Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

”Sverige är vårt land och en dag vinner vi tillbaka det”

av | 14 sep, 2019 | Samhälle

Lästid: 5 minuter

Det svenska folket blir idag bestulna på inte bara sin kultur, sin identitet, sin rätt att existera som folk. De blir bestulna på alla sina tillgångar, sina ihoptjänade pengar, sina föräldrars ihoptjänade pengar, sina förfäders svett och slit. De blir bestulna på sitt land. Den yta som de kallade sitt land. Och det möjliggjordes eftersom Sverige är ett högtillitsland. Det som var vår framgång blev också vår undergång. När vi började lita på politiker som Reinfeldt förseglades ödet. Reinfeldt som idag hyllas av vänstern. Det kommer inte att sluta väl. Men en dag slutar vi att vara naiva. Värnar vårt folk. Oavsett hur det slutar, så vinner vi. Vi försvarar det som är vårt. Vi har rätten på vår sida. Vi gör det rätta. Vi är vikingar. Det skriver Jonas WE Andersson i ett uppmärksammat Facebookinlägg som hyllas för att det ger hopp i en destruktiv tid av eskalerande våld och handlingsförlamade politiker.

”Jag sitter och funderar på hur det går att lura skjortan av vem som helst i ett högtillitssamhälle som Sverige. Vårt lands framgångar hänger historiskt samman med att människor här – svenskar – har kunnat lita på varandra (för det mesta). Att man har kunnat lita på politikerna (för det mesta), och att man har kunnat lita på att det som journalisterna publicerar faktiskt är sant (ja, för det mesta). Det har liksom funnits i den svenska folksjälen att ett sådant samhälle är bättre – för alla och på sikt. Och i denna ömsesidiga anda har vi fått mängder av lagar och rättigheter som gett oss ett friare och bättre liv. Jag tänker på sådana saker som allemansrätten, sjukvård och socialförsäkringssystem, men också villigheten att betala mycket höga skatter.

Sverige har I denna mening varit unikt i världen. Ett extremt undantag i en våldsam, korrumperad och många gånger dysfunktionell omvärld. Svenskarna, som var en homogen grupp och en extremt liten minoritet i världen, lyckades med något som nästan ingen annan samhällsbyggare lyckats med, mycket som ett resultat av denna höga tillit. Problemet med ett högtillitssamhälle är dess sårbarhet. Utan sammanhållningen – det homogena – bryts tilliten ner och systemet står skyddslöst gentemot missbruk och utnyttjande. Därför är en framgångsrik integration av nya medborgare absolut livsviktigt. Därför är det extremt viktigt att samhällets gränser utåt skyddas och att medborgarna känner förtroende för de som getts ansvaret att skydda staten och samhället.

Allt detta har åsidosatts i Sverige. Allt som gjorde Sverige framgångsrikt har spolats ner i toaletten. Av kapitalister (Reinfeldts och Lööfs gäng), och socialister (Löfvens och Sjöstedts gäng), i armkrok. Genom den gränsöverskridande intersektionella feminismen och andra samhällsförstörande humbugteorier hittade högern och vänstern varandra i nya trossatser och doktriner. Det blev en win-win. Att förstöra västvärldens länder – och tjäna grova pengar samtidigt – gjorde det omöjliga möjligt. Det är därför Annie Lööf stödjer Stefan Löfven. Det är därför Aftonbladet hyllar Fredrik Reinfeldt.

Genom att importera (uppmuntrat genom svenska myndigheter), miljoner människor, mestadels män, från världens mest dysfunktionella samhällen i Mellanöstern och Nordafrika (under parollen “godhet”). Genom att ta in två miljoner människor (mestadels män), från de mest sargade och våldsbenägna klansamhällena i världen, där absolut ingen tillit (överhuvudtaget), finns för staten och samhället, kunde man försegla och säkerställa destruktionen av Sverige. En av världens minsta minoriteter (svenskarna), skulle sopas bort.

Varför?

1) Därför att i ett tillitssamhälle som det svenska gick det att lura skjortan av svenskarna. Mångmiljonärerna Reinfeldt och Lööf bryr sig inte det minsta om landet och dess befolkning. Den förra plockar nu ut sina miljoner och flyttar till andra, säkrare länder. Lööf kommer att följa efter. Många andra har berikat sig. Det är världshistoriens största svindleri (endast möjligt i ett högtillitssamhälle).

2) Därför att vänsterns ideologi idag handlar om att förinta västvärlden och bekämpa “den vita mannen”. Varken journalisterna (som alla är vänster), eller politikerna har någon avsikt att värna Sverige och svenskarnas intressen.

Det svenska folket blir idag bestulna på inte bara sin kultur, sin identitet, sin rätt att existera som folk. De blir bestulna på alla sina tillgångar, sina ihoptjänade pengar, sina föräldrars ihoptjänade pengar, sina förfäders svett och slit. De blir bestulna på sitt land. Den yta som de kallade sitt land. Och det möjliggjordes eftersom Sverige är ett högtillitsland. Det som var vår framgång blev också vår undergång. När vi började lita på politiker som Reinfeldt förseglades ödet. Reinfeldt som idag hyllas av vänstern.

Nej, detta kommer inte att sluta väl. Mycket är redan försent. Men vi kommer aldrig att ge upp – i de strider som väntar. Sverige är vårt land och det tillhör svenskarna. Inte EU. Inte globalisterna. Inte islamisterna. Inte klanerna från Mellanöstern och Nordafrika. Inte de kriminella gängen (som också mestadels kommer från MENA).

En dag vinner vi tillbaka vårt land, skickar tillbaka de miljoner som kommit hit på felaktiga grunder. Återupprättar Sverige som en självständig nationalstat och börjar sakta men säkert återupprätta tilliten. Ställer Reinfeldt, Löfven och Lööf inför kommissioner. Slutar att vara naiva. Värnar vårt folk. Oavsett hur det slutar, så vinner vi. Vi försvarar det som är vårt. Vi har rätten på vår sida. Vi gör det rätta. Vi är vikingar. Och tilliten till varandra ger oss ett övertag som vår fiende inte ens kan förstå innebörden av. Ja, det är sådant jag sitter och funderar över. Trevlig helg, vänner och bekanta!

JONAS WE ANDERSSON

Jonas WE Andersson är formgivare och skribent. Han driver tillsammans med Magnus Fermin Sveriges första Sverigevänliga design- och formgivningsbyrå Etablissemanget. För förfrågningar och uppdrag, besök gärna deras hemsida!

Om oss

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min nya bok heter ”Bilden av Verkligheten” och finns nu att köpa här:

https://www.vulkanmedia.se/bilden-av-verkligheten/

Min bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund heter ”Budbärarinnan” och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer