Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Sverige blöder med 142 miljoner kronor per dygn – stoppa SIDA:s vansinniga slöseri med våra skattepengar nu!

av | 22 mar, 2020 | Skatteslöseriet

Lästid: 4 minuter

I tider av samhällskris, ekonomiska problem som hotande konkurser och arbetslöshet i Coronas spår är det faktiskt inget annat än ofattbart att det svenska samhällets vansinniga slöseri med våra skattepengar får pågå ostört. Det låter kanske otroligt, men det är faktiskt sant. 142 miljoner svenska kronor försvinner ut ur landet VARJE DAG. Medan jag skriver detta tickar pengarna, resurser som kunde användas för att stärka VÅRT samhälle, vi behöver dessa pengar. Det så kallade ”biståndet” som våra politiker rånar oss på har vi ingen insyn i hur det används. Vi vet inte hur stor del av våra skattepengar som går i korrupta ledares fickor, vi vet dock att undersköterskornas och byggjobbares skattepengar får gå bland annat till terroristlöner i Palestina, pengar till lyxliv för ledare till afrikanska organisationer och andra galenskaper. Det svarta hålet stavas SIDA och är en organisation som borde läggas ner, eller åtminstone pausas på obestämd tid. För nu behövs pengarna här, i Sverige! Vårt land och våra medborgare är i en akut kris och då kan vi inte fortsätta att skicka ut enorma summor ur landet.

SIDA:s chef är socialdemokraternas förra partisekreterare Carin Jämtin. SIDA:s budget för 2020 är 52,1 miljarder. Det kallas bistånd och är pengar som till inte oväsentlig del går till diverse mer eller mindre korrupta diktaturer runt om världen. I höstas framkom det till exempel att Sida betalat ut pengar till en afrikansk organisation där ledare använt pengar till lyxliv. Det är hög tid att vi lägger ner denna dysfunktionella organisation. De enda svenskar som har någon glädje av den idag är de rödgröna makthavare som åker världen runt och leker moralisk stormakt.

VAD FAN FÅR VI SVENSKA MEDBORGARE FÖR PENGARNA?

På regeringens hemsida står: ”Sverige har en lång tradition av ett generöst och ambitiöst bistånd.” Men biståndsmiljarderna går inte bara till andra länder. Vad du får för dina skattepengar är att också avlöna ett stort antal byråkrater och tjänstemän. Omräknat i helårsarbeten har Sida närmare 700 anställda. Dina skattepengar går också till att producera både tidning och podd, Omvärlden där opinionsverksamhet, bland annat mot Donald Trump, bedrivs på redaktionell plats. Värdegrundsarbete, alltså. Och helt meningslöst i tider av ekonomisk kris. Detta måste få ett slut. Helst igår.

Källa:

https://www.sida.se/Svenska/Om-oss/Budget/

Hjälp till att sprida den här informationen! Vi måste se till att regeringen Löfven stoppar detta vansinne.

*****

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Under våren 2020 kommer jag ut med två nya böcker på mitt bokförlag Palm Publishing.

I mars kommer den första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – bevaka den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

I mars ger jag även ut debattboken ”Flykten från folkhemmet” – bevaka den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

Senast utgivna bok är ”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer