Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Sverige ska säga tvärnej till mördargroupies

av | 24 feb, 2019 | Terrorism

Lästid: 3 minuter

Svenska mainstreammedier är märkliga. Man skulle kunna tro att de har en uppgift – nämligen att påverka det svenska folket att tänka på ett visst sätt. En av de viktigaste uppgifterna just nu verkar vara att helt radera ut människors moraliska kompass och självbevarelsedrift. Därför ser vi en uppsjö av propagandistiska texter med ett enda budskap: Att vårt land ska öppna famnen för blodtörstiga terrorister som vill döda oss, och deras hangarounds, fanklubb och anhängare. Jag kallar dem för mördargroupies. Dessa avarter dras till lidande, tortyr och död som flugor till socker och de kommer så länge de lever utgöra allvarligt hot mot ett friskt samhälle. Därför borde mainstreammedierna istället göra allt för att framställa dem i sanningsenlig dager.

Nej, tro inget annat: De kvinnor som nu snyftar och gråter i medierna (bara en sån sak, varför får de ens komma till tals? de borde tigas ihjäl) är inga oskyldiga lamm som råkat hamna snett. Där sitter de med hela ansiktet täckt av tyg – just fin ambition att integreras! – och tror vi ska tycka synd om dem? När de frivilligt anslutit sig till världshistoriens brutalaste terror, när de med öppna ögon gett sig in i död, lidande, våld och övergrepp. De har sett grov tortyr och hejat på, förstås även möjliggjort och i vissa fall även deltagit. De vet hur barn och oskyldiga skadats, plågats, lemlästats, förnedrats. De är väl förtrogna med fasa och tyranni, med sadism och avrättningar. De har valt allt detta. De har hoppats på att detta sjuka våldsfrosseri ska bli det som vinner och som med fruktan kommer att styra i deras så kallade ”kalifat” och så småningom i hela världen. De har jublat åt slakten och morden, åt offrens gråt och skräck, åt barn som avslutar sina liv i mardrömslik smärta. Jag är en känslig människa. Jag klarar knappt av att skriva allt det här. Men jag måste, jag tvingas att skriva om dessa monstruösa icke-människor som saknar själ. Som saknar empati.

Nej, vi kan inte förstå vidden av övergrepp.

Och nej, vi kan inte avradikalisera. Vi kan inte integrera. Vi ska inte heller. Vi ska bara se till att de aldrig mer får sätta sin fot i vårt vänliga, demokratiska, tillitsfulla samhälle. Eftersom vi inte har dödsstraff så ska de få det näst värsta: Livstids utestängning.

Jag vet att man inte ska skriva ut exakt vad mördargroupies och deras anhang jublar åt, men eftersom svenska mainstreamjournalister inte verkar begripa blir jag så illa tvungen:

Detta är människor som skulle klappa händerna om Aftonbladets journalister gruppvåldtogs och halshöggs och filmen sändes till hennes familj.

Detta är människor som skulle bränna en krönikör (välj tidning) levande i en bur.

Detta är människor som skulle skratta om anställda på SVT och DN lemlästades.

Detta är människor som gladeligen skulle hänga Morgan Johansson från en lyftkran. Ja, Annika Strandhäll också. Resten av damerna skulle tvingas ha på sig heltäckande burka och våldtas när helst det passade deras krigsherrar. Liksom deras barn skulle bli sexslavar innan de i bästa fall halshöggs. Eller begravdes levande.

Jag ska inte fortsätta med alla vidrigheter. Trots att dessa borde malas på om och om igen tills idioterna på våra mainstreammedier och myndigheter begriper.

Mördargroupies ska straffas hårt i de länder där de begått brott genom sin blotta närvaro. Allt annat är ett hån mot alla oss som kallar oss människor.

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig påinfo@katerinamagasin.se– dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl. Du som vill får otroligt gärna stötta mig, den fria debatten och oberoende journalistisk.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min nya bok heter ”Bilden av Verkligheten” och släpps 12 mars 2019. Du kan bevaka den här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405118/bilden-av-verkligheten/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-verkligheten-9789198405118

Min bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund heter ”Budbärarinnan” och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer