Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Sverige bör öka polisens budget – inte planera vansinniga nedskärningar!

av | 3 aug, 2021 | Poliskrisen

Lästid: 4 minuter

500 miljoner ska nu sparas på polisen.Enligt källor går sparkraven emot regeringens visioner om att stoppa gängkriminaliteten. Detta sker samtidigt som Sveriges utrikesminister Ann Linde under bordet och enligt egen utsago ”olagligt” lovar bort 380 miljoner till ryska påverkanskampanjer!Smaka på det och inse vidden av hur våra egna politiker förråder Sverige. Inse också att det inte råder brist på ekonomiska resurser. Pengar finns det uppenbart gott om i ”ladorna”. Bara inte till sådant som är väsentligt för att vårt land ska kunna fungera normalt. 270 miljoner per år satsas på vård till ”papperslös” medan skattebetalarna dör i cancerköer. Att strössla miljoner och åter miljoner över odemokratiska länders terrorregimer går visst också utmärkt. Att bekosta så kallad konst ur allmänna medel – inga problem. För att inte tala om alla miljoner och åter miljoner som ges bort till islamistiska föreningar. Studieförbundet Ibn Rushd har sedan 2005 tagit emot statsbidrag som sammanlagt överstiger en kvarts miljard kronor. Det här är föreningar vars värdegrund är ett hot mot vår demokrati. Kom inte och påstå att polisen måste spara, när hela den svenska budgeten ser ut som ett dåligt skämt ur Lyxfällan!

Defund the police är en populär vänsterliberal slogan som ekar ända hit från demokraternas USA. Precis som väntat går det dock inte särskilt bra när man defundar polisen. Det är Oakland ett färskt exempel på, som jag skrev om häromdagen. Oakland halverade sin polisbudget – sedan började våldsbrottsligheten öka. Staden upplever nu en 314 procentig ökning av mord jämfört med samma tid förra året, och en ökning av skjutvapen med 113 procent.

https://www.theguardian.com/global-development/2021/mar/19/defund-the-police-gun-violence-surge-oakland

Det sista Sverige behöver eller ens har råd med är att polisen får mindre pengar. Tvärtom bör polisens budget utökas rejält. Pengar finns ju uppenbart i regeringens fickor? Varför gör inte journalisterna sitt jobb och ifrågasätter prioriteringarna?

”Enligt polisens beräkningar så kommer man gå back med 500 miljoner kronor i år. I fredags lämnade Polismyndigheten in sin andra anslagsprognos till justitiedepartementet. Där framgår underskottet och att det har lett till hårda sparkrav, enligt DN. Poliskällor säger till tidningen att det riskerar att påverka såväl arbetet mot den organiserade brottsligheten som brottsförebyggande arbete. Enligt källorna går sparkraven emot regeringens visioner om att stoppa gängkriminaliteten.”

Sverige är redan ett av Europas polisglesaste länder. Sverige är invaderat och staten har förlorat kontrollen över hela områden. Svensk polis står sig redan slätt mot tungt beväpnade kriminella utländska klaner. Vi lever i ett ockuperat land. Att i sådant läge inte ösa resurser över polisen utan istället strypa polisen ytterligare, är inget annat än en ytterligare en katastrof för vårt land.
 


*****

Eftersom jag såg det komma har jag en sprillans ny bok. Med Löfven och hans anhang på väg till soptippen. Där de tyvärr ännu inte är. Men du kan bli flockimmun mot det svenska tillståndet! Vill du köpa en signerad bok av mig så mailar du till katjanouch@gmail.com – märk mailet ”Helt Oacceptabelt”.

 

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 0733289122

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Senaste boken ”Helt oacceptabelt” köper du här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921334/helt-oacceptabelt-anvisningar-for-att-uppna-mental-flockimmunitet-mot-det-svenska-tillstandet

Första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – köper du här! Del 2, Ingen kvinnas land, kommer hösten 2021.

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

Debattboken ”Flykten från folkhemmet” – köp den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer