Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Sverige har inte råd med fler statliga lögner om våldtäkt

av | 30 maj, 2019 | Sexualbrott

Lästid: 6 minuter

Sveriges medborgare, män som kvinnor, har inte längre råd att fortsätta svälja de statligt serverade lögnerna om våldtäkt. BRÅ med Jerzy Sarnecki som hantlangare kommer göra allt i sin makt för att lägga ut socialistiska dimridåer om det ökade sexulbrottsvåldet mot kvinnor, flickor och pojkar. Det står klart bortom all tvivel sedan Sarnecki oemotsagt i DN får hävda att massinvandringen av män inte har något med det ökande antalet våldtäkter i Sverige att göra. Bara det faktum att BRÅ låtit Sarnecki ”granska” den i övrigt värdelösa rapporten borde få vem som helst att dra öronen åt sig. Härmed hindras de åtgärder som behövs för att skydda flickors och kvinnors mänskliga rättigheter.

BRÅ är en myndighet som slaviskt följer de politiska vindarna och som numera används av politikerna som ett rent propagandaverktyg. Den redan förhärskande socialistiska synen på på våldtäkt och dess orsaker kommer, om BRÅ och Jerzy Sarnecki får stå oemotsagda, fortsätta förhindra de åtgärder som behövs för att kvinnors och flickors mänskliga rättigheter ska skyddas. Sedan 2015 har våldtäkt och gruppvåldtäkt relativiseras av socialisterna med sådan frenesi att kvinnor och flickor fortsätter att offras på det politiska altaret. Det måste upphöra nu. Uppseendeväckande ofta har också våra domstolar visat sympati för våldtäktsmännen och frikänt misstänkta som hävdat att samtycke funnits.
Vi kan inte fortsätta med den här skendebattten om våldtäkter. Vi kan inte återigen låta Jerzy Sarneckis förmåga att vantolka empiriskt material påverka synen på sexualbrott mot kvinnor, flickor och pojkar. Hans aktivistiska och anklagande agenda och konspiratoriska tankar om högerextremism som det STORA problemet borde för länge sedan ha straffat ut honom från alla seriösa forskningssammanhang. Detsamma gäller för Stefan Löfven som fortfarande inbillar sig att folkets viktigaste fråga är politikens förmåga att hantera är ”högerextremism”. Det kan också konstateras att med Stefan Löfven som statsminister har man gjort allt för att få svensken att tro att vi måste tåla och offra mer eftersom han och hans anhängare anser det allvarligare att ge sig på en minoritetsgrupp än en majoritetsgrupp, i det här fallet FLICKOR och KVINNOR.
 
Debatten och de politiska beslut om våldtäkter har på grund av vantolkningar och påståenden om att en hel grupp män riskerar stigmatisering lett till att kvinnor, minderåriga barn och pojkar fortsätter att våldtas i Sverige.
Uppdrag Granskning gjorde förra året en granskning av personer dömda för våldtäkt och försök till våldtäkt. Den undersökningen visade att nästan alla  överfallsvåldtäkter begås av män födda utomlands, att de flesta är födda utanför Europa och där särskilt afghaner är överrepresenterade. Det var bra och då trodde man att politiken äntligen skulle börja ta in hela bilden men kort därpå meddelade Sarnecki att han ansökte om anslag för att undersöka OM invandrares överrepresentation med särskilt fokus på vålds- och sexbrott. Väldigt onödigt eftersom Sarnecki redan har ett svar på den frågan.
Uppdrag Granskning pekade alltså särkilt ut unga afghanska män. Alltså samma grupp män som media och Centerpartiet kallar “ensamkommande barn”, där 9000 nyligen fick amnesti. Vissa av dem kom alltså hit och våldtog någon. Ensam eller i grupp. Och har dömts för det.
Att det i sexualbrott som våldtäkter finns en överrepresentation av gärningsmän med utländsk bakgrund råder det inget tvivel om. Undersökningar gjorda i såväl Danmark, Norge och Finland pekar ut utomeuropeiska män som överrepresenterade i sexualbrott. Även undersökningar gjorda i Tyskland visar samma sak.
En faktor utesluter inte andra; förmodligen spelar såväl gängkultur, socioekonomi, droger och ”kvinnosyn” in för att förklara våldtäkter/gruppvåldtäkter. Men det finns också en hederskulturell uppfattning bland de män som är överrepresenterade i statistiken om att kvinnor som är lättklädda, går ut ensamma, låter bli att skyla håret eller dricker alkohol/festar, ”dåliga”.
Män från Mellanöstern har generellt sett en helt annorlunda syn på kvinnor och sex än vad vi är vana med. Och trots att det svenska etablissemanget försöker övertyga folket om att alla som sätter sin fot på svensk mark blir precis som människor som bott här i generationer, så tyder all tillgänglig fakta på något helt annat. Det är farligt och ett svek gentemot alla kvinnor, flickor och pojkar som våldtas att tro att unga som vuxna män glömmer sina värderingar så fort de kommit till Sverige. Det måste vi en gång för alla förstå att så är inte fallet. Det räcker också att se på de länder därifrån många invandrade män kommer, hur situationen ser ut för kvinnorna där. Att Afghanistan är ett uselt land för flickor och kvinnor att leva i visar bland annat reportageserien av den prisbelönta journalisten Magda Gad i Expressen.
Vägran att se och alla försök som syftar till att leda oss bort från just den gruppen män som ögnar sig åt överfallsvåldtäkter och i synnerhet gruppvåldtäkter påminner om oviljan att prata om hedersvåld. Det får en ju att undra: är Sverige ett land där endast män ska kunna leva? Med BRÅ: s nya undersökning trodde i vart fall jag att vi äntligen skulle kunna börja prata om relationen mellan härkomst och våldtäkt, men icke, återigen ska det handla om allt utom det.
Låt oss en gång för alla ta det rent konkret. En del resultat visar mer eller mindre men en sak har de gemensamt och det är att våldtäkter och gruppvåldtäkter begås i övervägande del av män med utomeuropeisk härkomst.
Utländska män begår 84 procent av grova våldtäkter. 95,6 procent av alla överfallsvåldtäkter begås av män med utländsk härkomst. Det visar den undersökning av 4000 domar de senaste fem åren som Joakim P Jonasson gjorde. Studien uppmärksammades av bland andra Ivar Arpi, nationalekonomen och debattören Tino Sanandaji, journalisten och kolumnisten Thomas Gür och Nyheter Idags båda krönikörer Katerina Janouch och Peter Springare.
Även Expressen gjorde en egen granskning. Av de 43 männen i ”Expressens granskning var i snitt 21 år gamla när de begick brottet. En tredjedel av dem hade tidigare dömts för brott i Sverige och en övervägande majoritet av dem är födda utomlands eller i Sverige av två utländska föräldrar.”
Nu handlar det inte längre om att skygglapparna måste bort. Alla vet att antalet anmälda våldtäkter fortsätter att öka och kvinnors frihet inskränks allt mer. Normaliseringen pågår och kvinnor anpassar sig till ett nytt, farligt, kvinnofientligt Sverige. Problemet är dock att politiker, mainstreammedier och ledande feminister möter såväl siffrorna som alla frustrerade röster med antingen tystnad eller lögner. Problemet är BRÅ och ”granskare” som Jerzy Sarnecki. Problemet är det förnekande etablissemanget, som med hjälp av stora mediala plattformar fortsätter vagga in folk i fortsatta lögner. Samtidigt våldtas nya flickor och kvinnor, nya liv förstörs. Många gånger väntar ett livslångt lidande, med sönderslagen tillit, med känslomässiga rubbningar, rädsla, ångest, släkt och vänner vars frustration och sorg skapar oöverskådliga problem. En våldtäkt drabbar inte bara själva offret – det blir konsekvenser för många människor runtomkring för lång tid framåt.
Därför måste vi som kan slå tillbaka. Vi accepterar inte tillrättalagda, politiskt korrekta skrönor som skapar ett fortsatt otryggt land.
MADELEINE LILJA RÖNNQVIST

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig påinfo@katerinamagasin.se– dock arbetar jag ensam, så jag sva

rar i mån av tid! Läser alla mejl. Du som vill får otroligt gärna stötta mig, den fria debatten och oberoende journalistisk.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min nya bok heter ”Bilden av Verkligheten” och finns nu att köpa här:

https://www.vulkanmedia.se/bilden-av-verkligheten/

Min bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund heter ”Budbärarinnan” och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer