Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Sverige behöver fler modiga unga som Christian Peterson

av | 10 sep, 2023 | Uncategorized

Lästid: 5 minuter

Hela det fisförnäma vänsteretablissemanget gick i taket när Christian Peterson, 21, beslöt sig för att granska den rasfixerade, kontroversiella forskaren Tobias Hübinette och anmälde sig till hans distanskurs i ”ras och vithet” vid Karlstads Universitet. Peterson tänkte granska kursens innehåll samt forskningens syfte, inte minst med tanke på att Hübinettes rasforskning kostar oss skattebetalare stora summor pengar. Hela mainstreammedierna har nu gått ut i samlad trupp för att fördöma Petersons granskning och beslår honom med alla möjliga falska anklagelser och lögner. Det är riktigt obehagligt att läsa lögnerna då jag faktiskt vet vad som skett. Hübinette själv, som byggt hela sin karriär på att hetsa mot människor som råkar födas med en i hans ögon undermålig hudfärg (det vill säga vit) har sjukskrivit sig och påstår nu att Peterson har ”förstört” hans kurs. Petersons agerande är dock mycket större än denna incident – det är en akt av motstånd mot den galenskap vi lever i, en aktiv handling för att förändra och som reser angelägna frågor om vänsterpolitiseringen och intoleransen av den akademiska världen. Peterson kastar ljus på mycket av det som är fel såväl i utbildningsväsendet som i det svenska samhället. Hans kamp är den lilla människans korståg mot det genomruttna, politiserade vänsteretablissemanget. Hans agerande är såväl modigt som banbrytande. Vi behöver många fler som Peterson, för att en gång för alla slå sönder vänstergreppet som universitetsvärlden och det svenska samhället är kidnappat av.

Det är oftast de unga som visar vägen och Christian Peterson är inget undantag. En gång i tiden var det vänsterns unga som demonstrerade mot etablissemanget, innan de i nutid satt sig i eliternas och globalisternas knä. Förr var de emot ”staten och kapitalet”, de gick ut på gator och torg med banderoller, skanderade, ockuperade. De ägnade sig åt diverse gerillametoder och se, de ledde till förändring. Runt om i världen hände det att unga till och med offrade sina liv för att kämpa mot förtryck. Dessa unga martyrer är i dag ihågkomna som modiga och beundransvärda. Ingen ifrågasätter vad de gjorde. Tvärtom hyllas det, och med rätta. Kom dock ihåg att dessa som vi idag beundrar som hjältar på tid inte per automatik var respekterade, tvärtom. Många inom deras respektive etablissemang ansåg deras agerande som klandervärt och brottsligt. Det kan ibland vara svårt att se skogen för alla träd och därmed också de hjältar som kämpar för yttrandefrihet och jämlikhet under vår egen livstid.

Jag får ofta frågan, vad kan vi göra för att förändra det dysfunktionella samhället till det bättre? Tja, här har vi ett praktiskt exempel. Se och lär av Christian Peterson. Han säger själv att han aldrig upplevt samma slags drev, det betyder att han provocerat fram en rejäl reaktion och att hans agerande haft effekt. Han har slagits likt en David mot Goliat och fått in en fullträff. Genom sin provokation har han trampat på en öm tå. Och det är precis så här man gör. Oförskräckt ger man sig in i lejonkulan, man sparkar en helig ko i rumpan, man säger högt att kejsaren är naken. Framför allt, man viker sig inte. Man exponerar lögnare och falskspelare. Man använder sig själv som objekt för att rikta ljuset mot orätt som sker. Precis som Christian Peterson gör. Ensam ung kille får ut alla de stora aktörerna och krossar dem fullständigt. Hur de än hetsar mot honom står han pall i stormvinden. Och man märker att de är skakade i sina grundvalar. Kom ihåg var ni läste det, att Christians fight kommer få enorma konsekvenser. Vi har inte sett det sista än. debatten som uppstår är livsviktig. Vi ska alla vara tacksamma att Christian tar den här striden.

De svenska universiteten och lärosätena, samt kulturen och medierna är fyllda av fega ynkryggar som diskriminerar och pekar ut människor. De älskar att cancellera och deplatformera meningsmotståndare. Individer som Niklas Orrenius på Dagens Nyheter. De på TV4. Aftonbladet. De ljuger skamlöst för att vilseleda och för att behålla sitt tolkningsföreträde. De klistrar epitet på sådana de är rädda för, i hopp om att demonisera dem så pass mycket att de ska ge upp. Ja, Christian gick i ungdomligt oförstånd, 16 år gammal, med i nazistiska NMR, vilket varenda etablerad tidning rapar upp som om det vore samhällets största problem. Och ja, man kan absolut anse det är för jävligt och fel och nämna det, men då även gärna fråga, varför gick du med där, Christian? Vad var anledningen till det? Och varför hoppade du sedan av? Men så sker inte. Niklas Orrenius är inte intresserad av att nyansera debatten. Han och hans kollegor inom mainstream skriker ”HÖGEREXTREM” om alla som inte röstar på Miljöpartiet eller sympatiserar med Socialdemokraterna.

Man skriker nazist när en ung människa ifrågasätter varför det är okej med skottpengar på vita. Man låtsas inte om den grova, importerade rasism som drabbar svenskar, framför allt unga människor som nu måste leva i det mångkulturella helvete som sådana som Niklas Orrenius, TV4 och Aftonbladet varit med och skapat genom att sprida lögner om kriminalitet, invandring och hur detta påverkar samhället. I stället för att vara sanningsenliga gör de stora medieplattformarna allt för att göra Christian mindre trovärdig. Samtidigt som de noga undviker Hübinettes brottsliga bakgrund, hans våldsbenägenhet och rasistiska utfall, samt förflutna i vänsterextrema AFA då han själv begick en rad brott för vilka han dömdes, något som flera tidningar skrivit ingående om och även publicerat domar. Varför ska en dömd brottsling undervisa om ”vithet”? Vem behöver mer polarisering och pseudovetenskap i en tid då hela samhället går på knäna av diverse officiella lögner och trams?

Hatten av för Christian Peterson som ensam dragit av brallorna på lögnarna inom de stora mediehusen och exponerat än mer hur dylik pseudovetenskap tillåts dränera samhället på resurser och sprida en massa skitsnack där vi vita ska ges skulden för allt elände i världen. Jag hoppas att Peterson ska inspirera fler unga att agera för att vräka omkull de förljugna auktoriteterna som med sina sjuka dogmer raserat vårt land. Med tanke på att de flesta unga har borgerliga sympatier utifrån skolvalet 2022, ser framtiden lovande ut. De unga är less på hur Sverigehatande vänsterliberaler skövlar deras land. Så framåt, ungdomar. Visa att ni inte tar mer skit. Låt Christian vara er inspiration.

Här en tidigare artikel om Christian Peterson och Tobias Hübinette:

https://katerinamagasin.se/hysteri-nar-hubinettes-kurs-i-kritisk-rasteori-granskas-sjukskrivning-avhopp-och-drev-orkestrerat-av-dn/

*********

Katerina Magasin har haft en rad tekniska problem och blivit utsatt för såväl sabotage som andra typer av attacker. Jag hoppas sidan ska kunna fungera som vanligt igen.

Jag har den glada nyheten att meddela att min nyaste satirbok nu finns att beställa, signerad av mig enligt dina önskemål! Vill du stötta mitt författarskap och mitt arbete får du därför gärna beställa ”Kortslutning i lögnfabriken” – att ni köper mina böcker betyder mycket otroligt mycket för mig! Det går även fint att köpa alla tre satirböckerna i ett härligt roligt bokpaket.

Mejla din beställning till: katjanouch@gmail.com och märk mejlet ”Lögnfabriken”, skicka din adress och vem boken ska dedikeras till så skickar jag betalningsuppgifter för att bekräfta din beställning!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 1236749063

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). Bankgiro: 5630-6376

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE8150000000052311121146, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer