Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Sverige ska aldrig böja sig för islam – när tänker statsministern säga det högt?

av | 5 jul, 2023 | Islamisering av Sverige

Lästid: 3 minuter

Länge hette det att islamisering bara är en högerextremkonspirationsteori. Att inget sådant pågår. De vänsterliberala tyckarna har skrikit islamofobi, rasism och främlingsfientlighet så snart islamisering kommit på tal – med allt fler moskéer som byggs, allt högre krav på särlagstiftning, allt mer utbredd diskriminering av kvinnor, bögar och andra religioner… allt fler koranskolor och kvinnor i slöjor. Nu har vi en islamist som leder ett eget muslimskt parti och han tycker att Sverige ska böja sig för islam (som i sig betyder underkastelse). Underkasta er, svenskar! Underkasta er hädelselagar, förtryck och totalitarism. Mitt svar blir: Aldrig i livet. Inte en tum av Sverige ska ges åt islam. I stället ska denna förtryckande aggressiva politiska doktrin ges minskad livsluft. Helst borde den helt upphöra diktera sina villkor för oss. När ska Sveriges statsminister Ulf Kristersson tydligt förklara att Sverige aldrig tänker böja sig för islam?

Tror du att det slutar med att det blir förbjudet att bränna en bok? Då tänker du fel. Förbudet att bränna en bok kommer följas av fler krav som inte hör hemma i det fria, demokratiska Sverige. Redan nu ges ”kränkta” muslimer skadestånd om de anser sig sårade över att de förväntas skaka hand. De startar egna koranskolor, kräver fördelar inom vården, särbehandling i fängelser och hos myndigheter. De förtrycker flickor och kvinnor, hotar med död när de ser en Prideflagga, skanderar död åt judar. Hundar är till för att sparkas på och polisen kastar man sten på. Även rätt ”moderata” muslimer uttrycker stöd för brutala sharialagar. Tror du det kommer sluta med att det blir förbjudet att bränna en bok?

Nu tillåts det odemokratiska Pakistan diktera villkoren i globalisternas FN, en organisation där stater med skräpstatus på demokratiskalan gärna talar om för andra hur de ska agera. Turkiet tror sig ha något att säga till om hur Sverige sköts. Man kräver att Sverige utlämnar individer, medan man själva inte utlämnar kriminella till Sverige.Och i vårt eget land sitter partiledaren för Nyans och anser att Sverige måste böja sig.

Nej du. Sverige ska aldrig böja sig. Tvärtom ska vi räta på ryggen, och stolt fortsätta vara det vi är som land. Med frihet, demokrati och yttrandefrihet som innebär att vi också kan bränna vilka böcker vi vill. Det finns 57 läder som kräver att Sverige respekterar sharia, det innebär att muslimerna i Sverige inte behöver bo här om de vantrivs. I Sverige är det svensk lag som gäller, inte sharia. I Sverige måste alla respektera de lagar som gäller här. Hur svårt ska det vara att förstå?

 

Tyvärr har vi en svag regering som vill vara den muslimska världen till lags, utan att verka förstå vad det innebär för Sverige som fritt land. Jag väntar otåligt på att vår statsminister ska göra ett framträdande och där slå fast att Sverige aldrig kommer böja sig för islam. Kom igen nu Ulf Kristersson, vilket Sverige ska vi ha? Sverige lyder inte under islam. Svenskar vill inte ha islam. Ulf, du som är högst ansvarig för Sverige, när tänker du tala om för oss att Sverige förblir det svenska Sverige det varit hittills? Vi är många som väntar.

*******

Katerina Magasin har haft en rad tekniska problem och blivit utsatt för såväl sabotage som andra typer av attacker. Jag hoppas sidan ska kunna fungera som vanligt igen.

Vill du stötta mitt författarskap får du gärna beställa min senaste satirbok, mejla på katjanouch@gmail.com och märk mejlet ”Sveriges lilla röda”, skicka din adress och vem boken ska dedikeras till så skickar jag betalningsuppgifter för att bekräfta din beställning!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 1236749063

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). Bankgiro: 5630-6376

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE8150000000052311121146, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer