Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Sverige behöver en Salvini

av | 17 jan, 2019 | Politik

Lästid: 5 minuter

Det mesta har redan sagts om den farsartade politiska tragikomedin vi fått bevittna de senaste dagarna, den så kallade ”regeringsbildningen”. Falsarier, manipulationer, lögner och svikna löften, hemliga överenskommelser som reduceras till ”lappar”, eftergifter till kommunister, borgare som blivit vänster och vänster som blivit höger, allt för att stänga ut över en miljon väljare och krossa demokratin. Framför allt blir vi garanterade fortsatt kris för Sverige, utan någon som helst vettig plan för den fortsatt höga invandring som planeras, i ett land där nu var tredje ung kvinna blivit utsatt för sexuella övregrepp. Jag vet vad Sverige behöver: Absolut inte fler miljöpartistiska och centerkommunistiska migrationsvurmare. Sverige behöver någon som Salvini, en tuff politiker som vågar stänga dörren för bidragsbedragare och börja ta itu med kriminalitet, rättslöshet och återinföra kvinnofriden.

För dig som inte riktigt har koll på vem Matteo Salvini är: Han är en italiensk politiker, ledare för det invandringskritiska partiet Lega Nord och sedan juni 2018 vice premiärminister och inrikesminister. Av mainstream-medier i Sverige kallas han förstås för ”högerextremist”, som alla gör som inte tycker att ett land ska ta emot obegränsat med invandrare oavsett vilka konsekvenser det får. Det är helt enkelt ett epitet som alla de som månar om Europas framtid får. Alla vi som säger stopp och belägg till fortsatt hög utomeuropeisk invandring. Eftersom vi ser hur detta förändrar länders demografi och skapar otrygghet för kvinnor och barn, för att bara nämna några av de negativa konsekvenserna. Enligt Säpo är våldsbejakande islamistisk extremism det största hotet mot Sverige, vilket gör att vårt terrorhot är fortsatt förhöjt till tre. Dessa våldsbejakande extremister har bland annat kommit till Europa med okontrollerade flyktingströmmar, ett faktum som till exempel Miljöpartiet väljer att blunda för.

Tillbaka till Salvini: Jag anser att det är en politiker av hans kaliber som vi behöver i Sverige. Någon kanske invänder att vi har Sverigedemokratern och Jimmie Åkesson och det är sant, men jag upplever just nu SD som väldigt tysta och försiktiga i en tid som kräver tuffare tag. Vi har inte råd att vara timida nu. Det krävs motstånd mot det politiska lättsinne, rent av galenskap, vi ser utspela sig framför våra ögon. Det räcker inte att sitta snällt och tyst och hoppas på valet 2022. 60% av Sveriges väljare röstade för en borgerlig politik, och minst 50% av folket vill ha en restriktiv migrationspolitik. Ändå får vi nu socialism med kommunistansikte och en än mer generös migrationspolitik. Utan någon som helst plan för hur detta ska gå till. Vem ska betala kalaset? Hur många fler ska offras till mord och gruppvåldtäkter? Var ska människor bo? Redan nu är 19 av 21 landsting konkursmässiga och det står 630.000 personer i bostadskö i bara Stockholm. Samtidigt går i princip alla välfärdsstatens instanser på knäna. Vårdköer växer, rättsväsendet hinner inte med att döma, polisen kommer inte när man ringer, förvar och fängelser är överfulla…

Låt oss kika på Italien: Under Salvinis tid som premiärminister har det hänt mycket i landet. Han tillträdde som Italiens vice premiärminister och inrikesminister efter att Lega Nords koalition med bland annat Forza Italia fått sammanlagt 37,5 procent av rösterna i det italienska parlamentsvalet. Sedan blev det åka av. Hans dekret om invandring och säkerhet innebar att det blev svårare för invandrare att ta sig till Italien samtidigt som det blev lättare att utvisa kriminella. (Samtidigt dör färre på Medelhavet tack vare restriktionerna, eftersom detta försvårar för människosmugglare). Salvinis andra planerade åtgärder är att frånta personer deras medborgarskap om man tror att de är terrorister, och på detta sätt få mer säkerhet och kontroll. Under Salvinis tid vid makten har man tvingat ned invandringen rejält. Landstigningarna har minskat med 85%, från 100.000 till 20.000. ”Där det finns vilja, finns det ett sätt”, har han själv sagt. ”Vi har blivit kallade fula, rasister, fascister, egoister, populister, men det vi gör är att vi försvarar säkerheten för våra barn.” Han har också sagt att han kommer att fängsla alla som hyllar islamistisk terrorism. (Har man någonsin hört Stefan Löfven säga något liknande? Är påven katolik?)

Nu vill Salvini skapa en allians inför valet till EU-parlamentet i slutet av maj. Tillsammans med andra länder med restriktiv migrationspolitik vill han kunna leda en ”ny vår” i Europa. I augusti 2018 mötte han Ungerns premiärminister Viktor Orban i Milano där de diskuterade invandringsfrågor vid ett möte som beskrevs som ”en historisk vändpunkt för Europa”. Enligt Salvini kommer EU-valet att handla om att försvara de europeiska folken. ”Valet kommer fokusera på folket, rätten till säkerhet, jobb, liv, hälsa samt skydd för språk och traditioner, förklarar han i ett videoklipp som han avslutar med påpekandet att han måste fortsätta arbeta – ”med att bekämpa invandring och islamistisk terrorism”.

Nyligen var han också i Polen och träffade där Jaroslaw Kaczynski, ledare för det polska regeringspartiet Lag och Rättvisa.”Italien och Polen ska samarbeta för ett nytt Europa, sa Salvini på en presskonferens i Warszawa efter mötet med Kaczynski.

När jag ser och hör Salvini och jämför med de svenska politiska ledarna, är det en så skarp kontrast att det svindlar. Medan Salvini talar om folket, rätten till säkerhet, jobb, liv, hälsa samt skydd för språk och traditioner, stakar det svenska politiska etablissemanget, som kidnappat och krossat demokratin, ut en helt motsatt väg. Det egna folket värnar man inte. De gamla, som byggde landet, lämnar man i sticket, precis som sjuka och svaga. Flickorna och kvinnorna ska vi inte tala om. Aldrig har dessa farit så illa i landet som under de kvinnofientliga politikerna som paradoxalt nog kallar sig själva för ”feminister”. Sveriges gränser står öppna och man struntar fullkomligt i landets trygghet och säkerhet. Folket må ha dåligt minne men jag minns Transportstyrelseskandalen mycket väl, där man gav tillgång till säkerhetsklassad information till gud vet vem. Samtidigt är Sverige ett land som har ett nedrustat försvar och dålig beredskap om en kris skulle inträffa. Sammantaget skapar detta ett instabilt och otryggt samhälle, där den enskilde medborgaren har en känsla av att vara sviken, osedd och oviktig. Men våra skattepengar ska fortfarande in – även från de över 1,1 miljoner väljare som omyndigförklarats av politikernas pakter och odemokratiska metoder.

Jasg säger det igen: Sverige behöver en Salvini. Någon som står upp för Moder Svea, någon som sätter hennes bästa i första hand. Någon som bryr sig om folket. Någon som talar till folket, som ser till folket, någon som vill få landet på fötter igen. Tyvärr är den politiska utvecklingen en annan. Moder Svea lider, i händerna på en man som misshandlar henne godtyckligt. Gång på gång våldtas och skändas hon. Men trots att hon gråter tyst är ingen räddning i sikte.

*******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl. Du som vill får otroligt gärna stötta mig, den fria debatten och oberoende journalistisk.

Swish: 0733289122 

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). 

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Min senaste bok heter ”Budbärarinnan” och är den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund.

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer