en partiledare för ett riksdagsparti komma undan med egentligen?

  • 2013 lovade Lööf att äta upp sin sko om hon blev stödhjul åt socialdemokraterna. Sedan blev hon just det. Men någon sko åt hon aldrig upp.
  • Hon skulle arbeta för en borgerlig regering, men vände sig sedan emot moderaterna och kristdemokraterna. 2018 ingick hon en politisk mesallians med socialdemokraterna.
  • Lööf är besatt av hatet mot SD, trots att hon borde vara mån om vad som är bäst för Sverige.
  • Lööf har ljugit om att aldrig stötta Vänsterpartiet, men la sig sedan platt angående marknadshyrorna. Lööf är inte längre en borgerlig politiker, om hon någonsin varit det. Lööfs Centerparti är numera en del av socialdemokraterna.
  • Lööf har skamlöst tigit om pedofilskandalerna i sitt parti på ett sätt som väcker många frågor.
  • Lööf tiger också om islamister och rysstroll som frodas under Centerpartiets gröna vingar. Glöm inte att det är Centerpartiet som varit grogrund för Mikail Yuksel som idag leder det islamistiska partiet Nyans.

Jag har skrivit om detta tidigare men vill återberätta det igen. För cirka ett år sedan hade jag ett intressant samtal med en man i 40-årsåldern som djupt ångrar sin röst på Lööf 2018. “Jag var hjärntvättad” erkänner han med skammens rodnad på kinderna. “Jag trodde på fullt allvar att Centern hade vettig politik… Du kan checka av alla boxar. Jag gillade att Lööf var en yngre kvinna, feminist, stod upp för alla människors lika värde…. Jag insåg försent att jag var grundlurad. Annie Lööf är bara en fasad, Centers nuvarande politik är kanske den mest destruktiva för Sverige. Vad var det hon sa? Att Sverige kunde ta emot 30 miljoner invandrare? Idag betraktar jag Lööf som fullkomligt bindgalen. Hon är helt frånkopplad från verkligheten och struntar helt i vad som är bäst för Sverige. Hon drivs bara av hatet mot Jimmie Åkesson – och sådana premisser kan man inte styra ett land på!”

Det var skönt att höra att en tidigare hjärntvättad individ vaknade upp och såg klart på verkligheten. Tyvärr tycks över 4 procent av Sveriges väljare fortfarande befinna sig i djup Lööf-koma. Jag hoppas även dessa ska vakna upp snart och se hur illa det är ställt med kära gamla Bondepartiet. Denna socialdemokratiska hybrid förtjänar inget annat än att lösas upp. Det hederliga partiet som stod på böndernas sida finns ingenting kvar. Men inte heller Stureplanscentern är något att hänga i julgranen, då Lööfs kvinnofientliga afghanvurmande politik har noll att erbjuda lattesippande småbarnsmammor i märkeskläder, vars framgångsrika män rånas på sina Patek Philippe-klockor av klankriminella i portarna på Östermalm.

Tack och lov ger vårt trägna arbete resultat. Det går allt sämre för Annie Lööf och Centern och jag känner mig nöjd med att allt fler vaknar och genomskådar hur destruktivt och illa detta detta parti faktiskt är. Kanske är Annie Lööfs Sveriges otäckaste politiska skräckdocka, något som även hennes närmaste upptäckt i allt högre omfattning och som folk dessutom blivit sjuka av. Lööf är en katastrof för sitt eget parti – och för Sverige. Hon borde göra vårt land en tjänst och avgå, hon med.

(Bild från SD:s Twitter)

*******
Äntligen! Nu kan du köpa ”Ingen Kvinnas Land” på Bokus – eller direkt av mig och få ett signerat exemplar. Det är fortsättningen på spänningsromanen ”Blodsådd” där du åter får möta journalisten Dea Wilenius och hennes försök att överleva i ett farligt och trasigt land. Vill du köpa en signerad bok av mig så mailar du till katjanouch@gmail.com – märk mailet ”Ingen Kvinnas Land”.

Eftersom jag såg det komma har jag givetvis även beskrivit våra vanvettiga politiker och deras framfart med att förstöra Sverige. Löfven lämnar snart posten som Sveriges statsminister men även hans anhang borde hamna på soptippen. Där de tyvärr ännu inte är. Men du kan bli flockimmun mot det svenska tillståndet!

Vill du köpa även denna så mailar du till katjanouch@gmail.com – märk mailet ”Helt Oacceptabelt”.

Vill du köpa båda böckerna eller några andra, till exempel ”Bilden av Sverige” så märker du helt enkelt mailet ”Böcker” och preciserar vad du önskar beställa, samt din adress och hur många du vill ha.

 

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 1236749063

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). Bankgiro: 5630-6376

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE8150000000052311121146, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Senaste boken ”Helt oacceptabelt” köper du här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921334/helt-oacceptabelt-anvisningar-for-att-uppna-mental-flockimmunitet-mot-det-svenska-tillstandet

Första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – köper du här! Del 2, Ingen kvinnas land, kommer hösten 2021.

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

Debattboken ”Flykten från folkhemmet” – köp den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer